Jump to content

Πρόβλημα με Windows 7 + Word

AbitImmortaLAi7

Recommended Posts

Μία φίλης μου το Desktop,φρεσκοφορμαρισμένο, βγάζει αυτό το μήνυμα κάθε φορά που ανοίγει μόνο το word =>

[Έναρξη διαμόρφωσης παραμέτρων του word 2007]...Δείχνει μία μπάρα να γεμίζει και μετά ξεκινά το αρχείο που είχε φορτώσει εξαρχής.Το ίδιο κάθε φορά που πάει να ανοίξει ένα αρχείο word.Έχω κάνει uninstall\install ξανά αλλά τίποτα. Συνεχίζω να ψάχνω στο google αλλά επειδή υπάρχει μία σχετική πίεση το αναφέρω εδώ μήπως κάποιος γνωρίζει κάποια λύση στο πώς να το απενεργοποιήσω.Τα μόνα Updates που δεν έχουν γίνει είναι για το Office,μήπως φταίει αυτό.Κατά τα άλλα είναι up-to-date από drivers,service pack & WU.

W7.32bit.GR.

Office.2007.GR.

Αυτό το πρόβλημα έχει να κάνει με το είδος εγκατάστασης του Office που έχει γίνει. Το είχα αντιμετωπίσει κι εγώ όταν εγκατέστησα το 2010 με κάτι σαν Live Installation αν θυμάμαι καλά (on-line εγκατάσταση). Παρόλο που έδωσα license κανονικά, εξακολουθούσε να δουλεύει έτσι. Τελικά το απεγκατέστησα και έκανα την εγκατάσταση από το CD που στο μεταξύ είχε έρθει, και έτσι τελείωσε το θέμα.

Αυτό το πρόβλημα έχει να κάνει με το είδος εγκατάστασης του Office που έχει γίνει. Το είχα αντιμετωπίσει κι εγώ όταν εγκατέστησα το 2010 με κάτι σαν Live Installation αν θυμάμαι καλά (on-line εγκατάσταση). Παρόλο που έδωσα license κανονικά, εξακολουθούσε να δουλεύει έτσι. Τελικά το απεγκατέστησα και έκανα την εγκατάσταση από το CD που στο μεταξύ είχε έρθει, και έτσι τελείωσε το θέμα.

Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα τις προηγούμενες λύσεις, αλλά αυτό που λές έχει σίγουρα σχέση αφού σε άλλο σύστημα από την ίδια πηγή εγκατάστασης δε μου έβγαζε αυτό το μνμ.Παίζει να έχει σχέση και σε τι λειτουργικό κάνεις την εγκατάσταση π.χ xp ή w7,γλώσσα κ.τ.λ.π.

Ευχαριστώ φίλε.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.