Jump to content

Υπολογιστής μπαίνει σε αναμονή μόνος του!

djtaz13

Recommended Posts

Καλησπερα. Ο υπολογιστης μου μετα απο καποια ωρα (πανω απο μια)

μπαινει σε αναμονη μονος του χωρις να το εχω ρυθμισει εγω. Στις ρυθμισεις

ενεργειας εχω βαλει να μην μπαινει σε αναμονη ποτε. Επισης εχω κανει και αυτα

που βρηκα στο παρακατω site αλλα τιποτα δεν αλλαξε. Παιζει να θελει καποια

ρυθμιση η καρτα γραφικων (την αλλαξα προσφατα)? Εχω Windows 7 και η

καρτα γραφικων ειναι η AMD Radeon HD 7700. Ευχαριστω.

Hibernate - Enable or Disable - Windows 7 Forums

EDIT:Να τονισω επειδη ξεχασα να το γραψω οτι πατωντας enter/esc/το κουμπι της εκκινησης κτλ ο υπολογιστης δεν ανοιγει παλι αλλα δεν κανει τιποτα και πρεπει να κανω reset.

Σκαναρε πρωτα για καποιο virus,trojan,worm κτλ

Αυτη η συμπεριφορα δειχνει να ειναι θεμα software και μαλλον windows συγκεκριμενα

Οποτε αν δεν ειναι καποιο malware που το προκαλει, τοτε εχει "χτυπησει" η εγκατασταση σου και θα πρεπει ειτε να την κανεις repair, ειτε να τα ξαναπερασεις (φορματ)

Προσωπικα σε αυτες τις περιπτωσεις κανω παντα φορματ, γιατι με τις επιδιορθωσεις καταηγεις να τρως περισσοτερο χρονο απο οτι να ξανα εστηνες το λειτουργικο απο την αρχη

Σκαναρε πρωτα για καποιο virus,trojan,worm κτλ

Αυτη η συμπεριφορα δειχνει να ειναι θεμα software και μαλλον windows συγκεκριμενα

Οποτε αν δεν ειναι καποιο malware που το προκαλει, τοτε εχει "χτυπησει" η εγκατασταση σου και θα πρεπει ειτε να την κανεις repair, ειτε να τα ξαναπερασεις (φορματ)

Προσωπικα σε αυτες τις περιπτωσεις κανω παντα φορματ, γιατι με τις επιδιορθωσεις καταηγεις να τρως περισσοτερο χρονο απο οτι να ξανα εστηνες το λειτουργικο απο την αρχη

Εχω σκαναρει για ιους και δεν υπαρχει κατι. Οποτε θα εχει παιχτει κατι με την εγκατασταση

των windows. Ευχαριστω.

Ποια μητρικη εχεις ?

Σε καποιες As(s)us υπαρχουν κατα καιρους τετοια κουλα και δεν ειναι θεμα λειτουργικου.

ASUS P5Q. Την εχω 4 χρονια περιπου και πρωτη φορα γινεται κατι τετοιο.

Ξεκινα να το συνηθηζεις :p

MAximus formula το κανει παντα (ακομα και μετα απο 3 φορματ με 3 διαφορετικα λειτουργικα)

Δεν το εχω ψαξει ιδιαιτερα, εμενα μαλιστα οταν ξυπναει (αν ξυπνησει) δεν βλεπει τη καρτα ηχου και θελει επανεκκινηση.

Μπαίνει σε αναμονή ακόμα και όταν εργάζεσαι στον υπολογιστή ή όταν τον έχεις παρατημένο; Γράψε μας κατά ΜΟ μετά από πόση ώρα συμβαίνει το hibernation / sleep, αν σου εμφανίζει ειδοποίηση το OS και ποια η κατάσταση του συστήματος μετά (λαμπάκια που είναι αναμμένα κτλ)

Δώσε αναλυτικό hardware setup. Δοκίμασες με BIOS fail-safe defaults? Επίσης δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το ACHI από BIOS (αν δεις βελτίωση με αυτό, θα σου δώσω οδηγίες πώς να προχωρήσεις)

Τέλος είναι σημαντικό να μάθεις αν το πρόβλημα είναι στο hardware ή στο OS / software. Μια καλή λύση είναι να χρησιμοποιήσεις το pc για εύλογο χρονικό διάστημα τρέχοντας ένα ubuntu live cd και να δεις αν και εκεί έχεις παρόμοιο πρόβλημα ή όχι.

Ξεκινα να το συνηθηζεις :p

MAximus formula το κανει παντα (ακομα και μετα απο 3 φορματ με 3 διαφορετικα λειτουργικα)

Δεν το εχω ψαξει ιδιαιτερα, εμενα μαλιστα οταν ξυπναει (αν ξυπνησει) δεν βλεπει τη καρτα ηχου και θελει επανεκκινηση.

lol!!

Μπαίνει σε αναμονή ακόμα και όταν εργάζεσαι στον υπολογιστή ή όταν τον έχεις παρατημένο; Γράψε μας κατά ΜΟ μετά από πόση ώρα συμβαίνει το hibernation / sleep, αν σου εμφανίζει ειδοποίηση το OS και ποια η κατάσταση του συστήματος μετά (λαμπάκια που είναι αναμμένα κτλ)

Δώσε αναλυτικό hardware setup. Δοκίμασες με BIOS fail-safe defaults? Επίσης δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το ACHI από BIOS (αν δεις βελτίωση με αυτό, θα σου δώσω οδηγίες πώς να προχωρήσεις)

Τέλος είναι σημαντικό να μάθεις αν το πρόβλημα είναι στο hardware ή στο OS / software. Μια καλή λύση είναι να χρησιμοποιήσεις το pc για εύλογο χρονικό διάστημα τρέχοντας ένα ubuntu live cd και να δεις αν και εκεί έχεις παρόμοιο πρόβλημα ή όχι.

Οχι οταν εργαζομαι δεν μπαινει σε αναμονη. Μετα απο πανω μια ωρα μπαινει σε αναμονη.

Ο υπολογιστης δουλευει κανονικα απλα το κουμπι της οθονης αναβοσβηνει και κανενα

κουμπι δεν επαναφερει τον υπολογιστη. Αυτο που σου εχω μαυρισει δεν ξερω να το κανω.

Θα κανω και αυτο με τα ubuntu για να το τσεκαρω. Παρακατω σου γραφω το συστημα μου.

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ:CPU INTEL CORE 2 QUAD (s775\2,4Ghz)

ΜΗΤΡΙΚΗ:ASUS P5Q (s775,P45,DDR2)

RAM: DDR2 ADATA 4GB KIT 1066+

ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ:AMD Radeon HD 7700 Series

ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ:L&C 600W

Στο power management των windows, είναι στο high performance και το standby στο off; (ακόμη και στις advanced επιλογές)

Ειναι στην εξισορροπηση και η αναμονη ειναι στο off ακομη και στις advanced επιλογες.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.