satkok Αύγουστος 30, 2004 #61 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2004 Αρχική απάντηση από Κοπρίτης [Σήμερα, στις 16:25] :rofl: ..αλλα δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα απο το να το κανεις πανω σε Volvo... πολυ ξενερα λεμε..... μμμ παλι καλα σε Volvo εχει καλη λαμαρινα σκεψου να το κανεις σε κανενα μικρομεσαιο και η λαμαρινα να παρει το σχημα της μηχανης :) :) :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Αύγουστος 30, 2004 #62 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2004 Αρχική απάντηση από alex_000Στην Ελλάδα ο κόσμος δεν ξερει να οδηγάει, παρτε το χαμπάρι, το να μαλώνουμε μεταξύ μας ποιος οδηγάει χειρότερα ειναι ηλίθιο. Ειμαστε αθλιοι. Αυτα που βλεπουν τα ματακια μου καθε μερα αν και οδηγάω μόνο 6 χρόνια , δεν περιγράφονται. Εχουμε ολα τα χαρακτηριστικά αναπτυσσόμενης χώρας και σε αυτον τον τομέα. Εντάξει, αυτό απλά και φιλικά ισχύει.. !!!!! ΓιαγκΤ, έπος Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_000 Αύγουστος 30, 2004 #63 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2004 Σε απλά και φιλικά πλαισια το εξεφρασα Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Αύγουστος 30, 2004 #64 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2004 Ένα από τα κακά του Ηρακλείου είναι ότι στο μυαλό του κάθε ένα ισχύει ο κανόνας "εγώ έχω προτεραιότητα". Είτε έχει STOP, είτε είναι σε κατηφόρα, είτε υπάρχει σήμα παραχώρησης προτεραιότητας, ο κλασσικός οδηγός βγαίνει πλακομένος, χωρίς πολλές φορές να κοιτάξει. Και αυτή τη συμπεριφορά δεν την έχει μόνο ο οδηγός αυτοκινήτου, την έχει και ο οδηγός μηχανής, που εδώ μπορεί άνετα να την οδηγάει από τα 13 του. Στον καινούργιο πεταλοειδή περιφερειακό δρόμο (ο οποίος έχει καθ' όλο το μήκος του προτεραιότητα) μου έχουν τύχει πολλές περιπτώσεις οδηγών που τον διασχίζουν κάθετα αδιαφορόντας παντελώς για την προτεραιότητά μου. Το πιο κραυγαλέο ήταν με μία μηχανή που πέρασε οριακά μπροστά μου. Ούτε ο κάγκουρας που οδηγούσε, ούτε το έπιπλο που τον συνόδευε φορούσαν κράνος. Αν πήγαινα πιο γρήγορα, τώρα θα με χαρακτήριζαν φονιά, γιατί δε θα είχα προλάβει να φρενάρω με τίποτα. Και ρωτάω: Εγώ τι φταίω να έχω την ψυχική οδύνη χωρίς να φταίω σε τίποτα; Γιατί πέρα από το ατύχημα, θα χανόντουσαν ανθρώπινες ζωές, που θα είχα βάρος στο μυαλό μου ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.Οι μηχανές είναι πολύ πιο επικίνδυνες από τα αμάξια και κακώς κατ' εμέ δίνεται δίπλωμα σε 16άχρονα για μηχανάκια έως 125cc. Το τιμόνι, είτε της μηχανής είτε του αυτοκινήτου θέλει πολλή προσοχή. Και το κυριότερο να μην κάνετε μαγκιές σε δρόμο που κινούνται και άλλοι.Και ένα tip: Πάντα να οδηγάτε σα να είναι όλοι γύρω σας τρελοί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Αύγουστος 30, 2004 #65 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2004 Αρχική απάντηση από trendy [Σήμερα, στις 16:43] Και ένα tip: Πάντα να οδηγάτε σα να είναι όλοι γύρω σας τρελοί. σωστοτατο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Αύγουστος 30, 2004 #66 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2004 Ο τρεντυ έχει απόλυτο δίκιο.Ειδικά στο Ηράκλειο όλοι πάνε σαν σε ράλι!!Αφού όταν είχα πρωτοέρθει το πρώτο πρ΄γμα που μου είχαν πεί είναι πρόσεχε στο δρόμο κυκλοφορούν τρελοί... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Αύγουστος 30, 2004 #67 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2004 Kakως δινεται διπλωμα ετσι χαλαρα στον οποιοδηποτε .Ειναι προσφατο ακομα στην πολη μου το περιστατικο ενος μηχανοβιου που κατεβαινε ενα στενο δρομακι με μεγαλη ταχυτητα και παρεσυρε ενα 4χρονο κοριτσακι για πολλα μετρα πιο περα.. μπροστα στα ματια του πατερα του ..Τα διπλωματα (για να το πω και με μια ατακα-κορυφη εδω) για μηχανοβιους και για οδηγους δεν θα επρεπε να ειναι στραγαλια (γιατι δυστυχως ειναι)..αντε παρε να εχεις .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
naz Αύγουστος 30, 2004 #68 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2004 o καθενας μας μπορει να οδηγει οτιδηποτε.....παρα τις τραγελαφικες αντιληψεις καποιων που μετετρεψαν αυτην την καταχωρηση σε παρωδια υπαρχουν τα γεγονοτα που μας επναφερουν στην πραγματικοτητα.η μηχανη,ενα απιθανο εργαλειο προσφερει ταχυτητα ελευθερια ευελιξια...ειναι ανετη,οικονομικη και υπο τις καταληλες προυποθεσεις ασφαλης.κρανος δηλαδη δερματινα,μποτα σωστη συντηρηση κλπ....το αυτοκινητο ειναι εξισου απαραταιτο,αναγκαιο θα ελεγα.μια μεριδα ανθρωπων,αρκετα μεγαλη,δε μπορει καν να καβαλησειοποτεαναγκαζεται να οδηγει αυτοκινητο.μια αλλη μεριδα φοβαται ,και καλα κανει,οποτε επιλεγει αυτοκινητο.τελος μια τριτη μεριδα οδηγων αυτοκινητου παντα ονειρευοταν να καβαλαει μηχανη αλλα ποτε δεν....δεν ξερω γιατι....τεσπα,εχετε δει ποτε μηχανακια να τρακαρουν μεταξυ τους? οσοι το πιασανε το πιασανε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Αύγουστος 30, 2004 #69 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2004 πριν ενα μηνα ο παιδι που κανει το κουριερ εφυγε απο μεσογειων για κεντρο...οπως βγηκε στο δρομο τον εμβολισε ενα αλλο ....παπακι!!!! ειναι τραγικο να το βλεπεις... παπι με παπι....ευτηχως δεν επαθαν τπτ...μα τι σημαδι ειχε ο τυπος και τον πετυχε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Αύγουστος 30, 2004 #70 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2004 αν και συμφωνώ με τον naz, έχω και εγώ τρακάρει με άλλο δίκυκλοτί να κάνεις αν περνάει την Πανεπιστημίου με κόκκινο (και μάλιστα αρκετά sec αφού όλα τα αυτοκίνητα είχαν σταματήσει)courier, χωρίς δίπλωμα! τί να πεις; καταρχήν σίγουρα άξιζε ένα μεγάλο μπράβο στον εργοδότη του!και μάλιστα ήταν το μοναδικό σοβαρό ατύχημα στα 15 χρόνια που οδηγάω Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Αύγουστος 30, 2004 #71 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2004 Αρχική απάντηση από naz τεσπα,εχετε δει ποτε μηχανακια να τρακαρουν μεταξυ τους? οσοι το πιασανε το πιασανε.... Αν δεν είναι θανατηφόρο, αν δεν έχει συνεπακόλουθο να κλείσει ο δρόμος και να σχηματιστεί ουρά αυτοκινήτων, αν δεν προκληθούν υλικές ζημιές σε γύρω σπίτια και αν δε συμμετέχουν νταλίκες, κτελ, τραμ , τρένα δεν πρόκειται να το δείξουν οι ειδήσεις. Οπότε αν απλώς τρακάρουν 2 μηχανάκια και κανείς δεν πάθει τίποτα, θα το μάθεις μόνο αν στο διηγηθεί κάποιος ή αν είναι αυτόπτης μάρτυρας.Και επιπλέον ο όγκος μιας μηχανής είναι πιο μικρός από ένα αυτοκίνητο άρα πιο δύσκολο να τη χτυπήσεις. Πόσο μάλλον 2 μηχανές μεταξύ τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Οδυσσέας Αύγουστος 30, 2004 #72 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2004 Αρχική απάντηση από trendy............μου έχουν τύχει πολλές περιπτώσεις οδηγών που τον διασχίζουν κάθετα αδιαφορόντας παντελώς για την προτεραιότητά μου. Το πιο κραυγαλέο ήταν με μία μηχανή που πέρασε οριακά μπροστά μου. Ούτε ο κάγκουρας που οδηγούσε, ούτε το έπιπλο που τον συνόδευε φορούσαν κράνος. Αν πήγαινα πιο γρήγορα, τώρα θα με χαρακτήριζαν φονιά, γιατί δε θα είχα προλάβει να φρενάρω με τίποτα. Και ρωτάω: Εγώ τι φταίω να έχω την ψυχική οδύνη χωρίς να φταίω σε τίποτα; Γιατί πέρα από το ατύχημα, θα χανόντουσαν ανθρώπινες ζωές, που θα είχα βάρος στο μυαλό μου ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.Οι μηχανές είναι πολύ πιο επικίνδυνες από τα αμάξια και κακώς κατ' εμέ δίνεται δίπλωμα σε 16άχρονα για μηχανάκια έως 125cc. Το τιμόνι, είτε της μηχανής είτε του αυτοκινήτου θέλει πολλή προσοχή. Και το κυριότερο να μην κάνετε μαγκιές σε δρόμο που κινούνται και άλλοι.Και ένα tip: Πάντα να οδηγάτε σα να είναι όλοι γύρω σας τρελοί. Θα είχες πολύ χρόνο να το σκεφτείς στη ΦΥΛΑΚΗ...... "φονιά".Στις ειδήσεις "σοβαρού" τηλεοπτικού σταθμού: "Σήμερα δικάζεται ο φονιάς που πριν ένα χρόνο παρέσυρε με το αυτοκίνητό του, τους δύο άτυχους νεαρούς... Στο δικαστήριο οι συγγενείς των θυμάτων προσπάθησαν να επιτεθούν στον αρπόσεκτο οδηγό που ήταν προφυλακισμένος αναμένοντας τη δίκη του". "Και τώρα στο επόμενο θέμα μας... Το σκύλο του έβγαλε βόλτα το πρωί ο George Bush......." [/sarcasm]Τα μηχανάκια και τα αυτοκίνητα δεν είναι σκοτώστρες. Δολοφόνοι είναι τα ζώα που "οδηγούν". Όταν έχεις το σουπερ ντουπερ hi fi στο τέρμα και η φάτσα σου έχει την έκφραση "εγώ είμαι ο γενάρχης της άριας φυλής"... Όταν παρκάρεις παράνομα, κλείνεις το δρόμο, ξεκινάς απότομα και έχεις την απαίτηση ο άλλος να σε δει και σε αφήσει να φύγεις.... Όταν τα λάστιχά σου κάνουν γέρο παπαγάλο να φαίνεται έφηβος.... Όταν έχεις να ελένξεις τα φρένα σου από τη δεκαετία που αγόρασες το όχημα... Αν νομίζεις ότι οι ελληνικοί δρόμοι είναι να τους έχεις εμπιστοσύνη και δε βλάπτει να το πατήσεις... Όταν προσπερνάς επικύνδυνα κάποιον απλά για να πας μπροστά του και μετά πηγαίνεις με την ίδια ταχύτητα που πάει και αυτός... Αν έχεις την ψευδέστηση ότι με το που σου δώσανε το δίπλωμα, σε βαφτίσανε Σουμάχερ.... Όταν είσαι μάγκας και προσπερνάς κάποιον σταματημένο στο φανάρι για να να σταματήσεις πάνω στη διάβαση πεζών.... Τότε απλά πρέπει να σου πάρουν το δίπλωμα παρέα με το μηχανάκι/αυτοκίνητο γιατί μια απλή κλήση δε θα βελτιώσει ούτε τις απόψεις, ούτε το χαρακτήρα σου και ούτε θα κάνει πιο ασφαλείς τους δρόμους για τους υπόλοιπους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Αύγουστος 30, 2004 #73 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2004 Οπως είπε και ο‘Αλεξ 3χ0 ειναι ανούσιο να συζητάμε ποιος και τι φταίει και ποιος εχει δικιο η άδικο Δυστυχώς και στον δρόμο ισχύει ο νομος της ζουγκλας , ο νομος του ισχυρότερου , του μεγαλύτερου ............Zarras Το να τα έχεις με ολους πιστεψε με δεν βοηθάει Μονο ο χρόνος μπορεί.........Δυστυχώς εχω βρεθεί εκεί που είσαι και καταλαβαίνω..........Ενα χαμόγελο και μια σκέψη για αυτους που δεν είναι πια κοντά μας και μια υπόσχεση οτι θα τους θυμόμαστε .......................................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Αύγουστος 30, 2004 #74 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2004 1oν -Τα μηχανακια ΔΕΝ ειναι επικινδυνα.Επικινδυνοι ειναι ολοι αυτοι που παιρνουν διπλωμα στα 70τους,ειναι οι αθλιοι δρομοι,ειναι η ανυπαρκτη εκπαιδευση του ''νεοελληνα'' οδηγου που την εχει δει Σουμαχερ,ειναι τα αμαξια ''αντικες'' χωρις φωτα και με τα λαδια και την εξατμιση στο δρομο,ειναι η πολιτεια που αντι να μορφωσει και να υποστηριξει τα δικυκλα για τις λυσεις που δινουν,τα κυνηγαει λες και ειναι ο διαολος.2ον-Σιγουρα το αμαξι παρεχει καλυτερη παθητικη ασφαλεια.Μηπως ομως ειναι αυτος ενας απο τους λογους που οι οδηγοι Ι.Χ. προσεχουν λιγοτερο απο οτι ενας μοτοσυκλετιστης?3ον-Οδηγαω μηχανη εδω και 9 χρονια.Εχω δει παρα πολλα αλλα αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι πως καποιος καβαλα μηχανη και βγαινει στην Εθνικη με σαγιοναρες και σορτσακι.Ελεος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nycos Αύγουστος 30, 2004 #75 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2004 Αρχική απάντηση από knight_773ον-Οδηγαω μηχανη εδω και 9 χρονια.Εχω δει παρα πολλα αλλα αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι πως καποιος καβαλα μηχανη και βγαινει στην Εθνικη με σαγιοναρες και σορτσακι.Ελεος... ΧΑΧΑεγω το κάνω καμιά φορα, σανδάλια και μαγιό, ασε που η BMW μου είναι Boxer και ανάβουν τα δάχτυλά μου!!!Εθνική βέββαια σε αυτό που ονομάζουν οι Κρητικοί εθνική, τον επαρχιακό παραλιακο δηλ...απιστευτοι ειναι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Αύγουστος 30, 2004 #76 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2004 Αυτό δεν είναι τίποτα. Έχεις δει ποτέ παπάκι στην αριστερή της Λ.Ποσειδώνος, βράδυ, χωρίς πίσω φως; Ειδικά αν "ξεμπουκώνεις" λίγο το αμάξι, όταν τον δεις παρακάλα να μην είναι κάποιος δεξιά σου. Όχι τίποτα άλλο... πάλι εσύ θα τα πληρώνεις τα σπασμένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Αύγουστος 30, 2004 #77 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2004 Αρχική απάντηση από Zarras [Σήμερα, στις 13:04] οι κωλογεροι, οι μεθυστακες και τα κωλοπαιδα των βορειων προαστειων ειναι ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ Δεν ειναι ετσι,δεν ειναι τα βορεια προαστεια ειναι τι μυαλο κουβαλαει καθενας...σκεψου οτι και απο δυτικα προαστεια λεω γω τωρα παιρνουν κατι uno,punto και τα γ@μοφτιαχνουν...αυτα δεν ειναι για να τρεχουν με αποτελεσμα αν τρακαρουν @@@##$!συμφωνω οτι οι γεροι ειναι απροσεχτοι,εχουν αγχος,συμφωνω για τους μεθυσμενους...αλλα για το αλλο παιζει ρολο το μυαλο!δε λεω οτι αν εχεις audi,bmw,porsche δε σκοτωνεσαι αλλα φταινε και οι γονεις...ενω αλλοι που φτιαχνουν τα αμαξια τους τεζα κανουν το μεγαλυτερο λαθος και πολλες φορες χωρις να το καταλαβαινουν οι γονεις τους! Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Αύγουστος 30, 2004 #78 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2004 Αρχική απάντηση από Οδυσσέας Θα είχες πολύ χρόνο να το σκεφτείς στη ΦΥΛΑΚΗ...... "φονιά".Στις ειδήσεις "σοβαρού" τηλεοπτικού σταθμού: "Σήμερα δικάζεται ο φονιάς που πριν ένα χρόνο παρέσυρε με το αυτοκίνητό του, τους δύο άτυχους νεαρούς... Στο δικαστήριο οι συγγενείς των θυμάτων προσπάθησαν να επιτεθούν στον αρπόσεκτο οδηγό που ήταν προφυλακισμένος αναμένοντας τη δίκη του". "Και τώρα στο επόμενο θέμα μας... Το σκύλο του έβγαλε βόλτα το πρωί ο George Bush......." [/sarcasm]Τα μηχανάκια και τα αυτοκίνητα δεν είναι σκοτώστρες. Δολοφόνοι είναι τα ζώα που "οδηγούν". Όταν έχεις το σουπερ ντουπερ hi fi στο τέρμα και η φάτσα σου έχει την έκφραση "εγώ είμαι ο γενάρχης της άριας φυλής"... Όταν παρκάρεις παράνομα, κλείνεις το δρόμο, ξεκινάς απότομα και έχεις την απαίτηση ο άλλος να σε δει και σε αφήσει να φύγεις.... Όταν τα λάστιχά σου κάνουν γέρο παπαγάλο να φαίνεται έφηβος.... Όταν έχεις να ελένξεις τα φρένα σου από τη δεκαετία που αγόρασες το όχημα... Αν νομίζεις ότι οι ελληνικοί δρόμοι είναι να τους έχεις εμπιστοσύνη και δε βλάπτει να το πατήσεις... Όταν προσπερνάς επικύνδυνα κάποιον απλά για να πας μπροστά του και μετά πηγαίνεις με την ίδια ταχύτητα που πάει και αυτός... Αν έχεις την ψευδέστηση ότι με το που σου δώσανε το δίπλωμα, σε βαφτίσανε Σουμάχερ.... Όταν είσαι μάγκας και προσπερνάς κάποιον σταματημένο στο φανάρι για να να σταματήσεις πάνω στη διάβαση πεζών.... Τότε απλά πρέπει να σου πάρουν το δίπλωμα παρέα με το μηχανάκι/αυτοκίνητο γιατί μια απλή κλήση δε θα βελτιώσει ούτε τις απόψεις, ούτε το χαρακτήρα σου και ούτε θα κάνει πιο ασφαλείς τους δρόμους για τους υπόλοιπους. Είπαμε, αλλά όχι κι έτσι. Το πολύ πολύ να έκανα μια μύνηση για ψυχική οδύνη στην οικογένειά του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Αύγουστος 30, 2004 #79 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2004 Δυστυχως τα ατυχηματα που γινονται καθημερινα δεν προκειται να βαλουν σε κανεναν μας μυαλο. Εχει τυχει να ειμαι μεσα σε αυτοκινητο συνοδηγος, την ωρα του χτυπηματος. Η οδηγος ηταν ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ μολις δηλαδη ειχε παρει το διπλωμα(την προηγουμενη μερα) και μπηκα μεσα με τα χιλια ζορια. Αν και συνηδητοποιησα ποιο γρηγορα απο αυτην οτι θα γινει ατυχημα γιατι εγω τουλαχιστον σαν συνοδηγος προλαβα να τραβηξω το χειροφρενο(εκεινη ουτε το φρενο προλαβε να πατησει) το μοιραιο συνεβει. Η φαση ηταν λιγο περιεργη, δεν θελω να αναλωθω στο γεγονος. Το μονο που εκανα μετα το ατυχημα ηταν να παω στους γονεις της και να τους πω " Μην την αφησετε να ξαναπαρει το αυτοκινητο. Απλα δεν ξερει να οδηγει. Δεν νιωθει".Δυστυχως δεν με ακουσαν. Απο τοτε οφειλω να ομολογησω οτι εχει βελτιωθει πολυ αλλα εγω:1ον) Δεν θα ξαναμπω μεσα στο αυτοκινητο συνοδηγος της2ον) Αγχωνομαι και το εχω στο μυαλο μου καθε πρωι που παει στην δουλεια και καθε μεσημερι που γυρναει.3ον) Συνεχιζω να επιμενω στους γονεις της οτι δεν ξερει και δεν προκειται ΠΟΤΕ να μαθει να οδηγει και στεναχωριεμαι που το λεω αυτο, γιατι ειναι ΑΔΕΡΦΗ μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Αύγουστος 30, 2004 Author #80 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2004 Αρχική απάντηση από jax7480 Δυστυχως τα ατυχηματα που γινονται καθημερινα δεν προκειται να βαλουν σε κανεναν μας μυαλο. Εχει τυχει να ειμαι μεσα σε αυτοκινητο συνοδηγος, την ωρα του χτυπηματος. Η οδηγος ηταν ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ μολις δηλαδη ειχε παρει το διπλωμα(την προηγουμενη μερα) και μπηκα μεσα με τα χιλια ζορια. Αν και συνηδητοποιησα ποιο γρηγορα απο αυτην οτι θα γινει ατυχημα γιατι εγω τουλαχιστον σαν συνοδηγος προλαβα να τραβηξω το χειροφρενο(εκεινη ουτε το φρενο προλαβε να πατησει) το μοιραιο συνεβει. Η φαση ηταν λιγο περιεργη, δεν θελω να αναλωθω στο γεγονος. Το μονο που εκανα μετα το ατυχημα ηταν να παω στους γονεις της και να τους πω " Μην την αφησετε να ξαναπαρει το αυτοκινητο. Απλα δεν ξερει να οδηγει. Δεν νιωθει".Δυστυχως δεν με ακουσαν. Απο τοτε οφειλω να ομολογησω οτι εχει βελτιωθει πολυ αλλα εγω:1ον) Δεν θα ξαναμπω μεσα στο αυτοκινητο συνοδηγος της2ον) Αγχωνομαι και το εχω στο μυαλο μου καθε πρωι που παει στην δουλεια και καθε μεσημερι που γυρναει.3ον) Συνεχιζω να επιμενω στους γονεις της οτι δεν ξερει και δεν προκειται ΠΟΤΕ να μαθει να οδηγει και στεναχωριεμαι που το λεω αυτο, γιατι ειναι ΑΔΕΡΦΗ μου. oops:blink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.