billis_kou Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29, 2012 Καλησπερα στο forum. Λοιπον να παρουμε τα πραγματα απο την αρχη. Στο σπίτι μου μένω στον 2ο οροφο εγω και στον 3ο η αδερφη μου. Ιντερνετ εχω εγω και το μοιράζω και στον πανω όροφο. Η σύνδεση (αν και δεν παιζει ρολο) ειναι Modem-> my pc και απο εκει (router) καλωδιο στον πανω οροφο-> swicth-> pc γαμπρου, laptop sister's. To δικό μου το pc το έχω και σαν server ανοιχτώ 24/7 και μοιραζει ταινίες μουσική φωτό κτλ.Το θέμα μου έχει ως εξής:Πως μπορώ να κάνω κοινόχροιστο ένα φάκελο αλλά να χρειάζεται για να μπείς μέσα να βάλεις πχ password, για να μπορώ να έχω πρόσβαση μόνο εγώ απο το κινητό ή το tablet μου και όχι οι υπόλοιποι απο τους υπολογιστές τους.Ολοι είναι με Windows 7 Ultimate edition και στις ρυθμίσεις δυκτίου έχω το δύκτιο να μην ζητάει για κωδικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Νοέμβριος 29, 2012 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2012 Accounts για κάθε Pc και δικαιώματα ανα χρήστη. Αν και κινητό και tablet δε θα παίξει αν βάλεις password. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billis_kou Νοέμβριος 29, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2012 Δλδ δεν υπαρχει καποιος τροπος να το πετυχω για κινητο η ταμπλετ.Sent from my Nexus S using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Νοέμβριος 30, 2012 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2012 Μπορείς να το αφήσεις ανοιχτό χωρίς password και να κλείσεις στο firewall τις πόρτες του windows sharing για όλες τις IPs εκτός των κινητών σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.