Jump to content

Ψυκτρα

Mitos175

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Λοιπον θελει ενα φιλαρακι να ξεφορτοθει την μαμισια της AMD λογο θορυβου οποτε ψαχνουμε κατι αθορυβο.

Το κουτι ειναι ενα Thermaltake soprano και το budget παιζει στα 55 - 60 μαξ!

θα προτεινα arctic coolling freezer 13.Εντελως αθορυβη, φθηνη,και με καλες δυνατοτητες κλοκαρισματος για την cpu.

Αυτήν την έχω και εγώ γιατί έστησα αθόρυβο μηχάνημα και όντως τα αξίζει τα λεφτά της. Και σε OC καταστάσεις καλά τα πάει.

Αυτήν την έχω και εγώ γιατί έστησα αθόρυβο μηχάνημα και όντως τα αξίζει τα λεφτά της. Και σε OC καταστάσεις καλά τα πάει.

οντοσ αξιζει τα λευτα τισ.. απλα θελει προσοχη διοτι η ψυκτρα ειναι αρκετα ψηλη... στο δικο μου το κουτι στο χιλιοστο χορεσε!

Στο δικό μου έχει τουλάχιστον 2-3 εκατοστά περιθώριο.

Αν είναι σχετικά καινούριο το κουτί με 12άρια fan μπρος και πίσω δεν θα έχει λογικά πρόβλημα.

Σε λίγο πιο ακριβό , παίζουν οι κορυφαίες noctua d-14 , silver arrow ... Το ξέρω οτι φαίνονται κάπως πολλα , αλλα εγω πιστεύω τα αξίζουν . Αμα θες κοίταξε benchmarks

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.