Iraklis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2012 Ψαχνω πυρηνικες μπαταριες για ακουστικα βαρηκοιας στο google αλλα δεν βρισκω κατι ωστε να μπορω να παραγγειλω βεβαια δεν ξερω απολυτος τιποτα βαση σ'αυτα αν ειναι συμβατα κτλπ, σας κανω μια παρακληση να με βοηθησετε αν ξερει καποιος-οια η αν εχει δει καποιο site (εστω και απο εξωτερικο) διοτι χρυσοπληρωνει ο ξαδερφος μου γι'αυτες τις αλκαλινες μπαταριες η μπαταριες ειναι ενος 1,5v Βολτ σας παραθετο και ενα λινκ. τετοιο τυπου αλλα με πυρηνικη σχαση Μπαταρίες Ακουστικών βαρηκοίας Τύπος 13 (συσκ 3 τεμ) ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Νοέμβριος 27, 2012 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2012 ebay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iraklis Νοέμβριος 27, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2012 ebay Δεν βρηκα τιποτα εκτος και αν δεν εκανα κατι σωστο αν βρηκες στειλε μου σε παρακαλω το λινκακι Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Νοέμβριος 27, 2012 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2012 Με σύντηξη ξέρω εγώ. Θέλουν λίγη παραπάνω ενέργεια για να ενεργοποιηθεί ο μηχανισμός, αλλά θα εξοικονομήσεις λεφτά Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Νοέμβριος 27, 2012 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2012 [MENTION=18257]Iraklis[/MENTION] θα κοιταξω μηπως εχω περίσεμμα απο το ακουστικό της γιαγιάς η οποία δυστυχώς δεν ειναι πια μαζί μας και θα σου στείλω μνμ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Νοέμβριος 27, 2012 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2012 ίσως έχω μείνει λίγο πίσω, αλλά δεν γνωρίζω να υπάρχουν πυρηνικές μπαταρίες διαθέσιμες για αγορά.Ως εκ τούτου, η μόνη σου λύση είναι να αγοράσεις από το ebay κάποιο πακέτο με πολλά τέτοια καρτελάκια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iraklis Νοέμβριος 27, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2012 Με σύντηξη ξέρω εγώ. Θέλουν λίγη παραπάνω ενέργεια για να ενεργοποιηθεί ο μηχανισμός, αλλά θα εξοικονομήσεις λεφτάμπορεις να με δωσεις αναλυτικες πληροφοριες για την συντηξη ; ενημερωτικα μιλαμε για μπαταριες με το παραπανω λινκ που εδωσα στο 1ο ποστ ειναι ενος 1,4 με 1,5 βολτ!!!deninho ίσως έχω μείνει λίγο πίσω, αλλά δεν γνωρίζω να υπάρχουν πυρηνικές μπαταρίες διαθέσιμες για αγορά.Ως εκ τούτου, η μόνη σου λύση είναι να αγοράσεις από το ebay κάποιο πακέτο με πολλά τέτοια καρτελάκια. εχω βρει και εδω στην ελλαδα σε καλη τιμη απο την ενερτζιζερ απλα δεν θελω αλκαλινες αν υπαρχουν πυρηνικες που δεν το βλεπω να υπαρχει αυτη η τεχνολογια ακομα!!![MENTION=4482]LevelOne[/MENTION] ευχαριστω φιλε να σε καλα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Νοέμβριος 27, 2012 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2012 Πυρηνικές μπαταριές για ακουστικά βαρηκοΐας; Τι λέτε ρε παιδιά, εδώ η μπαταρία του κινητού τα τελευταία 10 χρόνια είναι η ιδία τεχνολογία και θέλει φόρτιση κάθε μέρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt3003 Νοέμβριος 27, 2012 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2012 Μονό σε εμένα φαίνονται σαν απλές μπαταρίες λιθίου, όπου επειδή προορίζονται για ιατρικό εξοπλισμό θέλουν να τις μοσχοπουλήσουν ??:hmm: Link to comment Share on other sites More sharing options...
darthtony Νοέμβριος 27, 2012 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2012 εκτος αν στο ακοθστικο έχεις συνδέσει τιποτα τέτοιο τότε δεν είναι πυρηνικές. στο ebay πάντως κάτι βρήκα hearing aid battery in Health & Beauty | eBay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.