Elpis Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30, 2004 μολις πριν λιγο τελειωσεκαι το δευτερο dvd για σημερα ("40 μερες και 40 νυκτες") και κυριολεκτικα επαθα πλακα!!!! η καλυτερη κομωδια που εχω δει εδω και πολυ καιρο...οποιος δεν το εχει δει να παει να το παρει!!! αν και καποιοι πρεπει να το εχουν δει μιας και ειναι σχετικα παλιο .. του 2002 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Αύγουστος 30, 2004 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2004 Τα παραλες..........της πλακας εφηβικη κομωδια είναι!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanonieris Αύγουστος 30, 2004 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2004 Γούστα είναι αυτάΟ καθένας κρίνει διαφορετικά!Εμένα πάντως δεν μου γέμισε το μάτι πλην κάποιων σκήνων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Αύγουστος 30, 2004 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2004 Όντως τα παραλές.. και μάλιστα χαζοαμερικάνικη εφηβική κομωδία είναι. Βέβαια γούστα είναι αυτά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Αύγουστος 30, 2004 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2004 Δεν είναι κακό.Με τον Τζος Χαρντετ δεν είναι ??Έχει πλάκα.Κάτι σαν Αμέρικαν Πάι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Αύγουστος 30, 2004 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2004 Αρχική απάντηση από DJD Όντως τα παραλές.. και μάλιστα χαζοαμερικάνικη εφηβική κομωδία είναι. Βέβαια γούστα είναι αυτά... :T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Αύγουστος 30, 2004 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2004 Αρχική απάντηση από Tsunami Δεν είναι κακό.Με τον Τζος Χαρντετ δεν είναι ??Έχει πλάκα.Κάτι σαν Αμέρικαν Πάι... Κλασσεις ανωτερο το American Pie........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Αύγουστος 30, 2004 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2004 Για αυτό είπα κάτι σαν...Το Αμέρικαν Πάι και τα τρία ήταν άπαιχτα.Τρελό γέλιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis Αύγουστος 30, 2004 Author #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2004 δεν ξερω ισως τα παραεω.... εμενα μου αρεσε πολυ παντως.. ισως επειδη ειχαμε μαζευτει καμια 10αρια ατομα σπιτι μου και ιπιαμε και λιγακι και χαζογελουσαμε σαν μ@λ@κες.ολη την ωρα. :hehe: :hehe: και ενα αλλο που μου αρεσε ηταν το bad company Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis Αύγουστος 30, 2004 Author #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2004 καμια καλη κομωδια η περιπετεια για να παω να νοικιασω ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeks78 Αύγουστος 30, 2004 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2004 Εχει και κανα δυο αστερακια μεσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Αύγουστος 30, 2004 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2004 Λοιπόν πάρτε να δείτε το Road Trip και το Euro trip. Θα αναθεωρήσετε την άποψη σας για τα teen movies Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Αύγουστος 30, 2004 #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2004 Το σπίτι, νομίζω λέγετε με τον Tom Hanks. Κωμωδία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Αύγουστος 30, 2004 #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2004 Θα ελεγα το γυναικα στην θαλασσα με Χοουν και Ρασελ αλλα με πασα επιφυλαξη γιατι ειναι πολυ παλιο -δεν ξερω αν υπαρχει σε βιντεο η σε ντιβιντι . Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeks78 Αύγουστος 30, 2004 #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2004 Αρχική απάντηση από LL_NEO το Road Trip και το Euro trip. Κι αυτο εχει κατι καλα αστερακια μεσα το euro trip πρωτη φορα το ακουω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Αύγουστος 30, 2004 #16 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2004 Αρχική απάντηση από georgeks78 Κι αυτο εχει κατι καλα αστερακια μεσα το euro trip πρωτη φορα το ακουω. damn it kid. I am the president. Αλοίμονο αν ήξερες όσα ξέρω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_000 Αύγουστος 30, 2004 #17 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2004 To love actually μου αρεσε τελευταία (παραδοξως) ψιλοκωμοδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Αύγουστος 30, 2004 #18 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2004 Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ Το σπίτι, νομίζω λέγετε με τον Tom Hanks. Κωμωδία. Τεραστιε.....πολυ ψαγμενο αυτο.Μια απο τις καλυτερες κομωδια ειναι το "Ενα Ψαρι που το λεγανε Γουαντα"/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Αύγουστος 30, 2004 #19 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2004 Αρχική απάντηση από alex_000 To love actually μου αρεσε τελευταία (παραδοξως) ψιλοκωμοδια απο τις μεγαλύτερες θετικές εκπλήξεις για μένα τις σεζόν που πέρασεΠέριμενα να ξαναδω κάτι γλυκανάλατο και χαζοχαρούμενο αλλά βγήκε τζιτζιΚαλά βοήθησε λίγο και η Elysha σε αυτό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Αύγουστος 30, 2004 #20 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2004 Αρχική απάντηση από alex_000 To love actually μου αρεσε τελευταία (παραδοξως) ψιλοκωμοδια Αρκετά συμπαθητικό αν και ο Hugh Grant είναι το ίδιο γλυκανάλατος και ξενέρωτος όπως σε όλες του τις ταινίες. Σε γενικές γραμμές θα έλεγα ότι βλέπετε άνετα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.