amoustakas Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29, 2012 Την καλησπέρα μου στο φόρουμ. Εδώ και ένα μήνα περίπου ο ανεμιστήρας στο εν λόγω λάπτοπ μου κάτω αριστερά κάνει έναν περίεργο θόρυβο, ο οποίος είναι μεν σε χαμηλή ένταση, αλλά ενοχλεί όταν έχει ησυχία. Λέω κανένα μωρό θα έριξε κανένα ψίχουλο μέσα... Πάω στην αδερφή μου που έχει το ίδιο τύπο λάπτοπ (αγορασμένο 2 μήνες αργότερα από άλλο κατάστημα) και διαπιστώνω τον ίδιο θόρυβο. Μου λέει ότι τελευταία το κάνει και σε αυτήν. Υπάρχει μήπως γενικότερο πρόβλημα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Νοέμβριος 29, 2012 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2012 Ισως εχουν πιασει σκονη σε κανα περιεργο σημειο... Φυσα με δυναμη στις γριλιες, οταν το μηχανημα ειναι κλειστο!Sent from my iPhone using Tapatalk 1.14.3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Δεκέμβριος 3, 2012 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2012 Λύσιμο και λάδι στο κέντρο του ανεμιστήρα.. Επίσης καλό καθάρισμα γιατί δημιουργείται πάντα ένα στρώμα σκόνης και με Απλό φύσημα δε φεύγει. Στάλθηκε από το GT-I9000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sledgehammer Δεκέμβριος 3, 2012 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2012 Εγώ έχω ένα HP Pavilion dv9770ev. Τη πρώτη φορά που είχε κάτι ήταν ένας θόρυβος από το ανεμηστηράκι της κάρτας γραφικών. Μου είπαν ότι κάποιο καλώδιο ακουμπούσε. Πιστεύω ότι ήταν μούφες και ότι τα ανεμηστηράκια που βάζουν είναι της πλάκας.Αλλά δοκίμασε αυτά που σου είπαν τα παιδιά. Εγώ προσωπικά περίπου δύο φορές το χρόνο το "φυσάω" με έναν κομπρέσορα που έχω και το τι βγαίνει από μέσα δεν λέγεται.Μια συμβουλή ακόμα. Προσοχή στη σκόνη. Τα ΗΡ δεν φημίζονται για το airflow τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Δεκέμβριος 3, 2012 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2012 Λύσιμο και λάδι στο κέντρο του ανεμιστήρα.. Επίσης καλό καθάρισμα γιατί δημιουργείται πάντα ένα στρώμα σκόνης και με Απλό φύσημα δε φεύγει. Στάλθηκε από το GT-I9000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2SAAAAAAAAY WHAAAAAT ? Προσεξτε λιγο τις συμβουλες που δινετε ρε παιδες. Οτιδηπορε περιεχει λαδι και μπει στο συστημα θα εχει σαν αποτελεσμα να μαζευει τη σκονη ολου του πλανητη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sledgehammer Δεκέμβριος 3, 2012 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2012 Οτιδηπορε περιεχει λαδι και μπει στο συστημα θα εχει σαν αποτελεσμα να μαζευει τη σκονη ολου του πλανητη...Έχει ένα (μεγάλο) δίκιο ο φίλος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Δεκέμβριος 3, 2012 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2012 SAAAAAAAAY WHAAAAAT ? Προσεξτε λιγο τις συμβουλες που δινετε ρε παιδες. Οτιδηπορε περιεχει λαδι και μπει στο συστημα θα εχει σαν αποτελεσμα να μαζευει τη σκονη ολου του πλανητη... Θυμηθηκα ιστορία παλια, ενας ειχε κανει το ιδιο,μαλλον, σε ενα playstation 2 και οταν τελικα χαλασε και το πηγε σε ενα γειτονικό μαγαζί να το φτιάξουν. Οταν το ανοιξαν ειδαν πως ο ανεμιστήρας ειχε ψεκασει το λαδι παντου μεσα στη κονσολα και υπηρχε πολυ μπιχλα Ε τελικα του ειπαν να αγοράσει άλλο. Ριξαμε γέλιο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kourbeti Δεκέμβριος 3, 2012 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2012 Κι όμως...Είχα το ίδιο πρόβλημα, έβγαλα τον ανεμιστήρα, τον έλυσα, έβαλα μισή σταγόνα λάδι στον άξονα, κι όλα εντάξει! :yes4: Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Δεκέμβριος 3, 2012 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2012 Ρε παιδιά λέτε για σκόνη σε λάδι αλλά μιλάμε για ηλεκτρονικές συσκευές. Έτσι και αλλιώς θα μαζέψει σκόνη ειδικά δε intake fan.Και δεν είπα να το λούσει, μια σταγόνα λαδάκι θέλει στο κέντρο όχι να το λούσει. Ένα μικρό ανεμιστηράκι είναι όχι πατάτες τηγανιτές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoustakas Δεκέμβριος 7, 2012 Author #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2012 Παίδες ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας (έστω και καθυστερημένα λόγω τρεξιμάτων). Τελικά είχε πιάσει σκόνη το ανεμιστηράκι. Τέλος καλό όλα καλά. Αθόρυβο ξανά :jump1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.