Jump to content

Μια Βοηθεια

Iraklis

Recommended Posts

Ψαχνω πυρηνικες μπαταριες για ακουστικα βαρηκοιας στο google αλλα δεν βρισκω κατι ωστε να μπορω να παραγγειλω βεβαια δεν ξερω απολυτος τιποτα βαση σ'αυτα αν ειναι συμβατα κτλπ, σας κανω μια παρακληση να με βοηθησετε αν ξερει καποιος-οια η αν εχει δει καποιο site (εστω και απο εξωτερικο) διοτι χρυσοπληρωνει ο ξαδερφος μου γι'αυτες τις αλκαλινες μπαταριες η μπαταριες ειναι ενος 1,5v Βολτ σας παραθετο και ενα λινκ.

τετοιο τυπου αλλα με πυρηνικη σχαση

Μπαταρίες Ακουστικών βαρηκοίας Τύπος 13 (συσκ 3 τεμ)

ευχαριστω :)

ίσως έχω μείνει λίγο πίσω, αλλά δεν γνωρίζω να υπάρχουν πυρηνικές μπαταρίες διαθέσιμες για αγορά.

Ως εκ τούτου, η μόνη σου λύση είναι να αγοράσεις από το ebay κάποιο πακέτο με πολλά τέτοια καρτελάκια.

Με σύντηξη ξέρω εγώ. Θέλουν λίγη παραπάνω ενέργεια για να ενεργοποιηθεί ο μηχανισμός, αλλά θα εξοικονομήσεις λεφτά

μπορεις να με δωσεις αναλυτικες πληροφοριες για την συντηξη ; ενημερωτικα μιλαμε για μπαταριες με το παραπανω λινκ που εδωσα στο 1ο ποστ ειναι ενος 1,4 με 1,5 βολτ!!!

deninho ίσως έχω μείνει λίγο πίσω, αλλά δεν γνωρίζω να υπάρχουν πυρηνικές μπαταρίες διαθέσιμες για αγορά.

Ως εκ τούτου, η μόνη σου λύση είναι να αγοράσεις από το ebay κάποιο πακέτο με πολλά τέτοια καρτελάκια.

εχω βρει και εδω στην ελλαδα σε καλη τιμη απο την ενερτζιζερ απλα δεν θελω αλκαλινες αν υπαρχουν πυρηνικες που δεν το βλεπω να υπαρχει αυτη η τεχνολογια ακομα!!!

[MENTION=4482]LevelOne[/MENTION] ευχαριστω φιλε να σε καλα!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.