mikros2565 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3, 2012 Γεια σας είμαι νέο μέλος και το πρόβλημά μου έχει ως εξής :Πριν 2 μέρες έκανα format γιατί είχα τα Windows Xp x32 και έβαλα Windows 7 Ult x64...Ενώ έχω περάσει όλους τους Drivers και έχω κάνει όλα τα Update από την Microsoft μου πετάει την εξής "μπλέ οθόνη" http://i1090.photobucket.com/albums/i364/pkontogiorgas/DSC_0030.jpgΠεριμένω της απαντήσεις σας γιατί με έχει "σκοτώσει" το συγκεκριμένο πρόβλημα....! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Δεκέμβριος 3, 2012 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2012 Μπορείς από το όνομα του αρχείου sys που αναφέρει να καταλάβεις ποιά συσκευή αφορά;Αν ναι, δοκίμασε να βάλεις προηγούμενη έκδοση ή να ψάξεις για νεώτερη, έστω και beta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikros2565 Δεκέμβριος 3, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2012 Δυστυχώς δεν μπορώ να καταλάβω....Με μια αναζήτηση που έκανα για το συγκεκριμένο αρχείο στον υπολογιστή μου βρήκα τουλάχιστον 15 σε διαφορετικούς προορισμούς....http://i1090.photobucket.com/albums/i364/pkontogiorgas/Chiomegarho3AF0sigmaftau3AF0taulambdaomicron.png Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gi0 Δεκέμβριος 3, 2012 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2012 Οσες φορες σου εχει εμφανιστει η μπλε οθονη, εχει το ιδιο stopcode (DRIVER_IRQ_LESS_OR_EQUAL) και αναφερεται παντα ο ιδιος driver (ph3xib64.sys)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikros2565 Δεκέμβριος 3, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2012 Συνέχεια σε διάφορα θέματα π.χ. (Βλέπωντασ ΤV , ακούγοντας μουσική στο ιντερνετ, ακόμα και όταν είμαι απλά στην επιφάνεια εργασίας χωρίς να εκτελείτε κανένα πρόγραμμα) και ναι πάντα είναι ακριβώς η ίδια μπλέ οθόνη με τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gi0 Δεκέμβριος 3, 2012 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2012 Βλέπωντασ ΤVΟ συγκεκριμενος driver χρησιμοποιειται απο TV Cards.Προσπαθησε να βρεις διαφορετικο software για την καρτα σου ή να απεγκαταστησεις προσωρινα αυτο που χρησιμοποιεις, μεχρι να βρεις κατι συμβατο με τα Windows 7 x64 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikros2565 Δεκέμβριος 3, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2012 Ευχαριστώ πολύ το δοκιμάζω και βλέπουμε...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lord Δεκέμβριος 3, 2012 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2012 φιλε μου χρησιμοποιησε το slim driversείναι free για updateSlimDrivers DriverUpdate - Update Drivers for Windows 7, XP, and Vistaκαι επίσης κανε και μια υπογραφη με το συστημα σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikros2565 Δεκέμβριος 3, 2012 Author #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2012 Power : Thermaltake 550WCPU : Intel® Core 2 Quad Q8400 @ 2.66GHzMotherboard : ASUS P5Q SE2RAM : 2x1Gb + 2GB 800MHzGraphics Card : Nvidia GeForce GTS 250 512MbSound Card : Creative Sound Blaster Audigy SETV Tuner : Asus P7131 Hybrid Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikros2565 Δεκέμβριος 3, 2012 Author #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2012 Λοιπόν εγκατέστησα το Slim Drivers και έκανα τις απαιτούμενες ενημερώσεις....Μου έβγαλες μέσα σε αυτές και κάτι για το TV Tuner αναμένω να δω εξελίξεις...Ευχαριστώ προκαταβολικά πάντως...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Δεκέμβριος 3, 2012 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2012 Ο driver που χτυπάει είναι 99% από την κάρτα TV - πρέπει να έχει chipάκι/δέκτη της Philips η κάρτα σου. Δοκίμασες να μην εκγαταστήσεις τους drivers της κάρτας και να αφήσεις τα 7άρια να βάλουν ότι κρίνουν καλυτερο? Στη δική μου TV κάρτα θυμάμαι η MS είχε τον driver της Aver και τον κατέβασε από MS site. Μετά διαπίστωσα ότι ήταν ίδια έκδοση με αυτόν στο site της AVER.Ph3xIB64.sys, a driver developed by NXP Semiconductors and often used by TV cards.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikros2565 Δεκέμβριος 4, 2012 Author #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2012 Ο driver που χτυπάει είναι 99% από την κάρτα TV - πρέπει να έχει chipάκι/δέκτη της Philips η κάρτα σου. Δοκίμασες να μην εκγαταστήσεις τους drivers της κάρτας και να αφήσεις τα 7άρια να βάλουν ότι κρίνουν καλυτερο? Στη δική μου TV κάρτα θυμάμαι η MS είχε τον driver της Aver και τον κατέβασε από MS site. Μετά διαπίστωσα ότι ήταν ίδια έκδοση με αυτόν στο site της AVER.Ph3xIB64.sys, a driver developed by NXP Semiconductors and often used by TV cards.... Λοιπόν οι Drivers που εγκατέστησα τώρα με το Slim Drivers δεν μου έχουν ξαναβγάλει BSOD αλλά υπάρχει το εξής πρόβλημα : Η κάρτα TV υποστηρίζει και DVB-T σήμα το οποίο δούλευε κανονικά πριν αλλάξω drivers. Με τους καινούργιους μου δίνει την επιλογή μόνο για αναλογικό σήμα (PAL_ και η ποιότητά του είναι απελπιστική (τρεμοπαίζει η οθόνη θόρυβος στο σήμα και στον ήχο κ.α.) Εφόσον βρήκατε ότι φταίει ο driver του TV Tuner θα κάνω μερικές δοκιμές και ελπίζω να φτιάξει....Ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια....! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predator_Crack Δεκέμβριος 4, 2012 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2012 Μιάς και είχαμε παρόμοια θέματα με την ίδια κάρτα σε 64άρια 7άρια windows σε πελάτη, δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις τους drivers που υπάρχουν στο windows update των 7 ( το προτείνει και η ίδια η asus) και για το τηλεκοντρόλ τον τελευταίο driver από το site της εταιρείας. Από κεί και πέρα άν έχει το total media για την τηλεόραση μείνει με αυτό αλλιώς υπάρχει πάντα η λύση του KAΣΤΟΡΑ που θα σου διορθώσει και το οποιοδήποτε πιθανό lag έχει η θύρα video in. Για παράδειγμα εγώ ακόμα και με DSCALER που έπαιρνα εικόνα από playstation κολλούσε σε fullscreen η εικόνα (και με totalmedia τα ίδια) μέχρι που βρήκα την λύση με τον ΚΑΣΤΟΡΑ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikros2565 Δεκέμβριος 4, 2012 Author #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2012 Μιάς και είχαμε παρόμοια θέματα με την ίδια κάρτα σε 64άρια 7άρια windows σε πελάτη, δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις τους drivers που υπάρχουν στο windows update των 7 ( το προτείνει και η ίδια η asus) και για το τηλεκοντρόλ τον τελευταίο driver από το site της εταιρείας. Από κεί και πέρα άν έχει το total media για την τηλεόραση μείνει με αυτό αλλιώς υπάρχει πάντα η λύση του KAΣΤΟΡΑ που θα σου διορθώσει και το οποιοδήποτε πιθανό lag έχει η θύρα video in. Για παράδειγμα εγώ ακόμα και με DSCALER που έπαιρνα εικόνα από playstation κολλούσε σε fullscreen η εικόνα (και με totalmedia τα ίδια) μέχρι που βρήκα την λύση με τον ΚΑΣΤΟΡΑ.Λοιπόν επεγκαταστώ ότι έχει να κάνει με το TV Tuner....Κατεβάζω drivers από Windows Update και τον "Κάστορα"...Το CD μέσα έχει το Total Media αλλά δεν είμαι ευχαριστημένος καθόλου....Προτιμώ το Power Cinema....! Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους σας που σκορπίσατε τον χρόνο σας για το πρόβλημά μου....Θα απαντήσω σύντομα ελπίζω με ευχάριστα αποτελέσματα...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikros2565 Δεκέμβριος 4, 2012 Author #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2012 Λοιπόν έχω εγκαταστήσει τον driver από το Windows Update το Remote Controle από το site της ASUSTeK και χρησιμοποιώ το Total Media 3.5.....Μέχρι στιγμής όλα καλώς.....Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους, τον Gi0 γιατί βρήκε τον driver που έφταιγε, τον Lord που με το πρόγραμμα που μου πρότεινε είδα ότι ήταν λάθος ο driver, τον neuromancer που μου πρότεινε λύσεις και αυτός, τον Predator_Crack που μου έδωσε μια ιδέα μιας και ήταν "ομοιοπαθείς" ΓΕΝΙΚΩΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ.....ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ....! Link to comment Share on other sites More sharing options...
balboagr Δεκέμβριος 6, 2012 #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2012 Επειδή κι εγώ είμαι θύμα bsod γράφω εδώ. Αν οι moderators-admins πιστεύουν ότι πρέπει ν'ανοίξω άλλο θέμα ας στείλουν πμ. Λοιπόν πάμε: Απεγκατάσταση με driver sweeper τους παλιούς ati catalyst, restart pc, boot σε normal mode, εγκατάσταση των τελευταίων drivers για nvidia (έχω την XFX GeForce 7600 GT Fatal1ty edition PCI Express x16 DDR3 SDRAM 128-bit) δοκίμασα και drivers από το site της nvidia να κατεβάσω μόνο για την 7600gt όλα κομπλέ, μετά το restart πριν μπει στα windows βγάζει bsod και λέει κάτι που αναφέρει το ακόλουθο αρχείο: nvlddmkm.sys. Βοηθήστε με γιατί 1η φορά παθαίνω κάτι τέτοιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gi0 Δεκέμβριος 6, 2012 #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2012 Επειδή κι εγώ είμαι θύμα bsod γράφω εδώ. Αν οι moderators-admins πιστεύουν ότι πρέπει ν'ανοίξω άλλο θέμα ας στείλουν πμ. Λοιπόν πάμε: Απεγκατάσταση με driver sweeper τους παλιούς ati catalyst, restart pc, boot σε normal mode, εγκατάσταση των τελευταίων drivers για nvidia (έχω την XFX GeForce 7600 GT Fatal1ty edition PCI Express x16 DDR3 SDRAM 128-bit) δοκίμασα και drivers από το site της nvidia να κατεβάσω μόνο για την 7600gt όλα κομπλέ, μετά το restart πριν μπει στα windows βγάζει bsod και λέει κάτι που αναφέρει το ακόλουθο αρχείο: nvlddmkm.sys. Βοηθήστε με γιατί 1η φορά παθαίνω κάτι τέτοιο.Η μπλε οθονη λεει παντα τα ιδια? Ιδιο stopcode και ιδιο αρχειο?Eπισης σε safe mode μπορεις να μπεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
balboagr Δεκέμβριος 6, 2012 #18 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2012 Ναι φίλε μου η οθόνη βγάζει πάντα τα ίδια. Μετά την εγκατάσταση των drivers δεν μπορώ να μπω κανονικά στα windows κ μπαίνω με safe mode+networking για να έχω και net να ψάξω μπας και βρω τπτ. Απότι κατάλαβα αυτό το αρχείο βρίσκεται εδώ: C:\Windows\System32\drivers αν θες κάτι παραπάνω πες μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gi0 Δεκέμβριος 6, 2012 #19 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2012 Σε φυσιολογικες περιπτωσεις δεν θα χρειαζοταν η αναλυση των minidumps, μια και το αρχειο παραμενει ιδιο οπως λες, σε καθε μπλε οθονη.Απο τη στιγμη που απεγκατασταση/αλλαγη τους δεν διορθωνει το προβλημα, κανε τον κοπο να τα ανεβασεις καπου, μηπως και βγει καποιο χρησιμη πληροφορια απο αυτα (c:\windows\minidump--->rar-->upload)Με τον native driver των Windows απ οτι καταλαβα δεν εμφανιζεται το προβλημα, σωστα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
balboagr Δεκέμβριος 6, 2012 #20 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2012 το όλο θέμα το κάνουν οι drivers που βρίσκουν τα windows (όταν συνδέεις 1 καινούργιο λογσμικό στον υπολογιστή πχ) αλλά και χωρίς net πάλι βάζουν τον driver και μετά όταν εγώ κάνω εγκατάσταση τους official δεν μπορεί το pc να τους διαβάσει λόγω ότι διαβάζει τους προηγούμενους που έκανε εγκατάσταση ο υπολογιστής μόνος του. Απενεργοποίησα την αυτόματη εγκατάσταση λογισμικού αλλά το πρόβλημα παραμένει. Θ'ανεβάσω αύριο κάποια στιγμή το αρχείο που ζήτησες κι εύχομαι να σταθώ τυχερός και να το λύσουμε παρέα. Ευχαριστώ πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.