veteranos123 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2, 2012 Καλησπέρα παιδιά.Στο pc της υπογραφής μου αναζητώ νέα στέγη μιας και το υπάρχον (ένα άσπρο της πλάκας κουτί του 2004) δεν το αντέχω άλλο.Τα λεφτά που διαθέτω είναι ταβάνι 40€.Έχω δει το Υπολογιστές & Hardware :: Προϊόντα Αναβάθμισης :: Κουτιά :: Aerocool Strike-X One Black EN58360 - E-Gate | Η πύλη στον κόσμο των υπολογιστών και θα ήθελα την γνώμη σας.Για τα λεφτά του είναι καλό κουτί? Από cable managment τι λέει, είναι καλό?Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
veteranos123 Δεκέμβριος 2, 2012 Author #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2012 Κανείς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AbitImmortaLAi7 Δεκέμβριος 2, 2012 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2012 Είναι πιο πολύ θέμα προσωπικού γούστου, σε αυτά τα χρήματα όπως βλέπεις και εσύ υπάρχουν πολλές επιλογές.Το κουτί ωραίο είναι, απλώς αν δεν έχεις σκοπό να χρησιμοποιήσεις τόσους πολλούς ανεμιστήρες ή όλες τις διαθέσιμες θέσεις για συσκευές 5.25", πρέπει να προσέξεις ο αέρας που μπαίνει να είναι μεγαλύτερος από τον αέρα που βγαίνει, αλλιώς θα γεμίσεις σκόνη σε μικρό σχετικά χρονικό διάστημα, το κουτί γενικά έχει αρκετές "τρύπες". Link to comment Share on other sites More sharing options...
veteranos123 Δεκέμβριος 2, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2012 Γενικά σκέφτομαι να να βάλω ένα ή δύο ανεμιστήρες μπροστά έναν κάτω, έναν πίσω και έναν πάνω και τις υπόλοιπες τρύπες αν γίνεται να τις κλείσω με κάποιον ωραίο τρόπο αν γίνεται και για αυτό θέλω την βοήθειά σας.Γενικά τα καλώδια μπορώ να τα περάσω από πίσω(από ότι φαίνεται από τις φωτο) ή θα δείξει όταν το πάρω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
veteranos123 Δεκέμβριος 2, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2012 Υγ.Οι θέσεις 5,25" είναι για τα cd-roms? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hAic Δεκέμβριος 2, 2012 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2012 Η δικιά μου η γνώμη είναι να το αφήσεις προσωρινά και μαζέψεις και άλλα χρήματα ώστε να πας σε κάτι ποιοτικο που θα σου μείνει!Εγώ προσωπικά είμαι της άποψης πως μία φορά θα τα σκάσεις για κουτί και θα σου μείνει!Άλλαξα 2-3 τέτοιους τενεκέδες μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα μέχρι που πήρα το 500R και ησύχασα!Αυτά απο εμένα!Τώρα είδα ότι ήρθε το μικρό Corsaraki!!http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=32457&cat=1Και ένα ωραίο review απο την karmen!http://www.thelab.gr/cases-reviews/corsair-carbide-series-200r-o-veniamin-tis-116551.html#post1063389853 Link to comment Share on other sites More sharing options...
veteranos123 Δεκέμβριος 2, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2012 σε 1,5-2 χρόνια θα γίνει ριζική αναβάθμιση οπότε θα το υπάρχων pc δώσω στον ξάδερφό μου που θα πάει πρώτη γυμνασίου και η χρήση του θα είναι για κανένα internet μιας και δεν ξέρει ακόμα από pc Link to comment Share on other sites More sharing options...
hAic Δεκέμβριος 2, 2012 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2012 [MENTION=23269]veteranos123[/MENTION] έκανα edit! Link to comment Share on other sites More sharing options...
veteranos123 Δεκέμβριος 2, 2012 Author #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2012 Θα το δω και βλέπουμε αλλά για σύστημα που τελικά θα φάει πόδι σε λίγο καιρό σε άτομο που δεν έχει καθόλου απαιτήσει μου φαίνεται κάπως υπερβολή για μένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AbitImmortaLAi7 Δεκέμβριος 2, 2012 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2012 To corsair που πρότεινε ο φίλος είναι καλή περίπτωση για τη διαφορά τιμής τους, υπάρχουν σε αυτά τα χρήματα και άλλα διαμαντάκια όπως της Coolermaster.Ότι κουτί και να πάρεις πάντως δε χρειάζεται να κλείσεις καμία τρύπα αν ο συνολικός αέρας που μπαίνει (intake fans) είναι μεγαλύτερος από το συνολικό αέρα που βγαίνει (outtake fans), ίσα-ίσα που τις χρειάζεσαι ανοιχτές.Αν κάνεις το αντίστροφο τότε θέλεις φίλτρα σε όλους τους intake fans & περιοδικό καθάρισμα του εσωτερικού του case. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hAic Δεκέμβριος 2, 2012 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2012 Θα το δω και βλέπουμε αλλά για σύστημα που τελικά θα φάει πόδι σε λίγο καιρό σε άτομο που δεν έχει καθόλου απαιτήσει μου φαίνεται κάπως υπερβολή για μένα.Κρατάς το ασπρο και οταν θα ρθει η ωρα να το δωσεις στον μικρο το αλλαζεις!Το συγκεκριμενο κουτι πιστευω θα σου μεινει αρκετα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssns Δεκέμβριος 3, 2012 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2012 Επειδη εχω το strike-x που θες να παρεις θα σ πω προσωπικη γνωμη.Σαν σχεδιο μ αρεσει παρα πολυ και για αυτο το πηρα αλλωστε.Εχει ενα φιλτρο μπροστα ακριβως πισω απο το Χ.Οσο για cable managment που θες χωρο απο πισω εχει αναλογως ομως και με το τροφοδοτικο.Αν το τροφοδοτικο ειναι modular τοτε δεν θα εχεις θεμα,αν ομως ειναι κανονικο τοτε θα εχεις.Θα σ παραθεσω μια φωτογραφια για το πως ειναι το εσωτερικο του δικου μ διχως modular τροφοδοτικο. Θα προτιμουσα να εχει grommets στις τρυπες για να μην φαινοντε καλωδια αλλα δυστυχως για αυτο με εφταναν τα οικονομικα.Οποτε αν δεν εισαι πολυ "ψειρας" με το cable managment θα σου κανει αλλιως θα συμφωνησω με τα παιδια απο πανω!! Ελπιζω να βοηθησα!!Επισεις να αναφερω πως εκανα οτι καλυτερο μπορουσα σε θεμα camble managment με το παρον τροφοδοτικο!!Τωρα αν σκοπευεις μετα να το δωσεις σε παιδι 1η γυμνασιου φυσικα και σου κανει..δεν υπαρχει θεμα συζητησης σε αυτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
veteranos123 Δεκέμβριος 3, 2012 Author #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2012 Καλημέρα.Μάλλον θα πάρω αυτό.Όσο για τις τρύπες σκέφτομαι μήπως ψάξω να βρω σαν αυτά που έχει η corsair στα κουτιά της(γίνεται να μου στείλει ?)Από άποψη θορύβου τι λέει.Επίσης ήταν full με βίδες όταν το πήρες ή θα χρειαστεί να αγοράσω τίποτα extra? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hAic Δεκέμβριος 3, 2012 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2012 [MENTION=23269]veteranos123[/MENTION] δηλαδή θα σκάσεις τώρα 40 ευρώ και μετά από δυο χρόνια θα σκάσεις ένα 60 σίγουρα γιατί θα θες κάτι καλύτερο!! Γιατί δεν το κανείς έτσι όπως σου λέω?? Πιστεύω ειναι πιο λογικό αυτό!! Τώρσ εάν το θες καθαρά για θέμα εμφάνισης πάω πάσο! Ότι νομίζεις κάνε!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
music Δεκέμβριος 3, 2012 #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2012 H επιλογή σου είναι λάθος, σκέψου μακροπρόθεσμα για να μην ξοδέψεις τσάμπα λεφτά.Αν δεν μπορεί να ανέβει το budget σου πάρε το :CoolerMaster Elite Knight 350 | Skroutz.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
veteranos123 Δεκέμβριος 3, 2012 Author #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2012 [MENTION=23269]veteranos123[/MENTION] δηλαδή θα σκάσεις τώρα 40 ευρώ και μετά από δυο χρόνια θα σκάσεις ένα 60 σίγουρα γιατί θα θες κάτι καλύτερο!! Γιατί δεν το κανείς έτσι όπως σου λέω?? Πιστεύω ειναι πιο λογικό αυτό!!Τώρσ εάν το θες καθαρά για θέμα εμφάνισης πάω πάσο! Ότι νομίζεις κάνε!! Μετά από 2 χρόνια θα σκάσω πρώτα ο θεός κανά 850αρι για να γίνει full αναβάθμιση οπότε θα πάω και σε ένα πολύ καλό κουτί. Με έπιασες μ'αρέσει και η εμφάνιση του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
veteranos123 Δεκέμβριος 3, 2012 Author #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2012 H επιλογή σου είναι λάθος, σκέψου μακροπρόθεσμα για να μην ξοδέψεις τσάμπα λεφτά.Αν δεν μπορεί να ανέβει το budget σου πάρε το :CoolerMaster Elite Knight 350 | Skroutz.grΑν είχα σκοπό να τον κρατήσω περισσότερα χρόνια θα σκεφτόμουνα να πάω σε κάτι πιο καλό αλλά όπως αναφέρω και πιο πάνω σε λίγο καιρό θα πάει στον ξάδερφό μου και με τον οποίο ούτε εγώ αλλά ούτε και ο ξαδερφός θα κάνει καμμιά τρελή χρήση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jkanaks Δεκέμβριος 3, 2012 #18 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2012 Σε budget κουτάκι δές και λίγο από Antec μεριά, η σειρά 300 πουλάει και έχει και καλά reviews, δυστυχώς όμως δεν έχω προσωπική άποψη για να σε βοηθήσω περισσότερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
veteranos123 Δεκέμβριος 3, 2012 Author #19 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2012 Από μια γρήγορη ματιά δεν μου πολυαρέσουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hAic Δεκέμβριος 3, 2012 #20 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2012 Μετά από 2 χρόνια θα σκάσω πρώτα ο θεός κανά 850αρι για να γίνει full αναβάθμιση οπότε θα πάω και σε ένα πολύ καλό κουτί.Με έπιασες μ'αρέσει και η εμφάνιση του. Ωραία τότε που θα έχεις 850 ευρά! Δεν θα χρειαστείς να βάλεις σε αυτό το μπάτζετ το κουτί ΆΡΑ καλύτερη κάρτα γραφικών ή μεγαλύτερος ssd ή καλύτερος επεξεργαστής ή Mod psu! Σκέψου το σαν επένδυση! Το συγκεκριμένο πιστεύω μπορεί να στεγάσει ένα high end σύστημα για πλάκα,οπότε σκέψου το σαν επένδυση! Απο άποψη εμφάνισης μία γνώμη! Είμαι 20 χρονών πήρα 2 παρόμοια κουτία!Στην αρχή ΟΥΑΟΥ μόλις έκατσα να το στήσω,κόπηκα 2-3 φορές κάθε φορά που χρειαζόταν να πειράξω κάτι μου έβγαινε η πίστη και γενικά μεγάλη βαβούρα!Πολύ κακή κατασκευή όλα αυτά των 40 ευρώ! Μέχρι που αποφάσισα να πάρω ένα σοβαρό κουτί!Τα έσκασα και πήρα το 500R!Ειλικρινά δεν πιστεύω οτι θα το αλλάξω το συγκεκριμένο κουτί!Χαίρομαι να το βλέπω ειλικρινά!Πριν κάτι μέρες του έβαλα πλεξυ μαζι με έναν φίλο!Έπιασε το πλαινό και μου λέει ρε μεγάλε τι είναι τούτο???Στιβαρό κουτί και άμα ασχοληθείς λιγάκι μπορεί να γίνει ένα πολύ όμορφο!Τα ίδια ισχύουν και για το μικρό της σειράς!Με ένα πλέξυ πιστευώ θα το ερωτευτείς βάζεις και τα λεντάκια του και θα είσαι άψογος!!! BTW Να τα εκατοστήσεις και ότι επιθυμείς να το χεις!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.