Jump to content

Επιλογή case για file server

jennyr

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά,

Ψάχνω να βρω κάποιο case για να συναρμολογήσω έναν esxi-freenas server. Για αρχή θα βάλω 4 δίσκους αλλά όσο περισσότερες θήκες τόσο το καλύτερο χωρίς βέβαια να θέλω και κανένα full tower τέρας. Ακόμη επειδή θα είναι συνέχεια ανοικτός και σε κάποιο σημείο στο σαλόνι ή κάτω από κανένα γραφείο θα πρέπει να μην κάνει και πολύ θόρυβο

Αρχικά κοιτούσα για το Fractal Design Define R3 αλλά επειδή όλα τα καταστήματα πρέπει να το παραγγείλουν για να μου το φέρουν και δεν θέλω να περιμένω 8-10+ μέρες θα ήθελα να μου πείτε άμα υπάρχουν αντίστοιχα cases στην αγορά τα οποία είναι και πιο εύκολα να τα βρεις σε στοκ

ευχαριστώ

Δες και αυτό από το digital master: CoolerMaster Silencio 650 | Skroutz.gr Θεωρώ ότι πληροί τις προϋποθέσεις που έβαλες (πολλοί δίσκοι, θόρυβος, διαθεσιμότητα).

Και το review της Αγάπης για το κουτί: http://www.thelab.gr/cases-reviews/coolermaster-silencio-650-review-sti-voui-tis-110045.html

Δες και αυτό από το digital master: CoolerMaster Silencio 650 | Skroutz.gr Θεωρώ ότι πληροί τις προϋποθέσεις που έβαλες (πολλοί δίσκοι, θόρυβος, διαθεσιμότητα).

Και το review της Αγάπης για το κουτί: http://www.thelab.gr/cases-reviews/coolermaster-silencio-650-review-sti-voui-tis-110045.html

πολύ καλή η πρόταση σου Trexx και βολεύει γιατί έχει και SD slot όπου μπορώ να εγκαταστήσω το vmware esxi εκεί χωρίς να κρέμετε κανένα flash drive

Παρε εναν ΗΡ Microserver. Βρες τον Ν36L (προηγουμενη σειρα). Θα σε βολεψει απιστευτα !!! Σηκωνει ESXi ανετα.

Εχω εναν σπιτι με Win Server 2012 οπου εχω vmWare Server οπου εχω 2 virtual linux μονιμα αναμενα.

και στο γραφειο ενα αλλο, με esxi οπου εχω 2 virtual μηχανηματα, με win server 2008r2 για domain controller και το δευτερο exchange 2010 ! Δουλευει αψογα...;)

(Εχω να σου δωσω και 2χ2GB DDR3, αν το παρεις αποφαση)

Sent from my iPhone using Tapatalk 1.14.3

για μητρική δεν έχω αποφασίσει ακόμη αλλά σκέφτομαι κάποια που να έχει 1Gb κάρτα δικτύου, τουλάχιστον 5 sata controllers και κάποια onboard vga

CPU τον i3 γιατί δεν χρειάζομαι και πολύ processing power και δεν θέλω να καίει και πολύ ρεύμα, 8 GB RAM DDR3 και για αρχή 4x2TB Seagate barracuda και ίσως ανοίξω και τα cases από 3-4 εξωτερικούς HD που έχω και βάλω και αυτά μέσα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.