Jump to content

Αγορά νέου κουτιού

veteranos123

Recommended Posts

Ωραία τότε που θα έχεις 850 ευρά! Δεν θα χρειαστείς να βάλεις σε αυτό το μπάτζετ το κουτί ΆΡΑ καλύτερη κάρτα γραφικών ή μεγαλύτερος ssd ή καλύτερος επεξεργαστής ή Mod psu!

Σκέψου το σαν επένδυση! Το συγκεκριμένο πιστεύω μπορεί να στεγάσει ένα high end σύστημα για πλάκα,οπότε σκέψου το σαν επένδυση!

Απο άποψη εμφάνισης μία γνώμη!

Είμαι 20 χρονών πήρα 2 παρόμοια κουτία!Στην αρχή ΟΥΑΟΥ μόλις έκατσα να το στήσω,κόπηκα 2-3 φορές κάθε φορά που χρειαζόταν να πειράξω κάτι μου έβγαινε η πίστη και γενικά μεγάλη βαβούρα!Πολύ κακή κατασκευή όλα αυτά των 40 ευρώ!

Μέχρι που αποφάσισα να πάρω ένα σοβαρό κουτί!Τα έσκασα και πήρα το 500R!Ειλικρινά δεν πιστεύω οτι θα το αλλάξω το συγκεκριμένο κουτί!Χαίρομαι να το βλέπω ειλικρινά!Πριν κάτι μέρες του έβαλα πλεξυ μαζι με έναν φίλο!Έπιασε το πλαινό και μου λέει ρε μεγάλε τι είναι τούτο???Στιβαρό κουτί και άμα ασχοληθείς λιγάκι μπορεί να γίνει ένα πολύ όμορφο!Τα ίδια ισχύουν και για το μικρό της σειράς!Με ένα πλέξυ πιστευώ θα το ερωτευτείς βάζεις και τα λεντάκια του και θα είσαι άψογος!!!

BTW Να τα εκατοστήσεις και ότι επιθυμείς να το χεις!!!

Θα το σκεφτώ και βλέπουμε.

Καλημέρα.Μάλλον θα πάρω αυτό.Όσο για τις τρύπες σκέφτομαι μήπως ψάξω να βρω σαν αυτά που έχει η corsair στα κουτιά της(γίνεται να μου στείλει ?)Από άποψη θορύβου τι λέει.Επίσης ήταν full με βίδες όταν το πήρες ή θα χρειαστεί να αγοράσω τίποτα extra?

Kαλησπερα φιλε.Δεν γνωριζω αν στελνει η corsair,το ψαχνω και εγω αυτο και αν βρεις κατι να με ενημερωσεις!!:hehe: Απο βιδες ολα full δεν θα χρειαστει να παρεις τιποτα.Απο θορυβο να σου πω την αληθεια δεν ξερω γιατι περα του οτι δεν εχω το πλαϊνο του απανω το εχω και κατω στα ποδια οποτε εμενα δεν με πολυ ενοχλει περα της stock ψυχτρας απανω στον cpu.

Υγ.Οι θέσεις 5,25" είναι για τα cd-roms?

Ειναι και για cd-roms,καποιο dvd που ισως θες να βαλεις ή και για καποιο fan controller.

Παντως σε περιπτωση που σκεφτεις και τον μικρο νομιζω θα το προτιμαει απο το κουτακι του 2004 που εχεις!! :Ρ

Παντως οπως σου ξανα ειπα συμφωνω με τα απο πανω παιδια γιατι και εγω αν ειχα μεγαλυτερο χρηματικο ποσο θα πηγαινα σε αλλο κουτακι.Απο κει και περα η επιλογη ειναι καθαρα δικια σου.

Λοιπών πριν λίγο έμαθα ότι το κουτί το παράγγειλε ο αδερφός μου για τα γενέθλια μου και θα μου το δώσει αύριο.Ήξερε ότι ήθελα να το πάρω γιατί το συζητάγαμε μαζί την προηγούμενη εβδομάδα.Οπότε δεν μπορώ να του πω ότι δεν το θέλω γιατί αφενός είναι δώρο και αφετέρου στερήθηκε κάτι για να μου το πάρει.Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους για τις προτάσεις και θα τις κοιτάξω με προσοχή για να δω σε πιο θα καταλήξω όταν θα κάνω την μεγάλη αναβάθμιση.

Kαλησπερα φιλε.Δεν γνωριζω αν στελνει η corsair,το ψαχνω και εγω αυτο και αν βρεις κατι να με ενημερωσεις!!:hehe: Απο βιδες ολα full δεν θα χρειαστει να παρεις τιποτα.Απο θορυβο να σου πω την αληθεια δεν ξερω γιατι περα του οτι δεν εχω το πλαϊνο του απανω το εχω και κατω στα ποδια οποτε εμενα δεν με πολυ ενοχλει περα της stock ψυχτρας απανω στον cpu.

Λες να κάνουνε? Rubber Grommets for Obsidian Series

Κάποια στιγμη ίσως το ρισκάρω και τα πάρω και αν θες σου λέω αν κάνουνε

Nαι αμε γιατι οχι..και εγω αν ρισκαρω να τα παρω θα ενημερωσω.Περιμενουμε τις εντυπωσεις σου απο το κουτακι.

Παιδιά μια συμβουλή!

1) Κατά πάσα πιθανότητα όπως βλέπω τις τρύπες του κουτιού δύσκολα θα κάνουν κάποια απο τα Grommets της Corsair στο case σας.

2) Σε κουτί των ~40ευρώ δεν παίρνεις αξεσουάρ που κάνει 20ευρώ

Η τιμή είναι άνευ ΦΠΑ (αν δεν κάνω λάθος) και άνευ μεταφορικών.

Δηλαδή θα σας πάει άλλο ένα κουτί.

Παιδιά μια συμβουλή!

1) Κατά πάσα πιθανότητα όπως βλέπω τις τρύπες του κουτιού δύσκολα θα κάνουν κάποια απο τα Grommets της Corsair στο case σας.

Σωστή. Λεπτομέρεια που δεν είχα υπολογίσει.

Παιδιά μια συμβουλή!

Ε για τις τρυπες πρεπει αναγκαστικα να το δοκιμασει καποιος για να ειναι σιγουρος αν και δεν αμφισβητω την εμπειρια σου!!Τωρα αν το κουτι κανει 40 ειτε 80 ειτε παραπανο προσωπικα δεν με πολυ απασχολει.Ειμαι της αποψης πως αν σου αρεσει το κουτακι σου θα προσπαθεις παντα να το κανεις καλυτερο και ομορφοτερο οποτε δεν θα με ενοχλουσε να τα δωσω αυτα τα 20!!Οσο για το ΦΠΑ και τα μεταφορικα υπαρχει καποιος τροπος να το μαθει κανεις?

Εβαλα ένα είδος στο καλάθι και είδα πριν τοcheck out τι παίζει για Ελλάδα και Αθήνα.

Αν πιστεύεις ότι τα αξίζει το κουτί σου προχώρα :)

92vJr.png

Τωρα που το ξανα σκεφτομαι καλα ειναι και χωρις grommets!! ::rofl:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.