harharias Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2012 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2012 Καλημέρα, καθώς άνοιξα εχθές το pc πέταξε μπλε οθόνη και απο τότε δεν μπορώ να μπω στα windows. Όταν προσπαθώ να κάνω boot με τον SSD φορτώνει τo logo των windows και μετά σταματάει σε μια μαύρη οθόνη και φαίνεται μονο ο δείκτης ποντικιού. Επίσης οταν χρησιμοποιώ 2 άλλους sata σκληρούς για να logαρω πετάει μπλε οθόνη και κανει restart(με το που πάει να φορτώσει το logo των windows). Τι μπορεί να φταίει, είμαι μεταξύ ram και μητρικής. Δεν έχω την δυνατότητα να δοκιμάσω οτιδήποτε σε άλλο pc.
YDinopoulos Νοέμβριος 27, 2012 #2 Νοέμβριος 27, 2012 Πες και σε μας να ξερουμε Sent from my iPhone using Tapatalk 1.14.3
ssns Νοέμβριος 27, 2012 #3 Νοέμβριος 27, 2012 Καλημέρα, καθώς άνοιξα εχθές το pc πέταξε μπλε οθόνη και απο τότε δεν μπορώ να μπω στα windows. Όταν προσπαθώ να κάνω boot με τον SSD φορτώνει τo logo των windows και μετά σταματάει σε μια μαύρη οθόνη και φαίνεται μονο ο δείκτης ποντικιού. Επίσης οταν χρησιμοποιώ 2 άλλους sata σκληρούς για να logαρω πετάει μπλε οθόνη και κανει restart(με το που πάει να φορτώσει το logo των windows). Τι μπορεί να φταίει, είμαι μεταξύ ram και μητρικής. Δεν έχω την δυνατότητα να δοκιμάσω οτιδήποτε σε άλλο pc.Ξανα περνα το συστημα απο την αρχη.Το ειχε παθει ενας γνωστο σε vista 32bit μετα απο update των windows.Με το cd που του ειχαν δωσει μαζι με την αγορα του laptop του τα εσβησα και τα ξανα περασα(ευτυχως δεν ηθελε να κρατησει κατι απο τον σκληρο)
inetus3r Νοέμβριος 28, 2012 #4 Νοέμβριος 28, 2012 Η αναφορά του προβλήματός σου και μόνο, δεν μπορεί να μας δώσει κάποια βασικά στοιχεία για να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε.Μια καλή πρακτική είναι να ξεκινήσεις από τα βασικά. Πες μας για το configuration του μηχανήματός σου και τι εγκατέστησες τελευταία.*** Για αποφυγή παρεξηγήσεων δηλώνω ότι η διάθεσή μου είναι φιλική.
nucleus Νοέμβριος 28, 2012 #5 Νοέμβριος 28, 2012 Για αρχή ξεκίνα μια τον υπολογιστή με την επιλογή Enable Boot Logging όπως περιγράφει εδώHow to Enable Boot Logging - Windows 7 TutorialΌταν κολλήσει copy paste την τελευταία γραμμή κάτω κάτω στην λίστα.Για να ελέγξεις την μνήμη Memtest86.com - Memory Diagnostic (κάνεις περισσότερα από ένα περάσματα)Τι λειτουργικό έχεις?
vagsk Νοέμβριος 28, 2012 #6 Νοέμβριος 28, 2012 Φαντάζομαι ότι δεν έχεις πειράξει την τελευταία φορά που δούλεψε μέσα στο BIOS τις επιλογές SATA π.χ. από AHCI σε IDE ή το αντίστροφο;
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.