Pc_master Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30, 2012 Γεια σας παιδια.Λοιπον εκει που εψαχνα κατι στο google ελεγε κατι για διαφημισεις του φειςμπουκ.Πατησα πανω και μου ελεγε κατι να δημιουργησω διαφημιση.Εγω ομως δεν θελω να δημιουργησω διαφημιση φυσικα και δεν θελω να εχω καμια σχεση με ολα αυτα. Αλλα επειδη τωρα ειμαι ανησυχος μην εχει γινει καμια χαζομαρα και δημιουργηθηκε καμια διαφημιση απο το προφιλ μου θα με βοηθησετε να επισπευσω οτι δεν ισχυει και αν ισχυει πως να την βγαλω?Ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papakitou Νοέμβριος 30, 2012 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2012 Δεν θα δημιουργηθηκε χωρις να κανεις πληρωμη οποτε μην ανησυχείς *S2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pc_master Νοέμβριος 30, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2012 Αα μου περασε αυτο απο το μυαλο απλα επειδη νομιζα αυτοι μπορει να το εχουν δημιουργησει και να περιμενουν απο εσενα προειδοποιωντας να βαλεις χρηματα για να ξεχρωστησεις αυτα που οφειλεις.Αλλα αφου θελει πληρωμη οκ ηρεμησα.Ευχαριστω πολυ.Αα και ξεχασα να πω πως οταν με πηγε εκει με τις διαφημισεις του φβ ανησυχησα μην φτιαχτει διαφημιση απο εμενα διοτι μου ελεγε ασπουμε να πατησω ενα σιτε για να κανει διαφημιση αυτου του σιτε και πατησα αλλα μετα δεν προχωρησα σε τπτ αλλο και δεν εβαλα κανενα αλλο στοιχειο και πατησα ακυρωση.Αλλα μετα που ξανασυνδεθηκα στον λογαριασμο μου μου ελεγε πανω πανω πως θελω ενα βημα για την ολοκληρωση της διαφημισης και πατησα ακυρωση.Γιαυτο ανησυχησα μηπως αυτο αλλαζει κατι?Η ολα οκ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.