Fu Manchu Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2, 2012 Καλησπέρα σε όλα τα μέλη. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζν είναι το εξής. Είχα το laptop εχθές στο κρεβάτι και προφανώς από υπερθέρμανση αυτό έσβησε. Αφού το άνοιξα ξανα, εβαζα τον κωδικό στα windows αλλα μόλις έμπαινε εβγαζε το ποντίκι και μάυρη την επιφάνεια εργασίας. Εκανα και επαναφορά σύστήματος από ασφαλη λειτουργία όπου εκεί μπαίνει κανονικά και πάλι κάνει το ίδιο.Καμια ιδέα για το τι να κάνω... Οχι λύσεις φορμάτ, έχω κρίσιμα αρχεία μέσα...Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.F. Δεκέμβριος 2, 2012 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2012 Αφού μπαίνει σε ασφαλή λειτουργία, είναι κάποιος driver ή το αντίστοιχο hardware του.Μπορείς να κάνεις ένα repair. Θα χρειαστεί να ξαναπεράσεις προγράμματα κτλ, αλλά δεν θα χάσεις αρχεία. Αν δεν επανέλθει, έχει βλάβη, αλλά μπορείς να κάνεις backup από ασφαλή λειτουργία και μετά να κάνεις ότι νομίζεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fu Manchu Δεκέμβριος 2, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2012 Ναι σε windows 7 πώς γίνεται; Link to comment Share on other sites More sharing options...
inetus3r Δεκέμβριος 3, 2012 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2012 Η μαύρη επιφάνεια εργασίας υποδηλώνει ότι υπάρχει πρόβλημα με το προφίλ του χρήστη.Υπάρχει άλλος χρήστης για να κάνεις login; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fu Manchu Δεκέμβριος 30, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2012 οχι αν δημιουργήσω άλλο χρήστη τι να κάνω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
inetus3r Δεκέμβριος 30, 2012 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2012 οχι αν δημιουργήσω άλλο χρήστη τι να κάνω;Αφού βλέπεις "μαύρο" desktop, ξεκίνησε το pc και με το F8 διάλεξε ασφαλή λειτουργία (safe mode).Κάνε login με τον δικό σου λογαριασμό και δημιούργησε ένα νέο χρήστη.Κάνε restart.Μπες με τον καινούργιο χρήστη και πες μας αν "βλέπεις" την επιφάνεια εργασίας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fu Manchu Δεκέμβριος 30, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2012 Εκανα account αλλα δεν μου βγάζει kan το log in παράθυρο με τους δύο χρήστες για να κάνω είσοδο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
inetus3r Δεκέμβριος 30, 2012 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2012 Τι βλέπεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fu Manchu Δεκέμβριος 30, 2012 Author #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2012 μαύρη οθόνη Link to comment Share on other sites More sharing options...
inetus3r Δεκέμβριος 30, 2012 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2012 Έχω την εντύπωση ότι το πρόβλημά σου λέγεται blacK Screen Of Death (KSOD).Αν και δεν υπάρχει μία και μοναδική λύση, μπορείς να δοκιμάσεις αυτά που προτείνονται.Στο google θα βρεις πολλά άρθρα που αναφέρονται σε αυτό.Αν και πολλά αφορούν Windows Vista, οι λύσεις που προτείνουν δουλεύουν και σε Windows 7 (απ' ότι λένε)Μερικά άρθρα:Black screen of death fix for Windows XP, Vista, 7 (updated) | Computerworld BlogsFix for Windows Vista Black Screen of Death, aka KSODVista Black Screen of Death - A Roundup of Solutions | Tech Home The Bacon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fu Manchu Δεκέμβριος 31, 2012 Author #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2012 αμα κάνω επιδιόρθωση των windows 7 με δισκάκι home premium αγγλικό θα χαθούν τα ελληνικά από τα windows που έχω πάνω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexgk Δεκέμβριος 31, 2012 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2012 Δε μπορείς να κάνει επαναφορά συστήματος σε προγενέστερη ημερομηνία; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fu Manchu Δεκέμβριος 31, 2012 Author #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2012 Οχι μου βγάζει σφάλμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.