voudas Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29, 2004 λοιπόν, έχω στα χέρια μου έναν p4 3.2 full caps, αδερφάκι των διαμαντιών που πήραν οι oced, daidalos & virus και παίζουν με νερό κοντά στα 3.9-4+ ghz prime stable με σχετικά λίγο ρεύμα...τον έχω για δοκιμή στο prometeia, θα τον βάλω πάνω 2/9. Με νερό έχει δοκιμαστεί από τον daidalo και πήγε 3.9+ dual prime stable χωρίς καθόλου burnin, κάτι που στον δικό του έδωσε αρκετά.Το ποστ το κάνω για τον εξής λόγο. Αν εμένα δε μου κάνει (επειδή αναγκαστικά λόγω 16 μούλτι και πρόμι θα έχω διαιρέτη 5/4 και λογικά οι μνήμες θα είναι αρκετά χαμηλά αν δεν πάει ΠΟΛΥ ψηλά), είναι κρίμα να μην τον κρατήσει κάποιος άλλος με νερό και να δουλεύει πχ 250 1:1...η cpu θα πληρωθεί στον ιδιοκτήτη ΑΝ τελικά την κρατήσει κάποιος, αλλιώς θα επιστραφεί. Μάξιμουμ περιθώριο ως 4/9. Εγώ φυσικά δεν παρεμβάλομαι στα χρηματικά, μην έχουμε παρεξηγήσεις...οπότε αν τελικά κάποιος νομίζει ότι τον θέλει, ας μου στείλει ένα πμ ώστε να μη χαθεί χρόνος αν τελικά δεν τον κρατήσω.:banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
overclocked Αύγουστος 29, 2004 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2004 ρε παιδια για πειτε πως κανουμε το burn in??μπας και ξεπερασω τα 4 γιγα Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Αύγουστος 29, 2004 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2004 μεγάλο σόι έχει αυτός ο 3.2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
overclocked Αύγουστος 29, 2004 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2004 ναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Αύγουστος 29, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2004 Αρχική απάντηση από overclocked ρε παιδια για πειτε πως κανουμε το burn in??μπας και ξεπερασω τα 4 γιγα αρχικά δεν δέχονται την τάση, πέρα από κάποιο σημείο... μόλις όμως συνηθίσουν, ύστερα από στρεσσάρισμα (πχ prime, sandra burn in, 3d mark klp), αρχίζουν να τη δέχονται και ανεβαίνουν παραπάνω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
overclocked Αύγουστος 29, 2004 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2004 ναι αλλα που να συνηθησουν?στα ποσα volt?χαμηλα να τον εχω η 1.65 πχ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Αύγουστος 29, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2004 όπου είσαι max stable, με λογικό ρεύμα... δούλεψέ τον εκεί 100% με διάφορα προγράμματα και μετά τσεκάρισε αν βελτιώθηκε η συμπεριφορά του... κ.ο.κ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Αύγουστος 29, 2004 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2004 Αρχική απάντηση από Voudas όπου είσαι max stable, με λογικό ρεύμα... δούλεψέ τον εκεί 100% με διάφορα προγράμματα και μετά τσεκάρισε αν βελτιώθηκε η συμπεριφορά του... κ.ο.κ... για πόση ώρα/ώρες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
overclocked Αύγουστος 30, 2004 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2004 δηλαδη 3800 με 1.55 καλα ειναι?να το βαζω να κανει ωρες διπλο prime??και μετα με το 1.55 θα ανεβενει παραπανω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Αύγουστος 30, 2004 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2004 Απλα βρες την maximum ταση που δεχεται (εμενα αρχικα δεχοταν μονο 1,6 απο bios ενω στα 1.625 εριχνε restart) και την μεγιστη σταθερη συχνοτητα σε αυτη την ταση. Αφου το κανεις αυτο στρεσαρισε τον για κανα 12αωρο με διπλα prime, sandra burn in και 3dmark(οχι ολα μαζι προς θεου) και δες αν εχει αρχισει να δεχεται την παραπανω ταση. Αν την δεχεται τοτε βρισκεις την μεγιστη συχνοτητα με την νεα ταση και ξανατρεχεις στην συχνοτητα αυτην οτι ετρεξες και πριν! Και συνεχιζεις ετσι μεχρι να φτασει σε σημειο να μην πηγαινει παραπανω με τιποτα οποτε και εχεις βρει το ανωτερο οριο του chip. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Αύγουστος 30, 2004 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2004 Και κατι ακομα! Δεν ειναι λιγο ασχετο να ειναι αυτο το θρεντ στο off topic??? Δεν το μεταφερουμε στο Intel Overclocking??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Αύγουστος 30, 2004 Author #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2004 το έφτιαξα στο off topic διότι δεν αφορούσε τόσο το ocing... μετά μας προέκυψε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Αύγουστος 31, 2004 Author #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2004 λοιπόν παιδιά τον 3.2 δεν θα τον κρατήσω τελικά. Τα λεφτά θα πάνε σε gps για το αμάξι, οπότε no cpu for me... έχω ήδη στείλει πμ σε όσους επικοινώνησαν μαζί μου και έχω κρατήσει μια άτυπη σειρά προτεραιότητας. Απλά σε περίπτωση που τελικά αλλάξουν γνώμη αν τη θέλει και κάποιος άλλος μου λέει. Γιατί πρέπει να επιστραφεί γρήγορα για να μην πέσει η τιμή της και επιβαρυνθεί το παλικάρι που μας προθήθεψε τα διαμαντάκια Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Αύγουστος 31, 2004 #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2004 Ποιο ειναι το πληρες stepping για τους καλους 3.2 ? L400Α/B/E xxx??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Αύγουστος 31, 2004 Author #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2004 αυτός που κρατάω πάνω γράφει: SL6WG Q417A644 Link to comment Share on other sites More sharing options...
overclocked Αύγουστος 31, 2004 #16 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.