NooDle Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3, 2012 Φίλος ενδιαφέρεται να πάρει τηλεοραση για το σαλονι αποσταση +4 μετρα αλλα λεει θελει μεχρι 46αρα μαξ χρήση λιγο απο ολα ταινιες-nova-τηλεοραση-internet-playstation 3 Σκεφτομαι την συγκεκριμένη: Samsung UE46ES6710 3D LED TV 46'' - Τηλεοράσεις - plaisio.gr οτι ιδεες εχετε στο τραπεζι παρακαλω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Δεκέμβριος 3, 2012 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2012 Δες και αυτήν: Panasonic TX-P50GT30E | Skroutz.gr Θεωρώ πως είναι καλύτερη τόσο λόγω μεγέθους όσο κυριώς και τεχνολογίας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Δεκέμβριος 3, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2012 Δες και αυτήν: Panasonic TX-P50GT30E | Skroutz.gr Θεωρώ πως είναι καλύτερη τόσο λόγω μεγέθους όσο κυριώς και τεχνολογίας.Tοσο καλη ειναι αυτη? ολοι στο νετ γι αυτην μιλανε..Απο καταναλωση ομως βλεπω B ή C ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Δεκέμβριος 3, 2012 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2012 Όταν δίνεις 1000 ευρώ για τηλεόραση θεωρώ ότι η κατανάλωση είναι το τελευταίο που σε ενδιαφέρει. Απλά την κλείνεις όταν δεν βλέπεις (πράγμα που θα έκανες με οποιαδήποτε) και αν κάτσεις να τα υπολογίσεις δε νομίζω να βγαίνει πάνω από 5-10 ευρώ το χρόνο η διαφορά στο λογαριασμό σε σχέση με μία πιο οικονομική. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hypnz Δεκέμβριος 3, 2012 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2012 Αυτή η Panasonic βγαίνει και σε μικρότερο μοντέλο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Δεκέμβριος 3, 2012 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2012 Όταν δίνεις 1000 ευρώ για τηλεόραση θεωρώ ότι η κατανάλωση είναι το τελευταίο που σε ενδιαφέρει. Απλά την κλείνεις όταν δεν βλέπεις (πράγμα που θα έκανες με οποιαδήποτε) και αν κάτσεις να τα υπολογίσεις δε νομίζω να βγαίνει πάνω από 5-10 ευρώ το χρόνο η διαφορά στο λογαριασμό σε σχέση με μία πιο οικονομική.Δηλαδη η panasonic ως προς τι είναι καλυτερη απο την samsung που σου έδειξα?απο rma-support πως παει η panasonic? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Δεκέμβριος 3, 2012 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2012 Είναι μεγαλύτερη -καθοριστικό ειδικά για την απόσταση για την οποία μιλάς- και είναι plasma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasi Δεκέμβριος 3, 2012 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2012 Δες και αυτήν: Panasonic TX-P50GT30E | Skroutz.gr Θεωρώ πως είναι καλύτερη τόσο λόγω μεγέθους όσο κυριώς και τεχνολογίας.μα καλά πλάσμα οθόνη για χρήση internet-playstation 3 !! δεν στέκεται !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Δεκέμβριος 3, 2012 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2012 Δεν ειναι το ιδανικο ναι, αλλα πολλοί λένε οτι burnins δεν υφίστανται πλεον Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Δεκέμβριος 3, 2012 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2012 Για 4 μετρα κ ανω απο 55 και πανω προς 60 κανονικα θελει αλλα σε αυτα τα λεφτα δυσκολα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Δεκέμβριος 3, 2012 Author #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2012 η χρηση θα ειναι overall οπως λεω και στο πρώτο ποστ.Η πλασμα δεν κανουν για playstation 3 και ιντερνετ?Ποια οθονη θα τον κάλυπτε δηλαδή?[MENTION=43]icy20[/MENTION] 50 ιντσες βαρια με τα χιλια ζόρια τον επεισα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anonymous Δεκέμβριος 3, 2012 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2012 εγω ψηφιζω samsung... την εχω τη συγκεκριμενη και τα σπαει... εχω λιωσει το PS3 και τις3D ταινιες...(παιζει τα παντα απο εξωτερικο σκληρο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
music Δεκέμβριος 3, 2012 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2012 Εγώ θα έπαιρνα ή την samsung που διάλεξες ή αυτή την sonySony KDL-46HX750 3D LED TV 46'' - Τηλεοράσεις - plaisio.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawk Δεκέμβριος 4, 2012 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2012 Οι plasma πλέον δεν έχουν φαινόμενα burn-in οπότε μη τρομάζετε όσοι τις θέλετε για χρήση gaming κλπ...Panasonic είναι δύναμη, τα panel της είναι top! Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Δεκέμβριος 4, 2012 #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2012 Κοιτα αν κανεις gaming ενα 2ωρο το πολυ και μετα βαζεις και κατι αλλο τοτε εισαι οκ. Πας για πλασμα. Αν παιζεις πολυ ομωςσ τοτε πας για led... Απο led για ποιοτητα εικονας σε αυτα τα λεφτα εγω προτεινω την 46ΗΧ750 την οποια και εχω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sledgehammer Δεκέμβριος 4, 2012 #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2012 Εγώ αγόρασα πρόσφατα αυτήν εδώ 800 ευρώ και είμαι υπερευχαριστημένος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasi Δεκέμβριος 4, 2012 #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2012 Στον κόσμο τους ζουν!!1400 ευρω για την KDL-46HX750 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sledgehammer Δεκέμβριος 4, 2012 #18 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2012 Τι; Έχουν 600 ευρώ διαφορά με την 40"; Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Δεκέμβριος 4, 2012 #19 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2012 μια παραμετρος που δεν λαμβανετε υποψην, ειναι ο MEDIA PLAYER. αν ο ανθρωπος θελει να βλεπει ταινιες στην τηλεοραση απο USB, ειτε στικακι, ειτε σκληρο, θα πρπει η τηλεοραση να μπορει να παιξει τα παντα. γι αυτο η επιλογη του μοντελου θελει λιγουλακι προσοχη!! κι εγω για τις συγκεκριμενες χρησεις, λιγο απο ολα, θα πηγαινα σε PANASONIC Plasma, γιατι εχει μακραν καλυτερη εικονα!! και σιγουρα 50αρα σε αυτα τα χρηματα!!!θα κοιταζα και εδω http://www.skroutz.gr/s/445175/Panasonic-TX-P50UT50E.htmlhttp://www.skroutz.gr/s/1567902/Panasonic-TX-P50ST50E.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Δεκέμβριος 4, 2012 #20 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2012 Όταν παίρνεις τηλεόραση των 1000 ευρώ δίνεις άλλα 200 να φτιάξεις ένα htpc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.