SirGeorge Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2012 Καλησπέρα σε όλους, μπορεί να σας φανεί χαζή η ερώτηση μου αλλά επειδή δεν είχα ποτέ iPhone δεν ξέρωπως να μεταφέρω αρχεία που είναι αποθηκευμένα στο iPhone απευθείας στο PC μου.Θα ήθελα έναν τρόπο έτσι ώστε να "βλέπει" το PC το iPhone σαν εξωτερικό δίσκο όπως με όλα τα υπόλοιπακινητά και να μεταφέρω σαν άνθρωπος τα αρχεία μου χωρίς να παιδεύομαι με εφαρμογές/utilities. Εάν μπορείτε, θα ήθελα να αναφέρετε κάτι το οποίο να το έχετε δοκιμάσει στην πράξη και δουλεύει και εάν μπορείτε πείτε μου λίγο αναλυτικά τον τρόπο γιατί και από χειρισμό iPhone είμαι παντελώς αδαής.Σας ευχαριστώ προκαταβολικά όλους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Νοέμβριος 27, 2012 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2012 Τι αρχεία θα ήθελες να μεταφέρεις; Από το iTunes στην καρτέλα Apps βρίσκεις την εφαρμογή που έχει τα αρχεία που θες (πχ. βίντεο στο OPlayer), τα επιλέγεις και κάνεις save as στο PC σου. Για τραγούδια δε γίνεται επίσημα αλλά υπάρχουν εφαρμογές που κάνουν τη μεταφορά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirGeorge Νοέμβριος 27, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2012 θελω να μεταφερω ταινιες που έχω τραβήξει με το iPhone και φωτογραφίες. απλα επειδή το έχω δει κάπου υπάρχει ένα app που το κάνει να φαίνεται σαν εξωτερικός δίσκος....κάποιος θα το έχει δει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stolis Νοέμβριος 27, 2012 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2012 Καλησπέρα σε όλους, μπορεί να σας φανεί χαζή η ερώτηση μου αλλά επειδή δεν είχα ποτέ iPhone δεν ξέρωπως να μεταφέρω αρχεία που είναι αποθηκευμένα στο iPhone απευθείας στο PC μου.Θα ήθελα έναν τρόπο έτσι ώστε να "βλέπει" το PC το iPhone σαν εξωτερικό δίσκο όπως με όλα τα υπόλοιπακινητά και να μεταφέρω σαν άνθρωπος τα αρχεία μου χωρίς να παιδεύομαι με εφαρμογές/utilities. Εάν μπορείτε, θα ήθελα να αναφέρετε κάτι το οποίο να το έχετε δοκιμάσει στην πράξη και δουλεύει και εάν μπορείτε πείτε μου λίγο αναλυτικά τον τρόπο γιατί και από χειρισμό iPhone είμαι παντελώς αδαής.Σας ευχαριστώ προκαταβολικά όλους.Aυτά δεν πάνε μαζί....Άπαξ και τα 'βρεις' με το itunes κάτι γίνεται.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Νοέμβριος 27, 2012 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2012 γενικά ότι υπάρχει απο multimedia μέσα στο iphone τα ελέγχεις απο το iTunes (τις photos μπορείς να τις κάνει copy με τον κλασικό τρόπο απο τον "υπολογιστή μου"). Ψάξτο λίγο το πρόγραμμα για να συγχρονίσεις τα files σου με το itunes και μπορείς να τα αναπαράγεις ύστερα απο αυτό. Απο εκέι και πέρα αν θές οπωσδήποτε να μεταφέρεις τα αρχεία στο PC όπως θα έκανες με οποιοδήποτε άλλο τηλέφωνο ή usb storage device χρειάζεσαι κάποιο 3rd party πρόγραμμα, όπως είναι το DiskAID που δεν είναι free. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.