Jump to content

Blue Screen Of Death

mikros2565

Recommended Posts

Με ποια ιδιότητα έχεις το netbook στα χέρια σου;

Νόμιμα...Το είχαν χορηγήσει σε ένα στέλεχος πριν 3-4 χρόνια και επειδή του έδωσαν άλλο μου το έδωσε

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply
@Mikros

Για τους κωδικούς θα χρησιμοποιήσεις είτε konboot (bootάροτας στον admin λογαριασμό χωρίς pass και απο κεί επεξεργασία των λογαριασμών για να δώσεις admin και στον άλλον) είτε Offline Windows Password & Registry Editor (google it. Υπάρχει ενσωματομένο στο Hirens Boot CD και άλλα αντίστοιχα bootcd) με το οποίο κατα 99,8% θα καταφέρεις να ΣΒΗΣΕΙΣ τον ένα κωδικό που θές. Μετά βάζεις δικό σου ή το αφήνεις κενό.

Για το BIOS, δύσκολο μου φαίνεται να μήν έχει μπαταριούλα. Μπορεί κάπου να είναι χωμένη. Δώσε μοντέλο netbook.

Dell Inspirion mini 1012....το τσέκαρα δεν νομίζω να είμαι τόσο βλάκας...!

Νόμιμα...Το είχαν χορηγήσει σε ένα στέλεχος πριν 3-4 χρόνια και επειδή του έδωσαν άλλο μου το έδωσε

Ελπίζω να μην παρεξήγησες την ερώτησή μου.

Ορισμένα πράγματα γίνονται πιο απλά, όταν τα παρουσιάζεις με κομψό τρόπο.

Αν είχες παραλείψει το "εταιρικό", δεν θα είχα ενδοιασμό να βοηθήσω.

Φαντάσου να ήμουν εγώ ο admin στην εταιρεία σου,

κι εσύ ο χρήστης που προσπαθεί να παρακάμψει την όποια πολιτική έχει θεσπίσει η εταιρεία.

Φιλικά.

Ελπίζω να μην παρεξήγησες την ερώτησή μου.

Ορισμένα πράγματα γίνονται πιο απλά, όταν τα παρουσιάζεις με κομψό τρόπο.

Αν είχες παραλείψει το "εταιρικό", δεν θα είχα ενδοιασμό να βοηθήσω.

Φαντάσου να ήμουν εγώ ο admin στην εταιρεία σου,

κι εσύ ο χρήστης που προσπαθεί να παρακάμψει την όποια πολιτική έχει θεσπίσει η εταιρεία.

Φιλικά.

Κανένα απολύτως πρόβλημα με την ερώτησή σου δεν έχω...Το netbook βρίσκεται απόλυτα νόμιμα στα χέρια μου και ουδεμία σχέση έχει ΤΩΡΑ με την εταιρία.....! Για τον λόγο αυτό κιόλας έγραψα το "εταιρικό"....!

@Mikros

Για τους κωδικούς θα χρησιμοποιήσεις είτε konboot (bootάροτας στον admin λογαριασμό χωρίς pass και απο κεί επεξεργασία των λογαριασμών για να δώσεις admin και στον άλλον) είτε Offline Windows Password & Registry Editor (google it. Υπάρχει ενσωματομένο στο Hirens Boot CD και άλλα αντίστοιχα bootcd) με το οποίο κατα 99,8% θα καταφέρεις να ΣΒΗΣΕΙΣ τον ένα κωδικό που θές. Μετά βάζεις δικό σου ή το αφήνεις κενό.

Για το BIOS, δύσκολο μου φαίνεται να μήν έχει μπαταριούλα. Μπορεί κάπου να είναι χωμένη. Δώσε μοντέλο netbook.

Δοκίμασα μόλις τώρα το Offline Windows Password & Registry Editor κατέβα ένα αρχείο που λέει για USB πέρασα τα αρχεία μέσα και όταν έκανα boot το USB μου έβγαλε BOOT Missing....Δεν βρίσκει αρχεία για boot δηλαδή...!

Δοκίμασα μόλις τώρα το Offline Windows Password & Registry Editor κατέβα ένα αρχείο που λέει για USB πέρασα τα αρχεία μέσα και όταν έκανα boot το USB μου έβγαλε BOOT Missing....Δεν βρίσκει αρχεία για boot δηλαδή...!

Αφού κατεβάσεις το usb110511.zip από το site και το κάνεις extract στο στικάκι, πήγαινε σε CMD (command,dos) και δώσε εντολή Ζ:\>syslinux.exe -ma Ζ: (αντί για z, το γράμμα από το φλασάκι).

Αφού κατεβάσεις το usb110511.zip από το site και το κάνεις extract στο στικάκι, πήγαινε σε CMD (command,dos) και δώσε εντολή Ζ:\>syslinux.exe -ma Ζ: (αντί για z, το γράμμα από το φλασάκι).

Ερώτηση έχω Windows 7 και όχι Linux υπάρχει κανένα πρόβλημα;

Ερώτηση έχω Windows 7 και όχι Linux υπάρχει κανένα πρόβλημα;

Όχι κανένα πρόβλημα. Απλώς ο bootloader από το εργαλείο είναι linuxάτος. Η εντολή χρησιμοποιεί το syslinux.

* Τρέξε ως διαχειριστής το CMD για να είσαι σίγουρος ότι θα πάρει την εντολή.

Λοιπόν και με τα 2 προγράμματα γίνεται το εξής :

Ξεκινάω το netbook F12 για boot menu και επιλέγω το USB μου βγάζει το μήνυμα "Remove disks or other media. Press any key to restart"

Αφαιρώ το USB πατάω ένα πλήκτρο και εμφανίζει το εξής μήνυμα :

"Intel UNDI, PXE-2.1 (built 083)

Copyright © 1997-2000 Intel Corporation

This Product is covered by one or more of the following patents :

US5, 307,459, US5,434,872 US5,732,094 US6,570,884 US6,115,776 and

US6,327,625

Realtek PCIe FE Family Controller Series v1.19 (08/10/09)

PXE-E61: Media test failure, check cable

PXE-M0F: Exiting PXE ROM.

Operating System not found"

Ξέρεις τίποτα;

Δέν αναγνωρίζει ώς bootable το φλασάκι σου. Δοκίμασε να του ρίξεις ένα format με αυτό εδώ. Μήν βάλεις όνομα, quick compression. Σκέτο και με FAT32. Mετά ρίξε τα αρχεία μέσα και δώσε την εντολή πιο πάνω.

~ Άν έχεις το hirensbootcd κάνε αυτό bootable stick. Έχει τα πάντα όλα σε ένα νοικοκυρεμένα.

Δέν αναγνωρίζει ώς bootable το φλασάκι σου. Δοκίμασε να του ρίξεις ένα format με αυτό εδώ. Μήν βάλεις όνομα, quick compression. Σκέτο και με FAT32. Mετά ρίξε τα αρχεία μέσα και δώσε την εντολή πιο πάνω.

~ Άν έχεις το hirensbootcd κάνε αυτό bootable stick. Έχει τα πάντα όλα σε ένα νοικοκυρεμένα.

Λοιπόν με το το πρόγραμμα με το cmd δεν βρήκα άκρη γιατί απλά δεν ήξερα τα option μετά....! Το έκανα με το Konboot...

Τώρα το μέγα ερώτημα.....: Πως θα σπάσω το BIOS pass που το έχω κάνει όλο βίδες και δεν βρίσκω πουθενά μα πουθενά την μπαταριούλα....;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.