Jump to content

Γνώνες: Thermaltake TTeSPORTS Level 10m Mouse

jkanaks

Recommended Posts

Μιας και το πήρε το ποτάμι το παλιό το Mouse είπα να δώσω το κατιτίς παραπάνω και να πάω σε εξοτίκ λύση, εχω κολλήσει με τα λουκς του, το ποντίκι θα μπορούσε να ποζάρει σε βιτρίνα του Λαλαούνη αλλά από τεχνικά χαρακτηριστικά/Ποιότητα κατασκευής/Εγγύηση/Support τι λέει; Μήπως να προτιμήσω τη μαμά corsair και το m60;

Κοιταξε το Corsair M60 το έχω και εγώ..

Δεν μπορώ να πω ότι είναι κάτι παραπάνω..

Πολύ καλή ποιότητα.. ελαφρύ άμα δεν βάλεις τα βαράκια

Αλλά να σου πω την αλήθεια δεν έχω κάτσει να ασχολειθώ να δω τι μπορεί να προσφέρει..

Ούτε του έχω βάλει Macros που έχει το προγραμμά του να δω πόσα μπορεί να κάνει..

Το μόνο που έχω ορίσει είναι τα DPI

Όσο για το Thermaltake

1 Ρουμάνικο Review

Review Mouse Gaming Thermaltake Level 10 M - My Garage

Νιώσε ελευθερος να κάνεις μετάφραση την σελίδα από το Google Chrome

Κοιταξε το Corsair M60 το έχω και εγώ..

Δεν μπορώ να πω ότι είναι κάτι παραπάνω..

Πολύ καλή ποιότητα.. ελαφρύ άμα δεν βάλεις τα βαράκια

Αλλά να σου πω την αλήθεια δεν έχω κάτσει να ασχολειθώ να δω τι μπορεί να προσφέρει..

Ούτε του έχω βάλει Macros που έχει το προγραμμά του να δω πόσα μπορεί να κάνει..

Το μόνο που έχω ορίσει είναι τα DPI

Όσο για το Thermaltake

1 Ρουμάνικο Review

Review Mouse Gaming Thermaltake Level 10 M - My Garage

Νιώσε ελεύθερος να κάνεις μετάφραση την σελίδα από το Google Chrome

Καλά τα λέει ο Ρουμάνος απ' ότι κατάλαβα, Τώρα το Corsairaki δείχνει ιδανικό για Claw/fingertip Λαβή αλλά το level 10 είναι απλά κουκλί, για τα macros έχεις δίκιο θέλει ψήσιμο για να τα χρησιμοποιήσεις και μπένεις στον πειρασμό μόνο αν χτυπάς κάρτα σε ένα Game (να ναι καλά η αρένα του WOW).

P.S: To breaking Bad είναι η απόλυτη σειρά!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.