Jump to content

Thermaltake Bigwater 760 Plus !

nixterida

Recommended Posts

Καλημέρα , ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος απο την παρέα έχει την συγκεκριμένη υδρόψυξη , αν είναι ευχαριστημένος και όποια γνώμη - πληροφορία δεκτή! Να συμπληρώσω πως προορίζεται για ψύξη ενός i5 3570K! Επίσης επειδή είμαι λίγο μπερδεμένος κοντράρει την Η100? Εσείς ποια υδρόψυξη θα μου προτείνατε? Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!

με το h100 δεν εχεις γεμισματα συντηρηση διαροες ,αλλα αν θες top αποδοση εχει θορυβο, εχει low medium high , εχω διαβασει και διαφορα προβληματα με ορισμενα κομματια που κανει θορυβο η αντλια. διαβασε και το review εδω

http://www.thelab.gr/heatsinks-coolers-watercooling-reviews/corsair-hydro-series-h100-liquid-cpu-cooler-104525.html

σε τι εχεις μπερδευτει?

Απο θέμα εμφάνισης εμένα προσωπικά μου αρέσει περισσότερο της Thermaltake απλά θέλω αν κάποιος την έχει να μου πεί αν αποδίδει κιόλας , το κουτί που έχω είναι της Corsair Graphite Series 600T μπαίνουν και οι δύο..αν κάποιος έχει να προτείνει κάτι άλλο η κάτι σε custom μέχρι 150 ευρώ για ψύξη μόνο επεξεργαστή δεκτό!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.