Alkis27 Οκτώβριος 19, 2004 #21 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2004 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
TROIDX Νοέμβριος 28, 2004 #22 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2004 Αρχική απάντηση από Voudas [09-09-2004 13:16] για το gps στο ντουλαπάκι άσε με να έχω αμφιβολίες διότι, πέρα του ότι δεν θα έχει οπτική επαφή, ακόμα και πάνω στην κονσόλα, τα σημερινά τζάμια στα αυτοκίνητα έχουν μεταλλικές μεμβράνες που κόβουν το σήμα. πάντως με compact flash gps receiver, αν δεν υπολογίσεις την κεραία, τότε ποιά καλώδια λες??? Tα gps receivers πιανουν παρα πολυ καλα ακόμα και στο ντουλάπι (δοκιμασμένα πράγματα).... Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeks78 Νοέμβριος 28, 2004 #23 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2004 Στο ντουλαπακι θα σου δουλεψει αψογα με κεραιουλα. Αν δεν θελεις καλωδια και το εχεις σκετο τελικα ειναι καλυτερο να ειναι μπροστα στο παρμπριζ. Ισως και μια βασουλα με σκριτς σκρατς να ειναι οτι πρεπει για να μη κανει διαδρομες καθε φορα που στριβεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Νοέμβριος 28, 2004 #24 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2004 Destinator 3 το εχω ,,.το πηρα απο τον ξαδερφό μου που εχει μερικα pda . .Aπο οτι εχω δει εχει ΑΘηνα Θεσσαλονικη και φωνητικες οδηγίες. .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.