Jump to content

iphone 3g lcd + touchscreen

Vouk

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα,

θα ηθελα να ρωτησω, ξερει κανεις απο που να παρω τα δυο αυτα ανταλλακτικα του τιτλου? εχω βρει απο σκρουτζ καποια μαγαζια, αλλα δεν εχω ξαναψωνισει απο κανενα απο αυτα, οποτε αν εχει καποιος θετικη εμπειρια θα ηθελα να το μαθω.

Θα μου ηταν επισης βολικοτερο να τα παρω με αντικαταβολη.

Ευχαριστω για τον χρονο σας.

Λογικά μιλάς για το digitizer όταν λες touchscreen, έτσι; Εγώ τα πήρα από eBay.co.uk και δεν μου βγήκαν παραπάνω από 30€ αν θυμάμαι καλά.

Καλό θα είναι αυτό που θα πάρεις, να είναι ήδη κομπλέ περασμένο. Στην δική μου περίπτωση ήταν ξεχωριστά και είχα θέμα με το πως θα κολλούσα το ένα στο άλλο, γιατί δεν είχα και ταινία διπλής όψης. Άσε που μετά είχα θέμα και με το κουμπί, γιατί αν δεν κάτσουν καλά μεταξύ τους, θα σου σπάσει τα νεύρα με κολλήματα.

Για αγορά από Ελλάδα δεν ξέρω να βοηθήσω δυστυχώς. Ελπίζω να βοηιησα με τις άλλες πληροφορίες.

Υ.Γ. Να αναφέρω πως δεν ξέρω να υπάρχουν original ανταλλακτικά, όλα είναι OEM.

Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk 2

Επειδή είχα ασχοληθεί και με το δικό μου, θα συμφωνήσω με τον SirDiman πως το ebay έιναι μονόδρομος. Και όντως καλύτερα είναι να πας σε κομπλε κατάσταση σαν αυτο... New LCD Screen +Touch Screen Digitizer glass for IPhone 3G Black +Free Tools UK | eBay

Θα γλυτώσεις κόπο και τυχών ατυχήματα στη συναρμολόγηση των 2.:yes4:

τελικα το ebay ηταν οντως μονοδρομος. Ευχαριστω πολυ παιδες για τον χρονο σας

Λίγο καθυστερημένα, αλλά υπάρχει και το e-matrix στο Χαλανδρι το οποίο έχει τιμές σχεδόν e-bay σε αρκετά ανταλλακτικά, και σε κάποια λιγάκι παραπάνω, όχι τρομερά πραματα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.