Kanonieris Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30, 2004 Στα Windows Millenium τα οποία δούλευαν κανονικά ξαφνικά την στιγμή που ανάψα τον υπολογιστή μου βγάζει συνέχεια σε safe Mode τα Windows.Θέλω να κάνω Format αλλά δεν θέλω να χάσω τα δεδομένα του σκληρού.Δεν γίνεται Τίποτα!Τι να κάνω? :wall: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Αύγουστος 30, 2004 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2004 Με partition magic μπορείς να χωρίσεις τον σκληρό σε δύο partitions (τομείς) και να μεταφέρεις μετά τα δεδομένα σου στο δεύτερο partition. Κάνεις format το partition που έχεις τα windows (είναι σαν να έχεις δυο σκληρούς) και μετά εγκατέστησε άλλα Windows κι άσε τα Millenium στην άκρη για να ζήσεις εσύ καλά κι εμείς καλύτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanonieris Αύγουστος 30, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2004 Δεν τα έχω εγώ της εταιρείας είναι δυστυχώς Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanonieris Αύγουστος 30, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2004 Κάτι άλλο ο δίσκος είναι full γεμάτος και με partision kαι δεν μπορώ να κάνω αυτό που λές.Μήπως κάποιος άλλος τρόπος ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnakis12 Αύγουστος 30, 2004 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2004 Βγάλε το δίσκο βάλτον σε έναν άλλο υπολογιστή πάρε ότι αρχεία θέλεις και μετά κάντον format Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanonieris Αύγουστος 30, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2004 Ούτε αυτό γίνεται γιατί ο δίσκος είναι 60GB full και δεν υπάρχει άλλος διαθέσιμος με τέτοιο χώρο!Μάλλον για αγορά καινου\ύργο\ιου σκληρού το βλέπω Link to comment Share on other sites More sharing options...
gfa3 Αύγουστος 30, 2004 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2004 Κατεβασε απο εδω το προγραμμα φτιαξε σε ενα αλλο pc το cd βαζοντας μεσα και καποια .dll του nero (διαβασε τη βοηθεια ειναι πολυ ευκολο) και μπουταρε απο αυτο το cd.Αν εχεις αντιγραφικο μπορεις να κανεις εγγραφηολα τα αρχεια που θες και μετα φορματ.Προσοχη ομως το bootable cd δεν πρεπει να το βγαλεις γιατι απο αυτο φορτωνει το λειτουργικο και το nero.Κρατησε το , μπορει να χρειαστει για παρομοια περιπτωση εμενα μουχει λυσει τα χερια πολλες φορες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.