Jump to content

DVDαρα!!!

Elpis

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

μολις πριν λιγο τελειωσεκαι το δευτερο dvd για σημερα ("40 μερες και 40 νυκτες") και κυριολεκτικα επαθα πλακα!!!! η καλυτερη κομωδια που εχω δει εδω και πολυ καιρο...

οποιος δεν το εχει δει να παει να το παρει!!! αν και καποιοι πρεπει να το εχουν δει μιας και ειναι σχετικα παλιο .. του 2002

Γούστα είναι αυτάΟ καθένας κρίνει διαφορετικά!Εμένα πάντως δεν μου γέμισε το μάτι πλην κάποιων σκήνων.

Όντως τα παραλές.. και μάλιστα χαζοαμερικάνικη εφηβική κομωδία είναι. Βέβαια γούστα είναι αυτά... :)

Δεν είναι κακό.Με τον Τζος Χαρντετ δεν είναι ??Έχει πλάκα.Κάτι σαν Αμέρικαν Πάι...

Αρχική απάντηση από DJD

Όντως τα παραλές.. και μάλιστα χαζοαμερικάνικη εφηβική κομωδία είναι. Βέβαια γούστα είναι αυτά... :)

:T: :T:

Αρχική απάντηση από Tsunami

Δεν είναι κακό.Με τον Τζος Χαρντετ δεν είναι ??Έχει πλάκα.Κάτι σαν Αμέρικαν Πάι...

Κλασσεις ανωτερο το American Pie........

Για αυτό είπα κάτι σαν...Το Αμέρικαν Πάι και τα τρία ήταν άπαιχτα.Τρελό γέλιο

δεν ξερω ισως τα παραεω.... εμενα μου αρεσε πολυ παντως.. ισως επειδη ειχαμε μαζευτει καμια 10αρια ατομα σπιτι μου και ιπιαμε και λιγακι και χαζογελουσαμε σαν μ@λ@κες.ολη την ωρα. :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe:

και ενα αλλο που μου αρεσε ηταν το bad company ;)

Λοιπόν πάρτε να δείτε το Road Trip και το Euro trip. Θα αναθεωρήσετε την άποψη σας για τα teen movies

Θα ελεγα το γυναικα στην θαλασσα με Χοουν και Ρασελ αλλα με πασα επιφυλαξη γιατι ειναι πολυ παλιο -δεν ξερω αν υπαρχει σε βιντεο η σε ντιβιντι .

Αρχική απάντηση από LL_NEO

το Road Trip και το Euro trip.

Κι αυτο εχει κατι καλα αστερακια μεσα το euro trip πρωτη φορα το ακουω.

Αρχική απάντηση από georgeks78

Κι αυτο εχει κατι καλα αστερακια μεσα το euro trip πρωτη φορα το ακουω.

damn it kid. I am the president. Αλοίμονο αν ήξερες όσα ξέρω....

Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ

Το σπίτι, νομίζω λέγετε με τον Tom Hanks.

Κωμωδία.

Τεραστιε.....πολυ ψαγμενο αυτο.

Μια απο τις καλυτερες κομωδια ειναι το "Ενα Ψαρι που το λεγανε Γουαντα"/

Αρχική απάντηση από alex_000

To love actually μου αρεσε τελευταία (παραδοξως) ψιλοκωμοδια

απο τις μεγαλύτερες θετικές εκπλήξεις για μένα τις σεζόν που πέρασε

Πέριμενα να ξαναδω κάτι γλυκανάλατο και χαζοχαρούμενο αλλά βγήκε τζιτζι

Καλά βοήθησε λίγο και η Elysha σε αυτό...

Αρχική απάντηση από alex_000

To love actually μου αρεσε τελευταία (παραδοξως) ψιλοκωμοδια

Αρκετά συμπαθητικό αν και ο Hugh Grant είναι το ίδιο γλυκανάλατος και ξενέρωτος όπως σε όλες του τις ταινίες. Σε γενικές γραμμές θα έλεγα ότι βλέπετε άνετα :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.