Jump to content

IBM ServeRaid M1015

StathisA

Recommended Posts

To 260 μπορεί να είναι "βάρεμα", το 140 όμως δε νομίζω...

Από Ελλάδα πάντως, απίθανο, αφού είναι πολύ εξειδικευμένο προϊόν.

Αν τους χρειάζεσαι για εταιρία πάντως, τους παίρνεις μείον το VAT (φπα), οπότε υπολόγισε ένα 19% κάτω. Αυτό βέβαια με ενδοκοινοτική συναλλαγή

Ευχαριστώ πολύ

Ναι,γνωρίζω οτι συνήθως αυτες που πωλούνται ειναι βγαλμένες απο servers (γιατι συνήθως αντικαθιστούνται απο άλλους μεγαλύτερους controllers), και για αυτό θεωρώ οτι 140 λίρες ειναι "λιγο" "βάρεμα".

Ευχαριστώ πολύ

Ναι,γνωρίζω οτι συνήθως αυτες που πωλούνται ειναι βγαλμένες απο servers (γιατι συνήθως αντικαθιστούνται απο άλλους μεγαλύτερους controllers), και για αυτό θεωρώ οτι 140 λίρες ειναι "λιγο" "βάρεμα".

Ρώτησε εδώ:

Alfanet Α.Ε. Ο συνεργάτης σας στην τεχνολογία

και εδώ:

Proliant, xSeries, Poweredge Servers

• 1 month later...
Ανασυρω αυτο το παλιο νημα, βρηκατε controller στην Ελλαδα?

εγώ όχι, αλλα πήρα τελικά 3 απο amazon.de προς 130€ τον καθένα.

Brand New με 2 brackets ο καθένας (ψηλό-κοντό).

Χωρις να θελω να γινω αδιακριτος, θα τα χρησμοποιησετε σε ενα server η σε διαφορα μηχανηματα?

Ο λογος που ρωταω ειναι για τη μητρικη που υποστηριζει και τους τρεις μαζι.

Και εγω ρωτησα διαφορους, εχω μια Asus Z68, αλλα δεν εχει αρκετα pci-e lanes το chipset. Στην δικη σας τους τρεχει και τους 3 controllers χ8 ? Ποσους σκληρους? 24?

Προβληματιζομαι τι μητρικη να παρω. Εχω ηδη δυo, και θα παραγγειλω αλλον εναν απο ebay.

Και εγω ρωτησα διαφορους, εχω μια Asus Z68, αλλα δεν εχει αρκετα pci-e lanes το chipset. Στην δικη σας τους τρεχει και τους 3 controllers χ8 ? Ποσους σκληρους? 24?

Προβληματιζομαι τι μητρικη να παρω. Εχω ηδη δυo, και θα παραγγειλω αλλον εναν απο ebay.

εχω την εντύπωση πως στην μητρική μου αν η τελευταια pci-e slot γίνεται 4x οταν οι υπόλοιπες 2 ειναι κατελημενες.

δηλαδη έχω 8/8/4

αυτην την στιγμή παιζει με 20 δίσκους (δηλαδη στην τελευταια -4x κάρτα- δεν ειναι συνδεδεμένα το 1 sas απο τα 2) και δεν έχω παρατηρήσει κάποιο bottleneck - αλλα ακόμα δεν έχω κάνει κανα σοβαρό test...προς το παρόν αντιγράφω τα data απο τον παλιό "server"...

Τους τρεχετε σε IR mode η ΙΤ? Σε τι κουτι?

Προσωπικα τους εχω flahαρει σε ΙΤ mode, εχω 16 σκληρους και ενα του λειτουργικου πανω στο mainboard.

Τους τρεχετε σε IR mode η ΙΤ? Σε τι κουτι?

Προσωπικα τους εχω flahαρει σε ΙΤ mode, εχω 16 σκληρους και ενα του λειτουργικου πανω στο mainboard.

IT τους φλασαρα και εγώ, με εναν δίσκο λειτουργικού (nas4free) σε onboard controller και 20 δίσκους στους M1015

κουτί της Norco RPC-4224.

Το κουτι απο Ολλανδια? Αρα στο backplane πανε 6 SFF8087-SFF8087 discrete. Σωστα?

Προσανατολιζομαι και εγω στο αντιστοιχο του απο xcase στην Αγγλια, διοτι τωρα χρησιμοποιω ενα full tower Lian-Li A77 με hotswap caddys της Norco τα SS-500

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.