djboy Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3, 2012 Καλησπέρα παιδιά.Είμαι καινούριος στη παρέα.Θα ήθελα αν γνωρίζει κανείς από paypal να με βοηθήσει καθώς έχω ένα προβληματάκι με τη χρεωστική μου κάρτα.Ενώ τόσο καιρό έκανα κανονικά τις αγορές μου,έκανα remove τη κάρτα καθώς άλλαξα διεύθυνση και όταν πήγα να τη ξαναβάλω δε μου τη δεχόταν τον αριθμό της κάρτας.Μου έβγαζε μήνυμα πως έχει ακυρωθεί από τη τράπεζα.Πήγα στη τράπεζα και η κάρτα είναι ενεργή.Αρα το πρόβλημα είναι στο λογαριασμό της paypal.Πιστεύω πως είναι κάποια επιλογή στο λογαριασμό μου που παρέβλεψα.Θα ήμουν υπόχρεος σε όποιον μπορούσε να με βοηθήσει.Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Δεκέμβριος 3, 2012 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2012 Στειλε μηνυμα στο Paypal...Sent from my iPhone using Tapatalk 1.14.3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djboy Δεκέμβριος 3, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2012 Ευχαριστώ για τη βοήθεια.Μπήκα στο site και έψαξα τις έτοιμες ερωτήσεις-απαντήσεις που έχει και το πρόβλημα λύθηκε.Ευχαριστώ και πάλι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazyGreek Φεβρουάριος 4, 2013 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2013 Να το ξεθάψω μια το θέμα..Πως μπορώ να δω όλα τα Transaction που έχω κάνει μέσω Paypal από την αρχή του Account? Link to comment Share on other sites More sharing options...
carrion Φεβρουάριος 4, 2013 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2013 Να το ξεθάψω μια το θέμα..Πως μπορώ να δω όλα τα Transaction που έχω κάνει μέσω Paypal από την αρχή του Account?My Account -> HistoryΔιάλεξε "Από - εώς" τις ημερομηνίες που θες να δεις το activity και μετά πατάς το "Show" Δεν έχει δηλαδή ακριβώς επιλογή "show all activity", βάλτου όμως να σου δείξει όσα χρόνια θες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazyGreek Φεβρουάριος 4, 2013 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2013 My Account -> HistoryΔιάλεξε "Από - εώς" τις ημερομηνίες που θες να δεις το activity και μετά πατάς το "Show" Δεν έχει δηλαδή ακριβώς επιλογή "show all activity", βάλτου όμως να σου δείξει όσα χρόνια θες.Ναι το θέμα είναι ότι το δείχνει κενό και σίγουρα έχω κάνει Transactions.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.