HotPeanut Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28, 2012 Syberia 3 officially announced • News • PC • Eurogamer.net:jump1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dexter20csgr Νοέμβριος 28, 2012 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2012 No waaaaaay !! Τέλεια, τώρα πρέπει να ξαναπαίξω τα 1 και 2 για να θυμηθώ τι γίνεται... Goodbye life. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Νοέμβριος 29, 2012 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2012 Πλάκα μου κάνεις.....Τα έλιωσα και τα 2, μοναδικό συναίσθημα. Αλλά όπως είπε και ο απο πάνω, δε θυμάμαι τίποτα :jump1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Δεκέμβριος 4, 2012 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2012 Μέσα στο top 5 των αγαπημένων μου παιχνιδιών.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιούλιος 25, 2016 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2016 Δεκεμβριος 2016 Ελπιζω αυτη τη φορα να κυκλοφορησει, αργησε λιγο απο την ανακοινωση. Προσφατως τα ειχαμε ξαναπαιξει με την κοπελα μου και τα 2 προηγουμενα (σερι, το ενα πισω απο το αλλο , τοσο πολυ της ειχαν αρεσει ) . Το περιμενουμε πως και πως!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Δεκέμβριος 20, 2016 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2016 Η ημερομηνία κυκλοφορίας του, έχει μεταφερθεί στις 15 Μαρτίου 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Δεκέμβριος 20, 2016 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2016 Γεράσαμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Δεκέμβριος 20, 2016 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2016 Ωχ βλεπω χειρισμο με joypad/keyboard αν ειναι console port... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Μάρτιος 5, 2017 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2017 (edited) 20 Απριλιου 2017 τελικά. Για μενα , το τελευταιο trailer δειχνει προχειροδουλεια. Δε λεω οτι μας νοιαζουν τα γραφικα σε αυτο το παιχνιδι , αλλα το voice acting φαινεται mediocre στην καλυτερη. Ελπιζω να ανταμειβει σε αλλους τομεις. ΥΓ: Βαλανε και Denuvo... Αγορασα απο GOG τα 2 πρωτα. Θα εκανα το ιδιο και για το 3ο γιατι ηθελα τη συλλογη στο GOG (σκεφτομουν μεχρι και για την συλλεκτικη εκδοση), αλλα θα το ξανασκεφτω σοβαρα... Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 5, 2017 από tommybertsen Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Μάρτιος 5, 2017 Author #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2017 Ξεπέτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Μάρτιος 29, 2017 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2017 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Μάρτιος 29, 2017 #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2017 Preordered 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Μάρτιος 29, 2017 #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2017 Δε ξερω γιατι , αλλα μου φανηκε καπως ...αδιαφορο. Δεν ξερω τι εχει να δειξει η ιστορια πχια. Θα μαμουθιασουμε Αλλα θα περιμενω να βγει. Ισως αναθεωρησω και το παρω, εφοσον κανει ενα 15ρι-20ρι. Θα δειξει Πριορντερ με τιποτα παντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Μάρτιος 29, 2017 #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2017 (edited) Απο τα αλ ταιμ κλασικ αυτη η "σειρα"(για μενα) Γιαυτο κ το preorder Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 29, 2017 από Lazy Dog 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Μάρτιος 29, 2017 #15 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2017 Φυσικα! Το πρωτο σε εβαλε στην ιστορια, πολυ ομορφα και πολυ ομαλα. Μονο τα πολλαπλα screens που ηταν "αδεια " ηταν καπως εκνευριστικα, τιποτα αλλο! Ολα πολυ ομαλα, οι γριφοι καλοι και με την απαραιτητη δυσκολια εδω κι εκει. Το δευτερο ηταν σαν μια συνεχεια στην ταινια. Ηξερες τους χαρακτηρες και την ιστορια, απλα πηγαινες Αριστοτελους μεσω Μαδριτης (λογω των γεγονοτων). Οταν εφτανες στην Syberia, ειχες ενα αισθημα πολυ ωραιο, και οταν ειδα το τελος μου αρεσε πολυ και ηθελα αμεσα συνεχεια! Τα παιχνιδια τα ξαναπαιξα 2 χρονια πριν, οταν και τα πηρα στο GoG για κατι ψιλα. Με χαλαει πολυ που δε θα μπορω να εχω και το 3ο εκει. Γι'αυτο και ο εκνευρισμος μου για το denuvo. Παρολα αυτα, ειναι απο τα αγαπημενα μου adventures , μαζι με black mirror, monkey island, gabriel knight και αρκετα ακομη αξιολογα αντβεντσουριδια! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Μάρτιος 29, 2017 #16 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2017 Ελπιζω να εχεις παιξει το still life to 1 (το 2 ηταν κοφια) αν εισαι φαν του ειδους... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Μάρτιος 29, 2017 #17 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2017 Και τα 2 τα επαιξα! Οπως επισης και το secret files:tonguska Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Απρίλιος 7, 2017 #18 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιούνιος 15, 2019 #19 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2019 Το θυμήθηκα κάπως αργά ε; (ίσως επειδή έπιασα τα adventures μετά από χρόνια) Το παιχνίδι είναι πολύ μέτριο Προς το κακό και με πολλά προβλήματα. Οπτικά καλό, η ιστορία μέτρια, αλλά δεν είναι ότι δεν αξίζει μια ματιά. Για ~4.50€ που το βρίσκει κανείς πλέον, νομίζω πως αξίζει. Για τα 30€ που ζητούσε, ούτε για πλάκα. To Official ιστορικό χαμηλό του είναι 5.99€ στο steam, στα κλειδάδικα το βρίσκεις μέχρι και 4.11. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Proteas Ιούνιος 15, 2019 #20 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2019 @tommybertsen Αυτο το εχεις παιξει ? https://store.steampowered.com/app/302180/Voyage_Journey_to_the_Moon/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts