Jump to content

Προβλημα pc-tv monitor

*GrimReaper*

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδια καλησπερα. Σημερα ηρθε το καινουργιο pc, και η οθονη (lg M2452D). Τα συνδεσα μεσω RGB (το μοναδικο καλωδιο που εχει η συσκευασια της τηλεορασης), ανοιξα το pc και τπτ. Το pc λειτουργει αλλα η οθονη μαυρη. Την συνδεση την δεχετε. Δλδ εννοω οτι οταν παω στο input ειναι ενεργη η συνδεση μεσω rgb [και η μονη που μπορω να επιλεξω(λογικο γιατι δεν εχω κατι αλλο συνδεδεμενο], και ουτε μου βγαζει μηνυμα "ελεγξχτε το καλωδιο κτλπ". Εγω τα εβγαλα, τα ξαναεβαλα και παλι τπτ. Δεν κανω μηπως κατι σωστα?...Μπορει να βοηθησει καποιος? Ευχαριστω εκ των προτερων!

καλημέρα,

πες μας απο τι αποτελείται το καινούργιο pc

κ πάρε ένα HDMI καλώδιο, λογικά είτε το pc έχει ξεχωριστή κάρτα γραφικών είτε ενσωματωμένη θα έχει έξοδο HDMI

Αυτο ειναι το pc

Case: AeroCool XPredator Full Tower Black Edition, PSU: Corsair Enthusiast Series 750W Modular, CPU: Intel Core i5 3570k, Mobo: Gigabyte Z77X-UD3H, GPU: Palit GTX 670 Jestream, RAM: Corsair Vengeance LP 16GB DDR3 Non ECC CL9 1600MHz, HDD: Seagate Barracuda 2TB HDD 3.5" (64MB Cache, 7200RPM, Sata 6Gb/s), SSD: OCZ Vertex 4 Series 256GB, CPU Cooler: BE QUIET DARK ROCK PRO C1, Monitor: LG M2452D-PZ LED-TV-Monitor 24''

Συνδεσα το λαπτοπ με τη οθονη (με το ιδιο καλωδιο) και ολα μια χαρα. Οποτε το προβλημα ειναι στο pc. Δεν ξερω αν βοηθαει αλλα οταν το ανοιγω δεν ακουγετε καποιο μπιπ. Δεν ξερω αν ακομα ισχυει αυτο με το μπιπ που πρεπει να ακουγεται στην αρχη.Αντι αυτου με το που παταω το κουμπι ο υπολογιστης για 2 δευτερολεπτα κανει πολυ θορυβο αλλα μετα συνεχιζει ησυχος.

υ.γ (εννοειται οτι θα παω να αγορασω και hdmi και dvi καλωδιο και μου εκανε εντυπωση οτι δεν ειχε τετοιο καλωδιο μεσα η tv.) Αλλα αφου το θεμα το εχει το πισι τα καλωδια ειναι τα τελευταια που με απασχολουν τωρα!

edited: πριν απο λιγο το πισι εκλεισε μονο του :@ :@)

Μπορείς να μας πεις από που πήρες το PC; (Μέσω PM)

Ωραίο αλλά θα πρότεινα μερικά άλλα parts.

Ο θόρυβος στην αρχή οφείλετε στο test που κάνει το PC για ανεμηστηράκια κλπ.

(Ο φίλος *GrimReaper* μου έστειλε PM για αυτά που τον ρώτησα)

Μάλιστα... Εγώ προσωπικά δεν τους πολυεμπιστεύομαι, όχι τους συγκεκριμένους, όλους του είδους λόγω προχειροδουλειάς. Έλεγξες αν όντως σου έβαλαν τα parts που τους πήγες; Μπορεί να έκαναν εκείνοι βλακεία και να έχεις το θέμα.

Και αφού λες ότι σου έκλεισε και το PC κάτι δεν μου αρέσει.

Άνοιξε το κουτί (με προσοχή μήπως χρειαστεί να τους το πας και φας πόρτα γιατί "το χάλασες εσύ";)) και δες αν είναι τα πράγματα που τους πήγες εσύ.

Λίγο περίεργο μου φαίνεται να το συνδέσεις με RGB, οπότε δοκίμασε και κάποιο άλλο καλώδιο.

Αγορασα hdmi καλωδιο και το συνδεσα με την καρτα γραφικων και ολα οκ. Αλλα απο την hdmi της μητρικης παλι δεν εδειχνε τπτ. Ειναι σωστη η συνδεση αυτη? χανω/κερδιζω κατι?

Σωστότατη! Το σήμα θέλεις να βγαίνει από την κάρτα γραφικών σου, όχι από την μητρική σου!

Μια χαρά είσαι!

Σωστότατη! Το σήμα θέλεις να βγαίνει από την κάρτα γραφικών σου, όχι από την μητρική σου!

Μια χαρά είσαι!

μπορει να βγαλεις σημα απο τη μητρικη, AN θελησεις να λειτουργησεις την εσωματωμενη στον επεξεργαστη!!!

Ε άμα έχεις κάρτα γραφικών γιατί να το κάνεις αυτό;

Οπότε τσέκαρε αυτό που λες που κλείνει το PC.

[MENTION=28746]Sledgehammer[/MENTION] ολα τα parts ειναι κανονικα. Προσπαθησα συνδεση με rgb γιατι ηταν το μοναδικο καλωδιο που παρειχε η συσκευασια του μονιτορ, δεν ηξερα οτι επρεπε να αγορασω αλλο καλωδιο. Τελικα αγορασα και ολα καλα.

@rusty tool και απο θερμοκρασιες ολα καλα, παιζω black ops2 και εχω 35C. Τωρα δεν κερω τι ηταν εκεινο το αναπαντεχο σβησιμο παντως τωρα ολα καλα δεν ξαναεγινε κατι. Ευχαριστω anyway για τις απαντησεις σας παιδια :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.