stefanakos8 Δεκέμβριος 18, 2012 #22 Δεκέμβριος 18, 2012 Δεν σε πρόλλαβα να έπαιρνες την OC Formula :/Την εχεις ακομα? Αν ναι, ποσο την δινεις?Δυστυχως δεν προλαβα την MSI Z77A-GD80 που εδινες στα 100€ που ηταν αρκετα καλη ευκαιρια...
Picard Δεκέμβριος 18, 2012 #25 Δεκέμβριος 18, 2012 Επειδη υποθηκε κατι για hasswell οι νεες μητρικες για τους νεους hasswell θα υποστηριζουν DRR4??? εχω αγορασει περσυ 16gb ddr3 μνημης με 140€ και δε θελω να τις αποσυρω ακομη...φυσικα η saberooth ειναι απο τις πιο αξιοπιστες μητρικες στην αγορα αλλα εγω εχω στο μυαλο μου δυο την asrock extreme 9 και την asrock extreme 6/tb4 325€ και 200€ αντιστοιχα,η δευτερη υποστηριζει thunderbolt με 2 θυρες,αξιζει να παρω μητρικη με thunderbolt???
The One Δεκέμβριος 18, 2012 #26 Δεκέμβριος 18, 2012 Και οι Haswell DDR3 θα παιρνουν, απλα αλλαζει (παλι) το socket σε 1150.DDR4 απο το 2014 και μετα...
GFFermari Δεκέμβριος 18, 2012 #27 Δεκέμβριος 18, 2012 Και οι hasswell DDR3 θα παιρνουν, απλα αλλαζει (παλι) το socket σε 1550.DDR4 απο το 2014 και μετα... 1150 socket
GFFermari Δεκέμβριος 18, 2012 #29 Δεκέμβριος 18, 2012 **τραγικο που θ'αλλαξει παλι το σοκετ. Ημουν ετοιμος να αλλαξω το pc μου και αυτη τη φορα να παω σε ''μικρο'' τσιπσετ και σοκετ.Ον τοπικ, εγω θα παιρνα μια Maximus Gene (Ζ68-ΙV η Ζ77-V).
Picard Δεκέμβριος 18, 2012 #30 Δεκέμβριος 18, 2012 **τραγικο που θ'αλλαξει παλι το σοκετ. Ημουν ετοιμος να αλλαξω το pc μου και αυτη τη φορα να παω σε ''μικρο'' τσιπσετ και σοκετ.Ον τοπικ, εγω θα παιρνα μια Maximus Gene (Ζ68-ΙV η Ζ77-V).σιγα τη μητρικη,εχει esata2 και δεν σου δινει παραπανω υποδοχες για τροφοδοσια,εννοειται οτι ειναι για o/c,τελευταια την εχουν κανει μοδα τη συγκεκριμενη για το τιποτα,καλυτερα να πας σε msi z77 mpower η σε asrock o/c formula απο αυτην που λες,εφοσον θελεις να τον φτασεις οσο το δυνατον πιο ψηλα.....
GFFermari Δεκέμβριος 18, 2012 #31 Δεκέμβριος 18, 2012 ....κυριως επειδη ειναι mATX την επελεξα κ οχι τοσο για τα χαρακτηριστικα της.
firekiller Δεκέμβριος 18, 2012 #32 Δεκέμβριος 18, 2012 σιγα τη μητρικη,εχει esata2 και δεν σου δινει παραπανω υποδοχες για τροφοδοσια,εννοειται οτι ειναι για o/c,τελευταια την εχουν κανει μοδα τη συγκεκριμενη για το τιποτα,καλυτερα να πας σε msi z77 mpower η σε asrock o/c formula απο αυτην που λες,εφοσον θελεις να τον φτασεις οσο το δυνατον πιο ψηλα..... Θα το θέσω απλά.Είσαι λάθος Τώρα πιο σύνθετα,γράφεις "εννοείτε είναι για o/c" και μετά λες ότι άλλες μητρικές θα βοηθείσουν να πάει πιο ψηλά ο cpu έναντι της gene. Και τώρα με τον άλλον τρόπο γνωστό κι ως my way Έχω δοκιμάσει msi z77a-gd80,evga z77 ftw,oc formula και ελάχιστα asus maximus v gene.Απ τις πρώτες οι asrock είναι καλύτερη απ την ftw πουείναι πολύ καλύτερη απτην msi.Και μιας και μιλάμε για overclocking τα αποτελέσματα είναι: 3770K 4c/8t 5ghz superpi32m on air Asrock oc formula->1,273 Evga z77 ftw->1,282 Msi Z77A-Gd80->1,306 Επίσης όλες οι μητρικές high end της msi σε καταστάσεις overclocking λειτουργούν σχεδόν το ίδιο. Οπότε και η xpower θα είναι κατώτερης της gene και της ftw αλλά φυσικά και της oc formula Ps. Για να μην παρεξηγηθώ. Και η xpower καλή είναι απλά οι από πάνω είναι καλύτερες σε πολλά θέματα
Picard Δεκέμβριος 18, 2012 #33 Δεκέμβριος 18, 2012 Θα το θέσω απλά.Είσαι λάθος Τώρα πιο σύνθετα,γράφεις "εννοείτε είναι για o/c" και μετά λες ότι άλλες μητρικές θα βοηθείσουν να πάει πιο ψηλά ο cpu έναντι της gene. Και τώρα με τον άλλον τρόπο γνωστό κι ως my way Έχω δοκιμάσει msi z77a-gd80,evga z77 ftw,oc formula και ελάχιστα asus maximus v gene.Απ τις πρώτες οι asrock είναι καλύτερη απ την ftw πουείναι πολύ καλύτερη απτην msi.Και μιας και μιλάμε για overclocking τα αποτελέσματα είναι: 3770K 4c/8t 5ghz superpi32m on air Asrock oc formula->1,273 Evga z77 ftw->1,282 Msi Z77A-Gd80->1,306 Επίσης όλες οι μητρικές high end της msi σε καταστάσεις overclocking λειτουργούν σχεδόν το ίδιο. Οπότε και η xpower θα είναι κατώτερης της gene και της ftw αλλά φυσικά και της oc formula Ps. Για να μην παρεξηγηθώ. Και η xpower καλή είναι απλά οι από πάνω είναι καλύτερες σε πολλά θέματα ενταξει τοτε θα παρω την evga με επεισες....
firekiller Δεκέμβριος 18, 2012 #34 Δεκέμβριος 18, 2012 Δεν προσπάθησα να σε πείσω απλά να κάνω κατανοητό πως όλες καλές είναι, έτσι πως έχει εξελειχθεί η τεχνολογία.Απλά κάποιες ξεχωρίζουν Για να καλύψω κι το θέμα μνημών η oc formula θεωρείτε η καλύτερη μητρική για το oc των μνημών. Κι σε σύγκριση με την gd80(μιας κι η ftw μας χαιρέτισε πρωτού δοκιμάσω μνήμες πάνω της) Συμφωνώ απόλυτα.
Picard Δεκέμβριος 19, 2012 #35 Δεκέμβριος 19, 2012 Δεν προσπάθησα να σε πείσω απλά να κάνω κατανοητό πως όλες καλές είναι, έτσι πως έχει εξελειχθεί η τεχνολογία.Απλά κάποιες ξεχωρίζουν Για να καλύψω κι το θέμα μνημών η oc formula θεωρείτε η καλύτερη μητρική για το oc των μνημών. Κι σε σύγκριση με την gd80(μιας κι η ftw μας χαιρέτισε πρωτού δοκιμάσω μνήμες πάνω της) Συμφωνώ απόλυτα. Εγω θελω μητρικη με πλουσιο εξοπλισμο δε με νοιαζει το extreme o/c,μπορει να τον κλοκαρω 500-600mhz το πολυ,αρα ειμαι περισσοτερο στις δυο asrock,δεν ειναι τυχαιο που οι μητρικες για o/c με μεγαλυτερη παροχη ρευματος εχουν μονο κατι θυρες usb 3.0 στο back panel.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.