SnooppyGG Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30, 2012 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30, 2012 Γεια σας είμαι νέος στο φόρουμ (τυχεα το βρήκα) και είδα ότι έχει θέματα με pc και μ'αρεσε έχω και ερώτησης Σκέφτομαι να το αναβαθμίσω το ''gaming pc μου'' όσο μπορώ και 8ελω γνώμες τι πρέπει να αλαξω εκτός από ram που θέλει 100% αλλαγήΕπεξεργαστής: Intel® Core2 Duo CPU E4500 @ 2.20GHz 2.20 GHzRAM 2,00GB(την ram την 8ελω για βαριά παιχνίδια κάπως πχ bf2 lol τετράδια games32 bitwindows 7 ultimate Κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce 9600 GTKeyboard ένα φτηνό της microsoft (σκέφτομαι να πάρω ένα καλό razer,logitech,Roccat Isku τιμή: 80-90 max)Mouse:Razer Deathadder με mousepad razer sphex είμαι ικανοποιούμενος από το mouse και το mouse pad (αφού φυσικά βγήκε το razer synapse 2.0)earphones κάτι φτηνά
icy20 Νοέμβριος 30, 2012 #2 Νοέμβριος 30, 2012 Καταρχας μας μιλας για gaming και δεν βλεπω να γραφεις πουθενα καρτα γραφικων? Πως γενιν αυτο? (ogunsoto version)
SnooppyGG Δεκέμβριος 1, 2012 Author #3 Δεκέμβριος 1, 2012 Καταρχας μας μιλας για gaming και δεν βλεπω να γραφεις πουθενα καρτα γραφικων? Πως γενιν αυτο? (ogunsoto version) To ξέχασα σορρυ xD
TifoziF1 Δεκέμβριος 1, 2012 #4 Δεκέμβριος 1, 2012 Συνεχίζουμε εδώ. Το άλλο θέμα σβήστικε.Γεια σας είμαι νέος ....windows 7 ultimate (σπασμένα).... Θα πρότεινα να ξεκινήσεις την αναβάθμιση αγοράζοντας μια άδεια χρήσης των windows 8 για να αποφύγεις άλλα προβλήματα. Νομίζω ότι με άδεια Win8 μπορείς να εγκαταστήσεις και Win7 -αν προτιμάς τα 7 από τα 8- όπως γινόταν παλιότερα με τα win7+winXP. Κάπου παίζει κάποια προσφορά από Microsoft και τα παίρνεις σε πολύ χαμηλή τιμή.εδώ κοίτα http://www.thelab.gr/ti-pou-poso/windows-8-me-15-a-115318.html με 30Ευρώ !!!
Rusty_Tool Δεκέμβριος 1, 2012 #5 Δεκέμβριος 1, 2012 πόσα λεφτά διαθέτεις?σε τι ανάλυση θα παίζεις?τι τροφοδοτικό εχεις?
SnooppyGG Δεκέμβριος 1, 2012 Author #6 Δεκέμβριος 1, 2012 πόσα λεφτά διαθέτεις?σε τι ανάλυση θα παίζεις?τι τροφοδοτικό εχεις?Σιγά σιγά θα τα περνώ τα πράγματαΑπό ανάλυση τώρα έχω 1680x1050Τροφοδοτικό δεν ξέρω (δεν έχει πολύ καιρό που άρχισα να ασχολούμε τόσο βαθιά με pc και είμαι 14 και θέλω να γίνω προγραμματιστής για αυτό άρχισα ψάχνω διάφορα για το pc)
SnooppyGG Δεκέμβριος 1, 2012 Author #7 Δεκέμβριος 1, 2012 Συνεχίζουμε εδώ. Το άλλο θέμα σβήστικε. Θα πρότεινα να ξεκινήσεις την αναβάθμιση αγοράζοντας μια άδεια χρήσης των windows 8 για να αποφύγεις άλλα προβλήματα. Νομίζω ότι με άδεια Win8 μπορείς να εγκαταστήσεις και Win7 -αν προτιμάς τα 7 από τα 8- όπως γινόταν παλιότερα με τα win7+winXP. Κάπου παίζει κάποια προσφορά από Microsoft και τα παίρνεις σε πολύ χαμηλή τιμή.εδώ κοίτα http://www.thelab.gr/ti-pou-poso/windows-8-me-15-a-115318.html με 30Ευρώ !!!Είχα για κάπιο χρονικό διάστημα τα win 8 τα review που έδινε η microsoft αλλά δεν μου άρεσαν πιστεύω πιο πολύ είναι για αφής pc παντός εγώ προτιμώ τα 7 αλλά είναι πολύ ακριβότερα από τα 8
TifoziF1 Δεκέμβριος 1, 2012 #8 Δεκέμβριος 1, 2012 Είχα για κάπιο χρονικό διάστημα τα win 8 τα review που έδινε η microsoft αλλά δεν μου άρεσαν πιστεύω πιο πολύ είναι για αφής pc παντός εγώ προτιμώ τα 7 αλλά είναι πολύ ακριβότερα από τα 8Δεν διάβασες τι έγραψα, αγοράζεις τα win8 pro και έχεις δικαίωμα για downgrade σε windows 7 !!!Με 30 ευρώ δηλαδή παίρνεις άδεια ΚΑΙ για τα Win8 (αν κάποιο service pack ή addon αλλάξει τα πράγματα και θελήσεις να τα έχεις στο pc σου στο μέλλον) αλλά και για τα Win7.
SnooppyGG Δεκέμβριος 1, 2012 Author #9 Δεκέμβριος 1, 2012 Δεν διάβασες τι έγραψα, αγοράζεις τα win8 pro και έχεις δικαίωμα για downgrade σε windows 7 !!!Με 30 ευρώ δηλαδή παίρνεις άδεια ΚΑΙ για τα Win8 (αν κάποιο service pack ή addon αλλάξει τα πράγματα και θελήσεις να τα έχεις στο pc σου στο μέλλον) αλλά και για τα Win7.hmm ωραίο είναι αυτό θα πάω να το ρωτήσω και στο πλαίσιο αυτό (αλλά απορώ γτ να το έβαλαν 30€ και τα 7 200και)
Stefanos83 Δεκέμβριος 4, 2012 #10 Δεκέμβριος 4, 2012 hmm ωραίο είναι αυτό θα πάω να το ρωτήσω και στο πλαίσιο αυτό (αλλά απορώ γτ να το έβαλαν 30€ και τα 7 200και) Γιατι οι χρήστες είχανε πάρα πολλους λόγους να αναβαθμίσουν απο τα windows vista στα windows 7 . Ενω τώρα έχουν πολύ λίγους να αναβαθμίσουν απο τα windows 7 στα windows 8 . Ιδιως αν πρόκειται για desktop pc .
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.