dunkel_Stern Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3, 2012 Έχω το indesign, και υπάρχει ένα registry key που πρέπει να το φορτώνω κάθε φορά πριν ανοίξω το πρόγραμμα ώστε ένα plugin που έχω να δουλεύει με πατέντα με κάποια αλλα προγράμματα.υπάρχει κάποιος τρόπος ώστε όταν πατάω το shotrcut του indesign αυτόματα πριν ανοίξει το indesign, να φορτώνει το κλειδί και χωρίς να μου πετάει UAC? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Δεκέμβριος 3, 2012 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2012 Βγαζεις το uac και φτιαχνεις ενα batch αρχειο. Θεωριτικα πρεπει να δουλεψει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Δεκέμβριος 3, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2012 Βγαζεις το uac και φτιαχνεις ενα batch αρχειο. Θεωριτικα πρεπει να δουλεψει... χωρίς να βγάλω το uac η να το απενεργοποιήσω μονο για το συγκεκριμένο αρχείο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Δεκέμβριος 3, 2012 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2012 Ο χρηστης που θα τρεχει το προγραμμα, ειναι admin,user η limited user ? Επισης, σε ποιο σημειο στην registry θες να κανεις add/edit ? Υπαρχουν σημεια πχ που μονο αν εισαι admin εχεις τετοια δυνατοτητα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Δεκέμβριος 3, 2012 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2012 Ένα shortcut sto bat αρχείο -> Properties ->Advanced και Run as administrator. Link to comment Share on other sites More sharing options...
inetus3r Δεκέμβριος 3, 2012 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2012 Πολύ σωστή η παρατήρηση του [MENTION=376]YDinopoulos[/MENTION].Δοκίμασε το εξής:- Φτιάξε το batch αρχείο, κατά προτίμηση με κατάληξη ".cmd"- Τρέξτο σαν administrator, να δεις ότι δουλεύει.- Πήγαινε στις ιδιότητες του αρχείου, και στην καρτέλα "Compatibility" δήλωσε "Windows (XP Service Pack 3)" Link to comment Share on other sites More sharing options...
inetus3r Δεκέμβριος 3, 2012 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2012 Ένα shortcut sto bat αρχείο -> Properties ->Advanced και Run as administrator.[MENTION=1215]nucleus[/MENTION] έγραφα την απάντηση και δεν είδα την δική σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Δεκέμβριος 3, 2012 Author #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2012 Έχω full administrator rights, αλλα το θέμα είναι και πως δεν θέλω να μου πετάει συνεχεια το σπαστικό UAC μονο στο συγκεκριμένο registry key.επίσης ιδέα δεν έχω πως κάνω batch που να το κάνει αυτό :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
inetus3r Δεκέμβριος 3, 2012 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2012 επίσης ιδέα δεν έχω πως κάνω batch που να το κάνει αυτό :/Και εμείς τι κάνουμε εδώ; :dance3:Ποιο είναι το registry αρχείο;Ποια είναι η διαδρομή του InDesign; (από τις ιδιότητες του shortcut πες μας τι λέει στην καρτέλα Shortcut->Target) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Δεκέμβριος 4, 2012 Author #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2012 Και εμείς τι κάνουμε εδώ; :dance3:Ποιο είναι το registry αρχείο;Ποια είναι η διαδρομή του InDesign; (από τις ιδιότητες του shortcut πες μας τι λέει στην καρτέλα Shortcut->Target)"C:\Program Files (x86)\Adobe\Adobe InDesign CS6\InDesign.exe""E:\~Photoshop\EasyCatalogue.reg" Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Δεκέμβριος 4, 2012 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2012 Με τις λιγες γνωσεις μου, νομιζω οτι γινεται ετσι...Φτιαχνεις ενα νεο text αρχειο και γραφεις...echo offregedit /s E:\~Photoshop\EasyCatalogue.regC:\Program Files (x86)\Adobe\Adobe InDesign CS6\InDesign.exe--> Η διαδρομη να μην εχει "~" αλλα να ειναι πληρεις...Tο σωζεις. Το μετονομαζεις απο new text document σε xxx.batΠΡΟΣΟΧΗ: Αλλαζεις ΚΑΙ το extention απο txt σε batΚαλο θα ειναι να αλλαξεις και τα properties του αρχειου ωστε να τρεχει σαν administrator. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Δεκέμβριος 4, 2012 Author #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2012 Με τις λιγες γνωσεις μου, νομιζω οτι γινεται ετσι...Φτιαχνεις ενα νεο text αρχειο και γραφεις... echo offregedit /s "E:\~Photoshop\EasyCatalogue.reg"C:\Program Files (x86)\Adobe\Adobe InDesign CS6\InDesign.exe Tο σωζεις. Το μετονομαζεις απο new text document σε xxx.bat ΠΡΟΣΟΧΗ: Αλλαζεις ΚΑΙ το extention απο txt σε bat Καλο θα ειναι να αλλαξεις και τα properties του αρχειου ωστε να τρεχει σαν administrator. tnx Τώρα θα το συνδυάσω με αυτό και θα είμαι done Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Δεκέμβριος 4, 2012 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2012 Copy paste σε ένα text αρχείοE:\~Photoshop\EasyCatalogue.reg"C:\Program Files (x86)\Adobe\Adobe InDesign CS6\InDesign.exe"Save και μετά μετονομασία της κατάληξης του αρχείου απο txt σε batΗ δεύτερη γραμμή θέλει τα " στην αρχή και το τέλος Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Δεκέμβριος 4, 2012 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2012 ...Η δεύτερη γραμμή θέλει τα " στην αρχή και το τέλος...Λογω των κενων υποθετω ε ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
inetus3r Δεκέμβριος 4, 2012 #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2012 Κατά την ταπεινή μου γνώμη, ο καλύτερος τρόπος εισαγωγής στη registry είναι:REG IMPORT "E:\~Photoshop\EasyCatalogue.reg" Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Δεκέμβριος 4, 2012 #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2012 Ναι λόγω των κενών Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.