Jump to content

Axizi i agora enos Xeon?

Drainei

Recommended Posts

Καλώς ήρθες στο TheLab. Όπως θα είδες στους όρους πρόσβασης και χρήσης κατά την εγγραφή σου επιτρέπονται μόνο οι ελληνικοί χαρακτήρες στις καταχωρήσεις. Θα σε παρακαλούσα να το διορθώσεις :)

Καλός ήρθες στο the lab Drainei :flower:

Οι Xeon προορίζονται για Server συστήματα και όχι για Desktop, και για αυτό η τιμή τους κρίνεται απαγορευτική για τους χρήστες οικιακών υπολογιστών. (δε δικαιολογείται να δώσεις τόσα χρήματα για το SuperPi) Ο 560F που αναφέρεις είναι EM64T αλλά ο Χeon θα πρέπει να είναι Nocona (αυτή τη στιγμή δε κυκλοφορεί ευρέος γιατί έχει προβλήματα η πλατφόρμα, όπως μη σωστή υποστήριξη PCIe). Aν θέλεις ισχυρή επεξεργαστική δύναμη για οικιακό σύστημα από την intel πάρε ένα 3.4 ΕΕ -Galatin Core (προηγούμενης γενιάς πυρήνας των Χeon),. Αν σε ενδιαφέρει η αναβαθμησιμότητα σε 64bit λειτουργικό (αυτή τι στιγμή μόνο σε Linux) πήγαινε σε 560F αλλά δε θα τον βρεις Ελλάδα και δύσκολα στο εξωτερικό. (στη Ιαπωνία έχουν αναφερθεί ότι κυκλοφορούν κομμάτια).

εκτος ρε παιδι μου απο το Pi, μηπως σε ενδιαφερει να κανεις και κατι αλλο?

γιατι αναφερεσαι συνεχεια στο Pi?

xεχε εκτος αν εχεις βαλθει να ανακαλυψεις ολον τον αριθμο.... οποτε θα καταληξεις οπως ο τυπος στην γνωστη ταινια του αρονοφσκι

ταπεινα παντως και περα απο την πλακα αφου θες serverοεπεξεργαστη παρε opteron 250 ή 150 αν δεν σου φτανουν τα $$$ και ενοειται 2πλο.

btw τα οπτερονακια ειναι πιο δυνατα απο τους itanium

8ες και registered μνημες νομιζω....

Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ

Γιατί νομίζω ότι έχεις στόχο το σκορ του hipro5, και τα ρέστα περί υπολογισμών είναι καλολογικά στοιχεία;

καλα ε μεσα στο μυαλο μου εισαι

:T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.