karmen1983 Μάρτιος 18, 2013 Author #81 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2013 Ας ζωντανέψω το θέμα Μετακόμισα αλλού για τα reviews καθώς τα βίντεο θέλουν χώρο και είπα να προκαλέσω και άλλο χαμό Πάμε μία ps Κάποια κουτιά είναι blur καθώς δεν σας τα έχω παρουσιάσει ακόμα. cheersssss 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Μάρτιος 19, 2013 #82 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2013 Ο Χριστός κι η Μάνα του! ! ! ! ! Αυτά ειναι τα αδηλα κοστη των reviews! :rofl::rofl: :O:O:O:O Link to comment Share on other sites More sharing options...
htsopelas Μάρτιος 23, 2013 #83 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2013 ανατιναξη εγινε????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιούνιος 27, 2013 Author #84 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2013 Αντε να το ανεβάσω το θέμα. Ή είστε όλοι τακτοποιημένοι ή ντροπιάριδες μου φαίνεται και νιώθω άσχημα Πριν το photoshop και μετά (με απλά λόγια τι είδατε και τι υπάρχει ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Ιούνιος 27, 2013 #85 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2013 (edited) Ε ρε τι κάνει ένα καλό "πλύσιμο" με το κατάλληλο PSαπούνι!! :clap: Αγάπη με βάζεις στην πρίζα να δείξω κι εγώ πράματα, αλλά σας αγαπάω και .................διστάζω!!! Μισό, κάτι ευπρεπές (λέμε τώρα), το βρήκα: Ράφια μέχρι το ταβάνι, η μόνη λύση για να περπατάω στο πάτωμα!!!! Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 27, 2013 από Seafalco 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Ιούνιος 27, 2013 #86 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2013 Οι ξύλινες επενδύσεις των καλοριφέρ που έχεις είναι τρελή σπατάλη πετρελαίου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jkanaks Ιούνιος 27, 2013 #87 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2013 Μαγικό! Ενα τέτοιο θέλω για το σπίτι, τι ηλεκτρική σκούπα και κουραφέξαλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Ιούνιος 28, 2013 #88 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2013 Δεν ειναι παρασκηνιο απο παρουσιαση αλλα απο projectακι που εκανε καταληψη σε ολο το δωματιο Μου φαίνεται πρεπει να κάνω το υπόγειο εργαστήριο και οχι χωματερή Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Ιούνιος 28, 2013 #89 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2013 Εγώ έχω σχεδόν έτοιμα τα πράγματα για να κάνω εργαστήριο το υπόγειο. Αλλά με εμποδίζουν κάτι έπιπλα που φυλάω προσωρινά. Έτσι και μερικές πρόχειρες φωτό απο το προσωρινό γραφείο. Μη γελάσετε με το χρώμα και τα αυτοκόλητα, αρχικά ήταν το δωμάτιο του γιού μου και κάναμε τράμπα λόγο θορύβου απο τους απο πάνω που τον ξύπναγαν. Τρέχοντας κάποιες δουλίτσες και το project που δε θα τελειώσει ποτέ όπως το βλέπω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιούνιος 28, 2013 Author #90 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2013 Ταμπακιέρες να ψωνίζεις απο το Jumbo Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιούνιος 28, 2013 Author #91 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2013 Μιας και το είπα ας ανεβάσω μερικές εικονίτσες. Η μεγάλη κάνει νομίζω ή 3 ή 4 ευρώ και η μικρή κάπου 3? Τα μπολάκια είναι πολύ εξυπηρετικά και βιδώνει το ένα πάνω στο άλλο. Η τετράδα νομίζω κάνει 2 ευρά. Γενικά πολύ εξυπηρετικά και χωράνε 300 μακαρόνια μέσα στο κάθε ένα. Θα ενημερώσω για τις τιμές αν καταφέρω να βρω την απόδειξη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Ιούνιος 28, 2013 #92 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2013 Μα 3 ευρώ πήρα κ εγώ τις μικρές. Ενώ την μεγάλη την έχω για ρακόρ κ κομμάτια σωλήνων επειδή βγαίνουν τα χωρίσματα. *GNex* Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιούνιος 28, 2013 Author #93 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2013 Και σε αυτές απο jumbo βγαίνουν τα χωρίσματα.Γι' αυτό ανέβασα και τη τελευταία φώτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Ιούνιος 28, 2013 #94 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2013 Τώρα το είδα γιατί είμαι στο κινητό. Τα μπολ δεν τα έχω προσέξει πουθενά όμως και χτες ήμουν jumbo ρε γαμώτι. *GNex* Link to comment Share on other sites More sharing options...
htsopelas Ιούλιος 5, 2013 #95 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2013 πολυ εξυπνα αυτα τα μπωλακια Link to comment Share on other sites More sharing options...
karastas2 Σεπτέμβριος 10, 2013 #96 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2013 Ζει γι'αυτό.Πάει και τελείωσε!Keep the hard work. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Οκτώβριος 14, 2013 #97 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2013 (edited) Ας βάλω κι εγώ μια νότα ανανέωσης στο θέμα! Αλλά αυτή τη φορά με λιγότερο "Χαμό" και περισσότερη τάξη! Εδώ και καιρό προχωρούσα την κατασκευή ενός πάγκου εργασίας για το εργαστήριο μου. Ε τώρα τελείωσε! ! ! ! Και όχι μόνο τελείωσε αλλά πήρε και την τελική του θέση!!! :happy2: (μεγάλο θέμα αυτό γιατί πολλά τα κιλά!) Εδώ είναι με το κάλυμμα "ευπρέπειας" μη χάνουμε και τα βιδάκια ανάμεσα στις τρύπες! Αλλά για να καταλάβετε, εδώ είναι χωρίς το κάλυμμα! Όλες αυτές οι τρύπες στην επιφάνεια του πάγκου είναι υποδοχές για διάφορα εξαρτήματα και φυσικά το πιο προφανές στην "μόστρα" του, μια μέγγενη για μεγάλα αντικείμενα (Moxxon Vise), Ε και μια και είπαμε να νοικοκυρευτούμε , ας βάλουμε και τα εργαλεία που χρειάζονται τα εξαρτήματα του πάγκου σε μια τάξη: Όλα αυτά μου κράτησαν με την κατασκευή τους παρέα κάμποσο καιρό και πράγματι το ευχαριστήθηκα περισσότερο, γιατί με στόχο να είναι τα πάντα hand made, προέκυψαν και λύθηκαν (ευτυχώς!!!) πολλά και προκλητικά προβλήματα! Κάποια στιγμή που θα βρω το χρόνο, ίσως φτιάξω ένα work log, για τους φιλόδοξους μάστορες ( και όχι μόνον), της παρέας!:sorry: Να είμαστε καλά και πάντα "ανήσυχοι" !!! Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 14, 2013 από Seafalco Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Νοέμβριος 5, 2013 #98 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2013 Λίγο πριν την "καταιγίδα" ! ! ! :yes4: Άντε ... "καλό βόλι!!!" :dance3: :happy2: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Νοέμβριος 17, 2013 #99 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2013 Για να δείτε τι τραβάω lately Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Νοέμβριος 17, 2013 #100 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2013 Άρη ...εκεί πάνω από το κουρτινόξυλο δεν χωράνε κανα δυο κουτιά ακόμα??? Έλεος! ! ! ! Κουράγιο φίλε και κάνε και κάνα "δωράκι" παραπάνω της συζύγου γιατί δείχνει Ιώβεια υπομονή από ότι το κόβω!! Καλή δύναμη !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts