Jump to content

olympia

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα,

θέλω να κάνω αναβάθμιση στο Pc μου και από XP να βάλω τα windows 7 αλλά δεν ξέρω αν θα τα σηκώσει.

Ο υπολογιστής είναι παλιός (2004-2005) και επίσης δεν παίζει μια για αγορά καινούριου.

Γενικές πληροφορίες:

Intel Pentium 4 CPU 3.20 GHz

RAM 512

Κάρτα γραφικών GEFORCE 6600 256 MB.

Όποιος μπορεί ας βοηθήσει.....

thanks

Σύμφωνα με αυτό σίγουρα πάσχεις από μνήμη (1GB μινιμουμ απαίτηση των Windows 7).

Δεν γράφεις τι τύπο μνήμης έχεις, ούτε και μητρική.

Aν τυχόν έχεις σκληρό δίσκο και οπτικό οδηγό με σύνδεση SATA και το τροφοδοτικό έχει κάτι παραπάνω από 250W (και λίγα ψωμιά ακόμα!). Τότε με μια μινι αναβάθμιση σε επεξεργαστή-μητρική-μνήμη (γραφικά ενσωματωμένα) με τα πιο φθηνά κομμάτια θα είναι περίπου 100€. Εκτός αν έχεις σκοπό για παιχνίδια οπότε θα χρειαστείς και μια κάρτα γραφικών.

Φυσικά θα πρέπει να δρομολογήσεις και την αντικατάσταση κι άλλων κομματιών, όπως το τροφοδοτικό, ο σκληρός δίσκος κλπ.

Edit:Στην χειρότερη περίπτωση να προσθέσεις μνήμη. Αλλά να βάλεις λεφτά στο παλιό σύστημα για να καλύψεις τις απαιτήσεις των 7 δεν θα το συνιστούσα.

Σε έναν AMD 939 3500+ με 1 Gb ram και onboard κάρτα γραφικών είχα βάλει 7 και σερνόταν το σύμπαν.Θα σου έλεγα να κάτσεις με XP.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.