Jump to content

Vengeance c70 vs Cm Storm Trooper

fatherc0stas

Recommended Posts

Άριστη είναι η ποιότητα. Νομίζω ότι είναι το ίδιο εσωτερικά με το corsair tx850. Επειδή όμως σε ενδιαφέρει και το αισθητικό αποτέλεσμα καλύτερα θα ήταν να το ψάξεις παραπάνω.

Απ'οσο το ειδα αυτο ειναι επίσης fully black sleeved εχτος απο το 24-pin + ειναι και περιποθ £80 φθηνότερο απο το ΑΧ860ι που ειναι μια σημαντική διαφορά... Η συνθεση του υπολογιστή οπως είναι μεσα στο καλάθι μου αυτή τη στιγμη ειναι αυτη:

31840605.jpg

Oποιεσδήποτε προτάσεις ευπρόσδεκτες :)

Πάρε κάποιον σκληρό στις 7200rpm και όχι green και οπωσδήποτε άλλαξε το ποντίκι και το keyboard με κάποια ενσύρματα. Μένεις εξωτερικό? Σε ρωτάω γιατί δεν βλέπω διαφορές στις τιμές με Ελλάδα ώστε να συμφέρει να ψωνίσεις απο κει.

ΥΓ. Αν η μητρική είναι m-ATX απόφυγέ την και δες την λύση της sabertooth. Δείχνει χάλια στο c70. Το κουτί μπορεί να είναι (είναι?) midi αλλά είναι μεγάλο.

Η μητρική ειναι full-ATX (maximus V formula) δεν ξερω γιατι εχει τιν gene στην φωτο για να πω την αλήθεια... αλλα ναι ειναι full και οχι mini... για τον HDD οκ ενδεικτικό ήταν γιατί η τιμή του black περίπου στα ίδια επίπεδα ειναι..

Και ναι ειμαι φοιτητης Αγγλια και θα ειμαι για τα επόμενα 2 χρόνια αρα το σύστημα θα γίνει παραγγελία απο ενα καταστημα εδώ..

Ποντίκι και πληκτρολόγια και πάλι ενδεικτικα ειναι για να βγει περίπου το συνολικό κόστος

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.