Jump to content

Αναβάθμιση Gaming PC

SnooppyGG

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια σας είμαι νέος στο φόρουμ (τυχεα το βρήκα) και είδα ότι έχει θέματα με pc και μ'αρεσε έχω και ερώτησης

Σκέφτομαι να το αναβαθμίσω το ''gaming pc μου'' όσο μπορώ και 8ελω γνώμες τι πρέπει να αλαξω εκτός από ram που θέλει 100% αλλαγή

Επεξεργαστής: Intel® Core2 Duo CPU E4500 @ 2.20GHz 2.20 GHz

RAM 2,00GB(την ram την 8ελω για βαριά παιχνίδια κάπως πχ bf2 lol τετράδια games

32 bit

windows 7 ultimate

Κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce 9600 GT

Keyboard ένα φτηνό της microsoft (σκέφτομαι να πάρω ένα καλό razer,logitech,Roccat Isku τιμή: 80-90 max)

Mouse:Razer Deathadder με mousepad razer sphex είμαι ικανοποιούμενος από το mouse και το mouse pad (αφού φυσικά βγήκε το razer synapse 2.0)

earphones κάτι φτηνά

Καταρχας μας μιλας για gaming και δεν βλεπω να γραφεις πουθενα καρτα γραφικων? Πως γενιν αυτο? (ogunsoto version) :p

Καταρχας μας μιλας για gaming και δεν βλεπω να γραφεις πουθενα καρτα γραφικων? Πως γενιν αυτο? (ogunsoto version) :p

To ξέχασα σορρυ xD

Συνεχίζουμε εδώ. Το άλλο θέμα σβήστικε.

Γεια σας είμαι νέος ....

windows 7 ultimate (σπασμένα)

....

Θα πρότεινα να ξεκινήσεις την αναβάθμιση αγοράζοντας μια άδεια χρήσης των windows 8 για να αποφύγεις άλλα προβλήματα. Νομίζω ότι με άδεια Win8 μπορείς να εγκαταστήσεις και Win7 -αν προτιμάς τα 7 από τα 8- όπως γινόταν παλιότερα με τα win7+winXP. Κάπου παίζει κάποια προσφορά από Microsoft και τα παίρνεις σε πολύ χαμηλή τιμή.

εδώ κοίτα http://www.thelab.gr/ti-pou-poso/windows-8-me-15-a-115318.html με 30Ευρώ !!!

πόσα λεφτά διαθέτεις?

σε τι ανάλυση θα παίζεις?

τι τροφοδοτικό εχεις?

Σιγά σιγά θα τα περνώ τα πράγματα

Από ανάλυση τώρα έχω 1680x1050

Τροφοδοτικό δεν ξέρω (δεν έχει πολύ καιρό που άρχισα να ασχολούμε τόσο βαθιά με pc και είμαι 14 και θέλω να γίνω προγραμματιστής για αυτό άρχισα ψάχνω διάφορα για το pc)

Συνεχίζουμε εδώ. Το άλλο θέμα σβήστικε.

Θα πρότεινα να ξεκινήσεις την αναβάθμιση αγοράζοντας μια άδεια χρήσης των windows 8 για να αποφύγεις άλλα προβλήματα. Νομίζω ότι με άδεια Win8 μπορείς να εγκαταστήσεις και Win7 -αν προτιμάς τα 7 από τα 8- όπως γινόταν παλιότερα με τα win7+winXP. Κάπου παίζει κάποια προσφορά από Microsoft και τα παίρνεις σε πολύ χαμηλή τιμή.

εδώ κοίτα http://www.thelab.gr/ti-pou-poso/windows-8-me-15-a-115318.html με 30Ευρώ !!!

Είχα για κάπιο χρονικό διάστημα τα win 8 τα review που έδινε η microsoft αλλά δεν μου άρεσαν πιστεύω πιο πολύ είναι για αφής pc παντός εγώ προτιμώ τα 7 αλλά είναι πολύ ακριβότερα από τα 8

Είχα για κάπιο χρονικό διάστημα τα win 8 τα review που έδινε η microsoft αλλά δεν μου άρεσαν πιστεύω πιο πολύ είναι για αφής pc παντός εγώ προτιμώ τα 7 αλλά είναι πολύ ακριβότερα από τα 8
Δεν διάβασες τι έγραψα, αγοράζεις τα win8 pro και έχεις δικαίωμα για downgrade σε windows 7 !!!

Με 30 ευρώ δηλαδή παίρνεις άδεια ΚΑΙ για τα Win8 (αν κάποιο service pack ή addon αλλάξει τα πράγματα και θελήσεις να τα έχεις στο pc σου στο μέλλον) αλλά και για τα Win7.

Δεν διάβασες τι έγραψα, αγοράζεις τα win8 pro και έχεις δικαίωμα για downgrade σε windows 7 !!!

Με 30 ευρώ δηλαδή παίρνεις άδεια ΚΑΙ για τα Win8 (αν κάποιο service pack ή addon αλλάξει τα πράγματα και θελήσεις να τα έχεις στο pc σου στο μέλλον) αλλά και για τα Win7.

hmm ωραίο είναι αυτό θα πάω να το ρωτήσω και στο πλαίσιο αυτό (αλλά απορώ γτ να το έβαλαν 30€ και τα 7 200και)

hmm ωραίο είναι αυτό θα πάω να το ρωτήσω και στο πλαίσιο αυτό (αλλά απορώ γτ να το έβαλαν 30€ και τα 7 200και)

Γιατι οι χρήστες είχανε πάρα πολλους λόγους να αναβαθμίσουν απο τα windows vista στα windows 7 . Ενω τώρα έχουν πολύ λίγους να αναβαθμίσουν απο τα windows 7 στα windows 8 . Ιδιως αν πρόκειται για desktop pc .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.