sotiris Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30, 2004 Έχω την msi k7n2 delta, η οποία δεν έχει τρύπες γύρω απ'το socket.Υπάρχουν έτοιμες λύσεις μπλοκ που να μη χρειάζονται τις τρύπες?Το μόνο που μπορώ να θυμηθώ είναι ένα μπλοκ της innovatek πουνομίζω στηριζόταν στις προεξοχές του socket A. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jogi Αύγουστος 30, 2004 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2004 Yπάρχει και η swiftec αλλά καλύτερα μάλλον να μην το επιχειρήσεις (εγώ άλλαξα μητρική αφού είχα το ίδιο "πρόβλημα" με εσένα) γιατί είναι αρκετά ακριβά (70 ευρώ περίπου) και μέτρια σε απόδοση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apostolos-Pap Αύγουστος 30, 2004 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2004 Όντως αυτό είναι ένα μεγάλο μείον των νέων μητρικών Socket A από την MSI. Κι εγώ έκανα το λάθος να πάρω την K7N2G-L (λάθος με την έννοια ότι έχω αφαιρέσει το w/c γιατί δεν μπορώ να το στηρίξω ) Δεν ξέρω τι επιδόσεις έχουν τα blocks με clips, παρα ταύτα θα σου συνιστούσα να αλλάξεις mobo (όπως συνιστώ και στον ευατό μου :whistling ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Αύγουστος 30, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2004 βασικά σήμερα την αγόρασα, οπότε δεν λέει να την αλλάξω τόσο γρήγορα.δεν θέλω κορυφαία απόδοση, πιο πολύ να μην έχω θόρυβο.από ότι είδα στο watercooling.de υπάρχουν κάποια της innovatek που πιάνουν στο socket. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jogi Αύγουστος 30, 2004 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2004 Καλά και εσύ δεν ρώταγες πριν την πάρεις?Να έπαιρνες τουλάχιστον την abit nf7-s που και σωστό οc θα σε άφηνε να κάνεις και τρύπες έχει κλπ κλπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apostolos-Pap Αύγουστος 30, 2004 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2004 Ναι όντως υπάρχουν απλά δεν είναι και τόσο καλής απόδοσης.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Αύγουστος 30, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2004 βασικά δεν είχα και μεγάλο budjet γιατί έπρεπε να πάρω και μνήμηδεν βρήκα την nf7 την απλή πουθενά, οπότε πήρα την msi.την nf7 την είχα ψάξει και ήξερα ότι είχε τρύπες. πάντως και ο athlon δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο,palomino είναι, οπότε δεν ξέρω τι περιθώρια θα είχα.μόνο για το θόρυβο θέλω υδρόψυξη, να μην έχω το βουητό του volcano. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jogi Αύγουστος 30, 2004 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2004 Τότε πάρε καλύτερα μία slk900α με έναν 9άρη enermax ανεμησήρα και θα είσαι άρχοντας και αθόρυβος. Απο oc έτσι και αλλιώς ο palomino δεν κάνει τίποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.