HellhammeR Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1, 2012 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1, 2012 Υπάρχει κάποιος που έχει στείλει προιόν πίσω στο Amazon.co.uk για RMA να μου πει την διαδικασία, γιατί δεν χρειάστηκε ποτέ να κάνω RMA με Amazon μέχρι τώρα. Το προιόν που θα επιστραφεί είναι ASUS Οθόνη, απο ότι ξέρω πληρώνεις τα μεταφορικά εσύ και μετά στα κάνει refund στον λογαριασμό σου το Amazon ? Κάποιος με γνώστης επι του θέματος αν βοηθούσε θα το εκτιμούσα δεόντος
angel_f Δεκέμβριος 1, 2012 #2 Δεκέμβριος 1, 2012 Εχω κανει RMA κατι μεγαλύτερο απο Οθόνη( παρκετέζα ) , δυστυχώς πλήρωσα μεταφορικά με τα ελτα περίπου 75 ευρω, ενώ κατι μου είχαν πει οτι θα μου επιστρέψουν μεταφορικά , τελικά μου επέστρεψαν 2-3 ευρω .
CrazyAnt1416003257 Δεκέμβριος 1, 2012 #3 Δεκέμβριος 1, 2012 Υπάρχει κάποιος που έχει στείλει προιόν πίσω στο Amazon.co.uk για RMA να μου πει την διαδικασία, γιατί δεν χρειάστηκε ποτέ να κάνω RMA με Amazon μέχρι τώρα. Το προιόν που θα επιστραφεί είναι ASUS Οθόνη, απο ότι ξέρω πληρώνεις τα μεταφορικά εσύ και μετά στα κάνει refund στον λογαριασμό σου το Amazon ? Κάποιος με γνώστης επι του θέματος αν βοηθούσε θα το εκτιμούσα δεόντος Δοκιμασες να μιλησεις μαζι τους με το Live Chat? ειναι 24/7 ανοιχτο με εξεραιση (αν θυμαμαι) Τεταρτη που ειναι 00:00-04:00 Απο οσο γνωριζω, η διαδικασια γινεται με αυτον τον τροπο Μεσω επικοινωνιας μαζι τους δηλαδη Απο εκει και περα σου λενε τις επιλογες σου (μια ειναι για παραδειγμα το να σου δωσουν να εκτυπωσεις προπληρωμενα τελη για φακελο), αλλα για την δικη σου πειρπτωση που αφορα μεγαλο αντικειμενο δεν ξερω ποιες ειναι οι διαθεσιμες επιλογες
HellhammeR Δεκέμβριος 1, 2012 Author #4 Δεκέμβριος 1, 2012 μίλησα με έναν στο live chat,και κράτησα αυτό: In case of the replacement, we will refund you of the cost up to postage if the item needs returning and if this had been proven as faulty.Thank you also for your understanding.
AGAP Δεκέμβριος 5, 2012 #5 Δεκέμβριος 5, 2012 το θεμα ειναι ποιος τελικά πληρώνει τα μεταφορικά!:...:
giorgos th. Δεκέμβριος 5, 2012 #6 Δεκέμβριος 5, 2012 Πληρωνεις μεταφορικα κανονικα και οταν σου επιστραφει καινουργιο/επισκευασμενο προιον θα σου δωσουν τα μεταφορικα πισω..
HellhammeR Δεκέμβριος 19, 2012 Author #7 Δεκέμβριος 19, 2012 Σχετικά με την επιστροφή να σας πω τι έγινε για να γνωρίζουμε τι γίνετε σε αυτήν τη περίπτωση μιας και το έζησα. Μιλάω με livechat τους λέω έχει bleed το monitor στην πάνω και κάτω πλευρά και φένεται έντονα από διαφορετικές γωνίες θέασης. Μου λένε να τους στείλω photo, τους στέλνω, την ίδια στιγμή με κάνουν αυτόματη μηδενική παραγγελία 2η ίδια οθόνη και την στέλνουν με UPS σε 4 μέρες έρχετε σπίτι μου (μου λένε την άλλη στήλτην πίσω σε μας με 30 μέρες χρονικό περιθώριο). Βάζω την δεύτερη δίπλα στην πρώτη τις συγκρίνω, ακριβώς το ίδιο πρόβλημα, (backlight bleeding - clouding), ξαναμιλάω με livechat τους εξηγώ ότι και η δεύτερη οθόνη έχει πρόβλημα, μου λένε ότι επειδή έχει και η 2η πρόβλημα δεν θα μου στείλουν 3η, αλλά θα με επιστρέψουν τα λεφτά όταν τις στείλω και τις 2 σε αυτούς. Πάω ΕΛΤΑ επόμενη μέρα με 2 οθόνες (ASUS VG278HE btw) 12 κιλά η μία 75 και 75 κασέρι το ΕΛΤΑ 150 ευρώ για να τις στείλει Amazon United Kingdom, τα δίνω, φεύγουν οι οθόνες, προχθές τις παραλαμβάνει το Amazon, τους είχα ρωτήσει για τα μεταφορικά και μου είπαν θα μου επιστρέψουν, τους στέλνω με mail τις αποδείξεις απο ΕΛΤΑ, και σήμερα μου βάζουν κασέρι στην τράπεζα 75 και 75 ευρώ + την αρχική αξία της οθόνης. Αυτό είναι το Amazon κύριοι Επίσης έχουν freezάρει την πώληση της συγκεκριμένης οθόνης που γίνεται Dispatched απο αυτούς για να τσεκάρουν άμα η παρτίδα που έχουν είναι προβληματική.
TifoziF1 Δεκέμβριος 20, 2012 #8 Δεκέμβριος 20, 2012 ^^ +1000Ευχαριστώ που το μοιράστηκες μαζί μας !!!
morfeus Δεκέμβριος 25, 2012 #9 Δεκέμβριος 25, 2012 Να ευχαριστήσω και εγώ για την δημοσίευση.Έχω αγοράσει πολλές φορές από amazon.uk, αλλά δεν έχω χρειαστεί ποτέ rma.Νόμιζα ότι μόνο σε περίπτωση DOA σου αλλάζει το προίόν το Amazon, ενώ στις υπόλοιπες περιπτώσεις πρέπει να το στείλεις στην εκάστοτε εταιρία.
HellhammeR Ιανουάριος 5, 2013 Author #10 Ιανουάριος 5, 2013 Να συμπληρώσω πως τελικά πείρα την Benq XL2420T. Παραγγελία με τον κλασικό τρόπο - free super saver delivery - για δωρεάν μεταφορικά εννοείται, αλλά θα αργούσε κάνα 2 βδομάδες λόγο και το εορτών, και τους ρώτησα αν γίνεται να μου την στείλουν ποιο γρήγορα λόγο της ταλαιπωρίας με την ASUS και μου το γύρισαν άμεσα σε Priority Express δωρεάν! Κοιτάω πόσο κοστίζει αυτό και βλέπω 40 λίρες..
Aias Ιανουάριος 5, 2013 #11 Ιανουάριος 5, 2013 το θεμα δεν ειναι μονο να εξυπηρετησουν τον εκαστοτε πελατη τους αλλα επειδη προκειται για online store , εσυ (καλη ωρα) που το γραφεις σε ενα forum να προσελκυσουν και μελλοντικα νεους αγοραστες.Μπραβο στο αμαζον ! :daisy:
Helly Ιανουάριος 5, 2013 #12 Ιανουάριος 5, 2013 Φανταζομαι αν συνεβαινε στον Ηellhammer το αντιστοιχο περιστατικο με ελληνικο μαγαζι και γελαω.Θα τον στελναν ακομα και τα ματια του να κοιταξει σε οφθαλμιατρο παρα να δεχτουν το αυτονοητο και οχι για 75 euro αλλα ακομα και 20euro μεταφορικα...
kaban22 Ιανουάριος 6, 2013 #13 Ιανουάριος 6, 2013 Ηχεία corcair περίπου 75 ευρώ μεταφορικά, έστειλα την απόδειξη τον ΕΛΤΑ με email και πίστωσαν στην πιστωτική τα 75.Ένα mp3 πρόσφατα 8,40 πάλι.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.