serpico75 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29, 2012 Θέλω να αγοράσω από eBay ένα εξωτερικό DVD writer.Έχω ξαναδοκιμάσει και την πάτησα. Μου ήρθε μόνο η θήκη.Κάνοντας αναζήτηση, όπως θα δείτε τα αποτελέσματα και στη σελίδα εδώ, βλέπω πολλές φωτογραφίες. Και αν μπεις σε κάθε είδος, στη αναλυτική περιγραφή, άλλα λένε ότι πρόκειται για drive (όπως έλεγε και το είδος που πήρα και την πάτησα), και άλλα λένε για ένα combo. Αυτά που αναφέρονται στο combo στην ανάλυση, το combo το λένε και στη φωτογραφία.Τί είναι, ρε παιδιά, αυτό το combo; Πρόκειται μόνο για τη θήκη; Και πώς θα μπορώ να ξεχωρίζω, επιτέλους, ότι αυτό που ενδιαφέρομαι να αγοράσω είναι όντως drive και όχι κάτι άλλο;Μπορείτε να με βοηθήσετε;Ευχαριστώ εκ των προτέρων!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Νοέμβριος 29, 2012 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2012 Δωσε τη σελιδα αυτου που αγορασες συγκεκριμενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Νοέμβριος 29, 2012 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2012 Εχω την εντυπωση οτι πουλαει ενα τετοιο καποιος χρηστης εδω. Ψαξε στις αγγελιες μας.Sent from my iPhone using Tapatalk 1.14.3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.