Jump to content

Πινετε πολυ και οδηγατε? για ριξτε μια ματια

ea6gka

Recommended Posts

• Replies 115
  • Created
  • Last Reply

πριν 1 μηνα εξω απο το ribas ηταν ενας φιλος μου με μηχανη και πισω του η κοπελα του που ηταν 5 χρονια μαζι. καποιος 70αχρονος αποφασισε να περασει με το αυτοκινητο του το δρομο καθετα, απο οτι μαθαμε το ατομο συσχετιζεται με το ribas, το αποτελεσμα ηταν η χριστινα να βρει ακαριαιο θανατο και ο γιωργος να καταληξει με κομμενο ποδι....

οι κωλογεροι, οι μεθυστακες και τα κωλοπαιδα των βορειων προαστειων ειναι ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

δικιο εχετε απλως ειμαι πολυ επηρρεασμενος απο αυτο που συνεβει με το φιλο μου.....

25 και 27 χρονων... τους εφαγε λαχανο ο κωλογερος

σαν κοτα παω με την μηχανη εδω και ενα μηνα

Zarras κακα τα ψεματα οταν κυκλοφορεις με μηχανη εισαι εκτεθιμενος! Ειδικα τα βραδια ΠΣΚ που ολοι βγαινουν και τ πινουν... Εγω πιστευω πως ειτα αυτοκινητο οδηγας ειτε μηχανη καποια στιγμη θα την παθεις ειτε απο μ@λ@κια δικα σου η κνενος αλλου... Το θεμα ομως ειναι πως το αυτοκινητο παρεχει μεγαλυτερη ασφαλεια!

ps. απο τις φωτο παντως που ειδα , αμα ειμουν στη θεση της θα παρακλουσα να πεθανω!!!!

DODO δεν νομιζω να παρακαλουσες να πεθανεις, μαλλον θα παρακαλουσες να παθει και ο αλλος τα ιδια. Το αυτοκινητο δεν παρεχει καμμια ασφαλεια , το μυαλο σου το παρεχει(γενικα μιλαω)

Ένας καθηγητής μου που οδηγούσε χρόνια μηχανή μας είχε πεί οτι με την μηχανή παθαίνεις σοβαρό ατύχημα τουλάχιστον μια φορά το χρόνο και ότι 8 στις δεκα φορές φταίει άλλος.Δλδ και εσύ να μην τρέχεις δεν σημαίνει οτι δεν θα την πάθεις.Οπότε πρόσεχε!!

Δεν μπορω να καταλαβω , επιτρεψτε μου να το εμβαθυνω το θεμα, γιατι επιτρεπουν σε μερικους να εχουν ηχοσυστηματα των 2000 βαττ στο αμαξι τους και να οδηγανε-αυτοι δεν ακουνε τι γινεται γυρω τους και ειναι δημοσιος κινδυνος.Γιατι οι μηχανοβιοι ειναι συνεχεια στη σφηνα αναμεσα στα αμαξια και οταν σε περνουνε και απο δεξια σου τη λενε κιολας. Τι θα γινει με δαυτους ρε γαμωτο

Αρχική απάντηση από Tsunami [Σήμερα, στις 13:34]

Ένας καθηγητής μου που οδηγούσε χρόνια μηχανή μας είχε πεί οτι με την μηχανή παθαίνεις σοβαρό ατύχημα τουλάχιστον μια φορά το χρόνο και ότι 8 στις δεκα φορές φταίει άλλος.Δλδ και εσύ να μην τρέχεις δεν σημαίνει οτι δεν θα την πάθεις.Οπότε πρόσεχε!!

να του πεις του καθηγητη σου να μαθει να οδηγει. εκτος αν αποτελω εξαιρεση στον (αυθαιρετο) κανονα του.

ea6gka Προσωπικα φυσικα και θα προτιμουσα να πεθανω παρα να ειμαι ετσι !! Οσο για την ασφαλεια που λες ,καλος η κακος και αποδεδειγμενα το αυτοκινητο παρεχει μεγαλυτερη ασφαλεια απο τη μηχανη!! Εχω πολλα παραδειγματα αλλα δεν θελω να αναφερθω γιατι εκτος του οτι ειναι κακες αναμνησεις θα γραφω και για ωρες!!

Τελος συμφωνω με αυτο που λες οτι πρωτευον ειναι το μυαλο να μην βρισκεται πανω απο το κεφαλι!!

Αρχική απάντηση από .38-.45

να του πεις του καθηγητη σου να μαθει να οδηγει. εκτος αν αποτελω εξαιρεση στον (αυθαιρετο) κανονα του.

συμφωνώ

αν ήταν έτσι οι μισοί δεν θα ζούσαμε ακόμα (συμπεριλαμβάνω και τον εαυτό μου: σύμφωνα με τον καταπληκτικό αυτό κανόνα θα πρέπει να είχα χτυπήσει σοβαρά καμιά 20αρια φορές!!!)

Καλα αυτο για τα βορεια προοαστια το αφηνω ασχολιαστο...και εγω ξερω περιπτωση στο Αιγαλεω που περασε ενας γερος με 80 κοκκινο φαναρι και εκανε κομματια το αμαξι ενος φιλου μου(ευτυχως ολοι ειναι καλα)

Παντως τα μηχανακια ειναι επικυνδυνα αλλα πιστευω φταινε πιο πολυ αυτοι που τα οδηγουν παρα οι οδηγοι των ΙΧ,τρεχουν,περνανε αναμεσα στις λωριδες,απο δεξια απο αριστερα και ολα στα @@ τους..περιμενουν και εχουν την απαιτηση να τους δεις αλλα αυτοι δεν νοιαζονται μια..δεν ειναι ολοι ετσι απλα υπαρχουν πολλοι

Βεβαια απο την αλλη ξερω ατομο που περιμενε να αναψει πρασινο και του την επεσε ενα φορτηγο και εχασε την ζωη του αδικα το παιδ απο το τιποτα

Το αυτοκινητο παρεχει ασφαλεια Ea6gka..με το μηχανακι λιγα λαδια να εχει κατω τρως τουμπα με το αμαξι οχι..αμα πηγαινεις με 150 και τρακαρεις ...ε χαιρω πολυ εκει δεν σε σωζει τιποτα εκτος και αν εχει κανενα τανκ..(που λεει ο λογος)

Αρχική απάντηση από Nos-Dio [Σήμερα, στις 13:49]

1. Καλα αυτο για τα βορεια προοαστια το αφηνω ασχολιαστο...

2. πιστευω φταινε πιο πολυ αυτοι που τα οδηγουν παρα οι οδηγοι των ΙΧ,τρεχουν,περνανε αναμεσα στις λωριδες,απο δεξια απο αριστερα και ολα στα @@ τους..περιμενουν και εχουν την απαιτηση να τους δεις αλλα αυτοι δεν νοιαζονται μια..

1. και πολυ καλα θα κανεις.

βλεπεις οταν το μπαμπα και το μαμα 8α παρουν το σπορ αμαξακι στο φλωρο, εκεινος φυσικα δεν θα νοιαστει για το ποσους θα θερισει στο δρομο για να κανει φιγουρα στο γκομενακι.

2. εχω πολυ καιρο να ακουσω τετοια μ@λ@κι@ ΦΥΣΙΚΑ ΡΕ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΤΕ, και στην τελικη εμεις παιζουμε την ζωη μας οταν κανουμε ελιγμους. εσεις παιζετε τον...προφυλακτηρα σας... γιαυτο το λογο ειμαστε πιοι προσεκτικοι και μας ενδιαφερει περισοτερο απο οτι εσας....

Αρχική απάντηση από Zarras

1. και πολυ καλα θα κανεις.

βλεπεις οταν το μπαμπα και το μαμα 8α παρουν το σπορ αμαξακι στο φλωρο, εκεινος φυσικα δεν θα νοιαστει για το ποσους θα θερισει στο δρομο για να κανει φιγουρα στο γκομενακι.

2. εχω πολυ καιρο να ακουσω τετοια μ@λ@κι@ ΦΥΣΙΚΑ ΡΕ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΤΕ, και στην τελικη εμεις παιζουμε την ζωη μας οταν κανουμε ελιγμους. εσεις παιζετε τον...προφυλακτηρα σας... γιαυτο το λογο ειμαστε πιοι προσεκτικοι και μας ενδιαφερει περισοτερο απο οτι εσας....

λολ ρε ζαρρα πας καλα ρε ? τον ΚΟΚ τον εχεις ριξει καμμια ματια? και ποιος σου ειπε να κανεις ελιγμους? λολ υποθετω οτι κανεις χιουμορ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.