stevedri Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29, 2012 η ιστορια εχει ως εξης. μενω 1 χρονο περιπου περιστερι , και εχω απο τοτε προβλημα με το ιντερνετ.εκανα πρωτα συνδεση στον οτε για να παρω και αριθμο και εκατσα 1 χρονο. τον πρωτο μηνα επιανα μεχρι 12 απο τα 24 που δινει ο οτε αλλα με συχνους αποσυγχρονισμους... μετα απο το δευτερο μηνα η ταχυτητα επεσε στα 7 απο 24 .( το λεω γιατι τοσο καιρο πληρωνα για 24 mbps) . γιανα μην πολυλογώ με πηγαν μεχρι τo τελος του συμβολαιου στα 5 mbps. αλλαζω παροχο γιατι δεν ειχα σκοπο να πληρωνω για κατι που δεν μου παρεχουν και παω cyta με συμβολαιο στα 8 mbps . βλεπω οτι η ταχυτητα δεν εχει αλλαξει και μετα απο τον πρωτο μηνα φευγω για μια βδομαδα και οταν γυρναω , μπαινω ιντερνετ και βλεπω οτι μετα βιας μπορω να δω βιντεο στο you tube. κανω ενα speedtest.net και βλεπω download 1,5 mbps. περνω εκνευρισμενος την τεχνικη υποστιριξη της cyta να το τσεκαρουν . ερχεται μετα απο 2 μερες τεχνικος και με τα πολλα εχω καλωδιακο προβλημα στην συνδεση , 50 μετρα απο το σπιτι μου. καποια στιγμη φτιαχνουν την γραμμη και ξαφνικά βλέπω οτι πιάνω επιτέλους τα 8mbps αλλά την επόμενη μέρα πέφτει το ιντερνετ τελείως για μια βδομάδα .έπειτα απο επικοινωνία με τεχική υποστήριξη μου είπαν οτι έχει δοθεί βλάβη στον οτε .φτιάξαν την γραμμή αλλά είμαι στα 4 mbps .όταν μίλησα με cyta γιατί δεν είμαι στα 8 mbps μου είπαν οτι δεν έχω καλούσ συγχρονισμούς .Τι να κάνω???έχω απιβδήσει!!!περιμένω πάλι τεχνικό για να δει γιατί δεν συγχρονίζει καλά η γραμμή ....!!!(ping=37) Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Νοέμβριος 30, 2012 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2012 Αν είναι καλωδιακό το πρόβλημά σου δεν μπορείς να κάνεις και πολλά. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να δοκιμάσεις κανένα άλλο μόντεμ μπας και συμπεριφέρεται καλύτερα από αυτό που έχεις τώρα. Και σχετικά με τα 24 ή 8 ή ό,τι άλλο λέτε ότι έχετε πληρώσει, κοντά στα 24Mbps έχω δει μόνο σε εργαστηριακή δοκιμή dslam με λίγα μέτρα καλώδιο. Οπότε αν δε μένετε δίπλα στο dslam απλά τα ξεχνάτε και η μέγιστη ταχύτητα είναι ανάλογη της απόστασης από το κέντρο. Για αυτό και κανένας δεν υπόσχεται 24, αλλά μέχρι 24. Δυστυχώς για όσο θα βγάζουν από το δισύρματο ξύγκι αυτά θα γίνονται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stevedri Νοέμβριος 30, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2012 Αν είναι καλωδιακό το πρόβλημά σου δεν μπορείς να κάνεις και πολλά. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να δοκιμάσεις κανένα άλλο μόντεμ μπας και συμπεριφέρεται καλύτερα από αυτό που έχεις τώρα. Και σχετικά με τα 24 ή 8 ή ό,τι άλλο λέτε ότι έχετε πληρώσει, κοντά στα 24Mbps έχω δει μόνο σε εργαστηριακή δοκιμή dslam με λίγα μέτρα καλώδιο. Οπότε αν δε μένετε δίπλα στο dslam απλά τα ξεχνάτε και η μέγιστη ταχύτητα είναι ανάλογη της απόστασης από το κέντρο. Για αυτό και κανένας δεν υπόσχεται 24, αλλά μέχρι 24. Δυστυχώς για όσο θα βγάζουν από το δισύρματο ξύγκι αυτά θα γίνονται. αλλαξα μοντεμ και εχω τα ιδια. η αποσταση απο την πηγη (οτε) απο το σπιτι μου ειναι 1600 μετρα. περιμενω να δω τι θα γινει. οχι τιποτα αλλο ηθελα να παω και καποια στιγμη vdsl... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stevedri Νοέμβριος 30, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2012 Και ναι πάλι δεν έχω ιντερνετ... Από της 5 το απόγευμα δεν έχω καθόλου γραμμη. Επικοινωνισα με τεχνική υποστήριξη και μου είπαν ότι θα γίνει από κοινού ΟΤΕ και cyta να δούνε τη βλάβη μαζί. Με βλέπω σαββατοκύριακο χωρίς ίντερνετ:rant: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.