Jump to content

Windows Millenium Problem

Kanonieris

Recommended Posts

Στα Windows Millenium τα οποία δούλευαν κανονικά ξαφνικά την στιγμή που ανάψα τον υπολογιστή μου βγάζει συνέχεια σε safe Mode τα Windows.Θέλω να κάνω Format αλλά δεν θέλω να χάσω τα δεδομένα του σκληρού.Δεν γίνεται Τίποτα!Τι να κάνω?:tomato::help::wall: :wall: :help:

Με partition magic μπορείς να χωρίσεις τον σκληρό σε δύο partitions (τομείς) και να μεταφέρεις μετά τα δεδομένα σου στο δεύτερο partition. Κάνεις format το partition που έχεις τα windows (είναι σαν να έχεις δυο σκληρούς) και μετά εγκατέστησε άλλα Windows κι άσε τα Millenium στην άκρη για να ζήσεις εσύ καλά κι εμείς καλύτερα.

Κατεβασε απο εδω το προγραμμα φτιαξε σε ενα αλλο pc το cd βαζοντας μεσα και καποια .dll του nero (διαβασε τη βοηθεια ειναι πολυ ευκολο) και μπουταρε απο αυτο το cd.Αν εχεις αντιγραφικο μπορεις να κανεις εγγραφηολα τα αρχεια που θες και μετα φορματ.Προσοχη ομως το bootable cd δεν πρεπει να το βγαλεις γιατι απο αυτο φορτωνει το λειτουργικο και το nero.Κρατησε το , μπορει να χρειαστει για παρομοια περιπτωση εμενα μουχει λυσει τα χερια πολλες φορες. :T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.