Jump to content

3.2 αδερφάκι των καλών;)

voudas

Recommended Posts

λοιπόν, έχω στα χέρια μου έναν p4 3.2 full caps, αδερφάκι των διαμαντιών που πήραν οι oced, daidalos & virus και παίζουν με νερό κοντά στα 3.9-4+ ghz prime stable με σχετικά λίγο ρεύμα...

τον έχω για δοκιμή στο prometeia, θα τον βάλω πάνω 2/9. Με νερό έχει δοκιμαστεί από τον daidalo και πήγε 3.9+ dual prime stable χωρίς καθόλου burnin, κάτι που στον δικό του έδωσε αρκετά.

Το ποστ το κάνω για τον εξής λόγο. Αν εμένα δε μου κάνει (επειδή αναγκαστικά λόγω 16 μούλτι και πρόμι θα έχω διαιρέτη 5/4 και λογικά οι μνήμες θα είναι αρκετά χαμηλά αν δεν πάει ΠΟΛΥ ψηλά), είναι κρίμα να μην τον κρατήσει κάποιος άλλος με νερό και να δουλεύει πχ 250 1:1...

η cpu θα πληρωθεί στον ιδιοκτήτη ΑΝ τελικά την κρατήσει κάποιος, αλλιώς θα επιστραφεί. Μάξιμουμ περιθώριο ως 4/9. Εγώ φυσικά δεν παρεμβάλομαι στα χρηματικά, μην έχουμε παρεξηγήσεις...

οπότε αν τελικά κάποιος νομίζει ότι τον θέλει, ας μου στείλει ένα πμ ώστε να μη χαθεί χρόνος αν τελικά δεν τον κρατήσω.

:banging:

Αρχική απάντηση από overclocked

ρε παιδια για πειτε πως κανουμε το burn in??μπας και ξεπερασω τα 4 γιγα

αρχικά δεν δέχονται την τάση, πέρα από κάποιο σημείο... μόλις όμως συνηθίσουν, ύστερα από στρεσσάρισμα (πχ prime, sandra burn in, 3d mark klp), αρχίζουν να τη δέχονται και ανεβαίνουν παραπάνω...

Αρχική απάντηση από Voudas

όπου είσαι max stable, με λογικό ρεύμα... δούλεψέ τον εκεί 100% με διάφορα προγράμματα και μετά τσεκάρισε αν βελτιώθηκε η συμπεριφορά του... κ.ο.κ...

για πόση ώρα/ώρες;

Απλα βρες την maximum ταση που δεχεται (εμενα αρχικα δεχοταν μονο 1,6 απο bios ενω στα 1.625 εριχνε restart) και την μεγιστη σταθερη συχνοτητα σε αυτη την ταση. Αφου το κανεις αυτο στρεσαρισε τον για κανα 12αωρο με διπλα prime, sandra burn in και 3dmark(οχι ολα μαζι προς θεου) και δες αν εχει αρχισει να δεχεται την παραπανω ταση. Αν την δεχεται τοτε βρισκεις την μεγιστη συχνοτητα με την νεα ταση και ξανατρεχεις στην συχνοτητα αυτην οτι ετρεξες και πριν! Και συνεχιζεις ετσι μεχρι να φτασει σε σημειο να μην πηγαινει παραπανω με τιποτα οποτε και εχεις βρει το ανωτερο οριο του chip.

λοιπόν παιδιά τον 3.2 δεν θα τον κρατήσω τελικά. Τα λεφτά θα πάνε σε gps για το αμάξι, οπότε no cpu for me...:)

έχω ήδη στείλει πμ σε όσους επικοινώνησαν μαζί μου και έχω κρατήσει μια άτυπη σειρά προτεραιότητας. Απλά σε περίπτωση που τελικά αλλάξουν γνώμη αν τη θέλει και κάποιος άλλος μου λέει. Γιατί πρέπει να επιστραφεί γρήγορα για να μην πέσει η τιμή της και επιβαρυνθεί το παλικάρι που μας προθήθεψε τα διαμαντάκια:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.