neuromancer Δεκέμβριος 2, 2012 #61 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2012 Υπάρχουν πολύ εργονομικές και καλαίσθητες ντουλάπες με συρτάτια που ανοίγουν τέρμα έξω, και σε λογικό κόστος, στο γνωστό Σουηδικό κατάστημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Δεκέμβριος 2, 2012 #62 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2012 Το πιο δυσκολο πραγμα ειναι να κανεις Review.Πολυ χρονο..και οι περισσοτεροι εχουν διαθεση να σε φανε αν δεν εχεις βαλλει κ τονο σωστα..Προσωπικά εχω κουραστει..δεν ειναι τοσο ευχάριστο οσο παλια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Δεκέμβριος 2, 2012 #63 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2012 επρεπε να ειχα μια φωτο απο το CPU Coolers Roundup δεν θα το πιστευατε παντως ειναι οπως τα λέει ο GV. Δεν μπορω και να του δωσω πανω απο ενα thumbs up! Καρμενιτα ωραιο θεμα αν και επειδη εισαι γυναικα, θα εχεις καλυτερο access time στο συμμάζεμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
elhariz21 Δεκέμβριος 2, 2012 #64 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2012 Παναγιά μου Έλωνα Level 10 Case ήταν εκείνο;Για το δικό μου μιλάτε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavou Δεκέμβριος 3, 2012 #65 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2012 [MENTION=20975]karmen1983[/MENTION] καλά να σου πω την αλήθεια δεν περίμενα να δω τίποτα διαφορετικό μιας και όσοι ασχολούνται με το άθλημα έχουν πρόβλημα απο την έλλειψη χρόνου 24 ώρες έχει όλες και όλες μια ημέρα αν ήταν καμιά 30ρια ίσος να προλαβαίνατε P.S. και νομίζω πως είναι το σοβαρό μέρος του σχόλιου μου , πού είναι τα μανό σου ? δεν τα είδα πουθενά Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Δεκέμβριος 3, 2012 Author #66 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2012 Δε συνηθίζω να αφήνω ΚΑΙ τα μανό, στο σαλόνι Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Δεκέμβριος 4, 2012 #67 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2012 Που πήγε μωρέ εκείνο το παλιό θρεντ "Δείξτε το δωμάτιο σας" Εκεί να δεις χάλι, που λεφτά για έπιπλα δεν είχαμε αλλά TEC cooling φτιάναμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Δεκέμβριος 4, 2012 #68 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2012 TEC...ποοοοο,αυτο κ αν με παει πισω χρονια.....Sent from my iPhone using Tapatalk 1.14.3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
budhas Δεκέμβριος 4, 2012 #69 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2012 Ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ σε ολους εσας για τον χρονο σας . Link to comment Share on other sites More sharing options...
nospa Δεκέμβριος 8, 2012 #70 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2012 παγματικά θέλει πολλά κουράγια...μπράβο σας ρε παιδιά Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Δεκέμβριος 8, 2012 #71 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2012 Μόλις γύρισα από ένα business trip και με περίμεναν μερικά samples. Άλλη μια τυπική μέρα μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Δεκέμβριος 9, 2012 #72 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2012 Εμένα πάντως μου φαίνεται ότι συγυρισε τα δωμάτια πριν ανεβάσει τις "ασυγύριστες" φωτό ... γιατί και έτσι ψιλο-τακτοποιημένο μου φαίνεται το δωμάτιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Oblivion Δεκέμβριος 14, 2012 #73 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2012 (edited) Και ναι ηρθε η ωρα επιτελους μετα απο ενα καλο ξενυχτι - σημαζεμα να δειξω και γω το δικο μου αχουρι. Ετσι ειναι καπως τακτοποιημενο... ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟ ΠΡΙΝ!!! Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 14, 2012 από Dark Oblivion Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas_a Δεκέμβριος 14, 2012 #74 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2012 Και ναι ηρθε η ωρα επιτελους μετα απο ενα καλο ξενυχτι - σημαζεμα να δειξω και γω το δικο μου αχουρι. Ετσι ειναι καπως τακτοποιημενο... ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟ ΠΡΙΝ!!! Ο Θεος να σε φυλαει, με ολα αυτα τα πραγματα πανω απ το κεφαλι σου! προσωπικα μια φοβια θα την ειχα! :wassat::wassat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Oblivion Δεκέμβριος 14, 2012 #75 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2012 (edited) Ο Θεος να σε φυλαει, με ολα αυτα τα πραγματα πανω απ το κεφαλι σου! προσωπικα μια φοβια θα την ειχα! :wassat::wassat: Κοιτα ετσι οπως το βλεπεις ειναι 6 χρονια... χτυπα ξυλο αντεξαν και αντεχουν. Η πολυκατοικια ειναι πολυ παλια... το σπιτι οπως βλεπεις στις γωνιες εχει τα θεμελια (εχουν μεινει με τα τουβλα τα οποια ειναι ακομα ολοκαινουρια :P )και ειναι απο τις πιο γερες κατασκευες. Τοτε με τον μεγαλο σεισμο (επαιζα Fallout ) ισα που γαργαληθηκαμε... Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 14, 2012 από Dark Oblivion Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefanos83 Δεκέμβριος 19, 2012 #76 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2012 Κοιτα ετσι οπως το βλεπεις ειναι 6 χρονια... χτυπα ξυλο αντεξαν και αντεχουν. Η πολυκατοικια ειναι πολυ παλια... το σπιτι οπως βλεπεις στις γωνιες εχει τα θεμελια (εχουν μεινει με τα τουβλα τα οποια ειναι ακομα ολοκαινουρια :P )και ειναι απο τις πιο γερες κατασκευες. Τοτε με τον μεγαλο σεισμο (επαιζα Fallout ) ισα που γαργαληθηκαμε... Χαχα τώρα που μου θύμησες το σεισμο. Λες εκείνον που ήτανε μεσημέρι ε? Εγω μόλις είχα γυρίσει και είχα κάτσει για φαγητό πάνω στο τραπέζι , οταν αρχισε που λες ο σεισμος , συνέχισα την μάσα κάτω απο το τραπέζι χαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Oblivion Δεκέμβριος 19, 2012 #77 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2012 Χαχα τώρα που μου θύμησες το σεισμο. Λες εκείνον που ήτανε μεσημέρι ε? Εγω μόλις είχα γυρίσει και είχα κάτσει για φαγητό πάνω στο τραπέζι , οταν αρχισε που λες ο σεισμος , συνέχισα την μάσα κάτω απο το τραπέζι χαχα Εγω καθομουν στο τοτε 'παιδικο δωματιο' ,στο πρωτο μου Pc και επαιζα Fallout. Επειδη ειμαι ημι-υπογειο ετριζαν τα παραθυρα και ετρεμε η βιβλιοθηκη... και λεω 'τι στο φουστη? τι νταλικα περναει απο δω και τριζουν ολα?' Βγηκα σιγα σιγα προς τα εξω και πως μου εκοψε και πηρα και το ασυρματο τηλ μαζι... ειχαν βγει ολοι εξω και προσπαθουσαν να παρουν απο τα κινητα τους αλλα δεν... και γω αρχοντας με το ασυρματο. Θυμαμαι ... ειχε βγει και ενα 'μωρακι' με την πετσετα του μπανιου μονο. Το κακομοιλο... :baby: Link to comment Share on other sites More sharing options...
panppp Μάρτιος 6, 2013 #78 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2013 Καλημερα παιδες! Καλως σας βρηκα! πιστευα οτι εμεις :computer: ειμαστε ατομα τα οποια δεν εχουν χιουμορ γενικα :sorry:! Μεχρι που ειδα τις δημοσιευσεις σας και αλλαξα γνωμη ενελως! :OT:εχει ο πατερας μου ενα εργαστηρι αλλα πρεπει να ξεφορτωθω ολες τις πριζες πινακες αυτοματακια κλπ για να βαλω τα δικα μου μεσα... γιατι εχει ετοιμα τα ραφια τα γραφεια κλπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Μάρτιος 6, 2013 #79 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2013 Καλώς ήρθες στην παρέα μας! Και πρόσεξε τι λες!!!!:whistle2: Από χιούμορ .......χιούμορ.....:-O Μπαααα! Εμείς πότε πότε λίγο πλάκα κάνουμε:P!!! Και επειδή είμαστε "οπτικοί" τύποι.... Φώτος και ούτω πως βοήσωμεν!!! Καλημέρα!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
panppp Μάρτιος 7, 2013 #80 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2013 Καλημερα τι λιγη πλακα??? δεν μορουσα να κοιμηθω μετα! θα ανεβασω φωτο μολις παω Θεσσαλονικη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts