Jump to content

Recommended Posts

On 16/2/2025 at 7:11 ΜΜ, το μέλος 2cpu έγραψε:

Δεν το εψαξα να σε πω την αληθεια.Απλα ηθελα να κρατησω το ηδη υπαρχον τηλεφωνικο μου νουμερο + να εχω ιντερνετ χωρις ταλαιπωρια

οπως κατεληξα να εχω.Με αυτο το πακετο θα κρατησω το νουμερο μου με απεριοριστα παντου θα με δινει και ιντερνετ (ελπιζω σε καποια καλη ταχυτητα :p  )

και ισως κρατησω το ρουτερ (δεν ξερω  τι πολιτικη ακολουθουν για το συγκεκριμενο) για μελλοντικη χρηση οταν ερθει οπτικη.

Ετσι οπως λες ειναι τα πεθερικα μου.Μαξ πιανουν 1,5 mbit και η καμπινα τους οτε ειναι 300 μετρα.Δεν ειναι αρκετο πλεον ουτε τα 5.Προχθες που με ξεκινησαν

τα προβληματα με το νετ συνδεοταν οπως ειπα στα 8. .Πιστεψε με ηταν απελπισια.Προσωπικα ετσι πως το βλεπω πλεον αν δεν εχεις τουλαχιστον 15 ~17 δεν κανεις προκοπη.

Το κουφο θα ειναι σε μενα να βαλω αυτο το πακετο και μετα απο κανα τριμηνο να φερουν οπτικες. :D

Το ΖΤΕ καλο?

Αν δεν χρησιμοποιούν σταθερό είναι πολύ καλό το setup που σου λέω και αρκετά φθηνό μετά από τον 1ο χρόνο.
Οι γονείς μου έχουν σωθεί , η μάνα μου πλέον έχει Netflix / Disney / Prime και κοπανάει αβέρτα παντού σειρές ενώ πριν δεν μπορούσε να δει κάτι. 🤣

Το ZTE αρκετά καλό, έχει και αρκετά mods (τόσο σε hardware όσο και σε software) οπότε μπορείς να κάνεις παπάδες, το κυριότερο είναι ότι μπορείς να κλειδώσεις συγκεκριμένα την πάντα που θες να βλέπει το 4G και 5G οπότε μπορείς να επιλέξεις τις πιο γρήγορες, γιατί αλλιώς επιλέγει με βάση το signal strength όπως φαίνεται και όχι με βάση την ταχύτητα.  

Βέβαια δεν έχω άλλη εμπειρία από άλλα router, αυτό είναι το router που έδινε σε όλους παλιότερα η Wind / Nova.

• Like 1