Jump to content

Sapphire Radeon HD7950 3GB!

nixterida

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα , πως σας φένετε η συγκεκριμένη καρτούλα? Την έχω βρεί σε προσφορά εδώ Sapphire Radeon HD7950 3GB | Skroutz.gr αξίζει τα λεφτά της? Αν έχετε κάποια πρόταση σε αυτα τα χρήματα παρακαλώ γράψτε την.Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Καποτε επαιζε και η vtx3d της radeon βεβαια σε αυτα τα χρηματα αλλα για τα τωρινα δεδομενα δεν ειναι και ασχημη επιλογη.

Επισης με λιγα παραπανω παιρνεις

Gigabyte Radeon HD7950 3GB | Skroutz.gr

καλυτερο συστημα ψυξης,λιγο πιο γρηγορη,1 χρονο επιπλεον εγγυηση.

αυτή την κάρτα έχω και έχω μείνει γενικά ευχαριστημένος όμως αντί να πω ότι έχει πολύ καλές επιδόσεις θα σου πω τα μείον..

Το default bios είναι κατευθείαν για φλασάρισμα καθώς δεν σε αφήνει να περάσεις τα 950mhz...

Βάζοντας το boost bios ναι μεν οι επιδόσεις αυξήθηκαν και μπορώ να κάνω OC κλπ. αλλά δεν παίζει το HDMI. (θέλω να δοκιμάσω DVI to HDMI converter για να δω αν παίζει και ο ήχος.)

αυτό συγκεκριμένα VGA Bios Collection: Sapphire HD 7950 3072 MB | techPowerUp

αλλιώς βάζεις αυτό εδώ

VGA Bios Collection: Sapphire HD 7950 3072 MB | techPowerUp

το οποίο δεν είναι boost αλλά δουλεύουν τα πάντα.

Τέλος το fan είναι λίγο θορυβώδες...

Θα συμφωνησω με τον tavliban οτι το fan ειναι λιγο θορυβωδες αλλα σε μενα μια χαρα παει πανω απο 950 με το αρχικο bios (1060/1400 tested)

Θα συμφωνησω με τον tavliban οτι το fan ειναι λιγο θορυβωδες αλλα σε μενα μια χαρα παει πανω απο 950 με το αρχικο bios (1060/1400 tested)

ναι αλλά φαντάζομαι ότι έπαιξες με voltages στην gpu κλπ κλπ...Με άλλα bios δεν χρειάζεται...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.