Jump to content

Cache - Subs - WTF?

l2phile

Recommended Posts

Κατεβάζω ακριβώς τον ίδιο υπότιτλο εγώ και ένας φίλος. Στον φίλο μου είναι ο κανονικός υπότιτλος της ταινίας, σε εμένα είναι από τα "στρουμφάκια". Καμία ιδέα; (τσέκαρα 10 subs. Όλοι άκυροι σε μένα)

Μήπως έχει cache-άρει τίποτα κάποιο πρόγραμμα; Τον κατέβασα με srWare Iron, Chrome, Mozilla. Same sh1t different browser

Πιθανόν να υπάρχει θέμα με τις ρυθμίσεις του player σου για τους υπότιτλους ή με το encoding του αρχείου με τους υπότιτλους και του player που χρησιμοποιείς.

• Αρχικά ψάξε στις ρυθμίσεις του player για τους υπότιτλους ώστε να βεβαιωθείς ότι είναι σωστά οι ρυθμίσεις για να παίζει ελληνικά.

π.χ.:

Στον Media Player Classic: Options > Subtitles > Default Style ---> Κάτω από το font να είναι επιλεγμένο το encoding "Greek (161)".

Στον VLC: Preferences > Subtitles and OSD ---> Default Encoding: "Greek ISO 8859-7" ή "Greek Windows".

• Επίσης δοκίμασε να ανοίξεις το αρχείο srt με το notepad και να το κανεις save as με encoding "Unicode" ή "UTF-8".

Ναι, ξέχασα να το αναφέρω. Οι υπότιτλοι παίζουν μία χαρά στον player, απλά είναι από άλλη ταινία. Αυτό εννοούσα με τα "στρουμφάκια". Όχι ότι δεν φαίνονται σωστά οι χαρακτήρες στον player.

Αφού το παρατήρησα, τους κατέβαζα και τους άνοιγα απλά με το notepad++. Το ίδιο πράγμα ακριβώς.

Στον κανονικό (που μου έστειλε ο φίλος) λέει για δολοφόνους και κατασκοπείες και στον δικό μου για "να κάνουμε μωράκια" και "χρηματιστήρια διαμαντιών"....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.