jennyr Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28, 2012 Καλησπέρα παιδιά,Ψάχνω να βρω κάποιο case για να συναρμολογήσω έναν esxi-freenas server. Για αρχή θα βάλω 4 δίσκους αλλά όσο περισσότερες θήκες τόσο το καλύτερο χωρίς βέβαια να θέλω και κανένα full tower τέρας. Ακόμη επειδή θα είναι συνέχεια ανοικτός και σε κάποιο σημείο στο σαλόνι ή κάτω από κανένα γραφείο θα πρέπει να μην κάνει και πολύ θόρυβοΑρχικά κοιτούσα για το Fractal Design Define R3 αλλά επειδή όλα τα καταστήματα πρέπει να το παραγγείλουν για να μου το φέρουν και δεν θέλω να περιμένω 8-10+ μέρες θα ήθελα να μου πείτε άμα υπάρχουν αντίστοιχα cases στην αγορά τα οποία είναι και πιο εύκολα να τα βρεις σε στοκευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Νοέμβριος 28, 2012 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2012 Δες και αυτό από το digital master: CoolerMaster Silencio 650 | Skroutz.gr Θεωρώ ότι πληροί τις προϋποθέσεις που έβαλες (πολλοί δίσκοι, θόρυβος, διαθεσιμότητα).Και το review της Αγάπης για το κουτί: http://www.thelab.gr/cases-reviews/coolermaster-silencio-650-review-sti-voui-tis-110045.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
jennyr Νοέμβριος 28, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2012 Δες και αυτό από το digital master: CoolerMaster Silencio 650 | Skroutz.gr Θεωρώ ότι πληροί τις προϋποθέσεις που έβαλες (πολλοί δίσκοι, θόρυβος, διαθεσιμότητα).Και το review της Αγάπης για το κουτί: http://www.thelab.gr/cases-reviews/coolermaster-silencio-650-review-sti-voui-tis-110045.htmlπολύ καλή η πρόταση σου Trexx και βολεύει γιατί έχει και SD slot όπου μπορώ να εγκαταστήσω το vmware esxi εκεί χωρίς να κρέμετε κανένα flash drive Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Νοέμβριος 28, 2012 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2012 Παρε εναν ΗΡ Microserver. Βρες τον Ν36L (προηγουμενη σειρα). Θα σε βολεψει απιστευτα !!! Σηκωνει ESXi ανετα. Εχω εναν σπιτι με Win Server 2012 οπου εχω vmWare Server οπου εχω 2 virtual linux μονιμα αναμενα. και στο γραφειο ενα αλλο, με esxi οπου εχω 2 virtual μηχανηματα, με win server 2008r2 για domain controller και το δευτερο exchange 2010 ! Δουλευει αψογα... (Εχω να σου δωσω και 2χ2GB DDR3, αν το παρεις αποφαση) Sent from my iPhone using Tapatalk 1.14.3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnGR Νοέμβριος 28, 2012 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2012 Γιατί όχι N40L; Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Νοέμβριος 28, 2012 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2012 Γιατι δεν εχουν καμια ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ διαφορα. Το λεω εχοντας στησει καμια 25αρια 36αρια και γυρω στα 12 40αρια.Sent from my iPhone using Tapatalk 1.14.3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jennyr Νοέμβριος 28, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2012 ευχαριστώ για τις προτάσεις αλλά ενδιαφέρομαι για custom λύση και όχι κάτι επώνυμο Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Νοέμβριος 28, 2012 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2012 Τι μητρικη/CPU/μνημες θα εχεις ;Ποιους σκληρους ;Sent from my iPhone using Tapatalk 1.14.3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jennyr Νοέμβριος 29, 2012 Author #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2012 για μητρική δεν έχω αποφασίσει ακόμη αλλά σκέφτομαι κάποια που να έχει 1Gb κάρτα δικτύου, τουλάχιστον 5 sata controllers και κάποια onboard vgaCPU τον i3 γιατί δεν χρειάζομαι και πολύ processing power και δεν θέλω να καίει και πολύ ρεύμα, 8 GB RAM DDR3 και για αρχή 4x2TB Seagate barracuda και ίσως ανοίξω και τα cases από 3-4 εξωτερικούς HD που έχω και βάλω και αυτά μέσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.