Jump to content

Αρκετά γρήγορο VPN/proxy μέσω εξωτερικού.

Snips

Recommended Posts

https://www.my-private-network.co.uk/

Expat Shield

Ψάχνω παρόμοια, για το ελάχιστο δυνατό delay. Παράκαμψη γίνεται μόνο με τον browser ή γίνεται και όταν χρησιμοποιείς άλλα προγράμματα; Δλδ και ο messenger , skype και γενικά όλο σου το traffic γίνεται μέσω VPN/proxy;

Είχα δοκιμάσει πριν κάποια χρόνια το proxifier για κάποιο λόγο αλλά δεν θυμάμαι τίποτα και η βραδύτητα του δεν επηρεάζε αυτό που ήθελα να κάνω.

Τώρα όμως απαιτείται όσο το δυνατόν καλύτερη ταχύτητα και απόκριση.

Ξέρω ότι εξαρτάται από τον ISP εδώ, από το είδος/ποιότητα των γραμμών, traffic την δεδομένη χρονική στιγμή κτλ

Αν έχετε δοκιμάσει κάτι πρόσφατα, καλοδεχούμενο.

4net/2play έχω.

θες να βγαίνεις σε κάποια συγκεκριμένη χώρα (για να χρησιμοποιείς κάποια υπηρεσία που δεν παρέχεται εδώ), ή για λόγους προστασίας της ιδιωτικότητας (να μη μπορεί να δει ο ISP σου, τι κάνεις στο ιdερνέτ);

Μπορώ να συ προτείνω αυτό το οποίο ονομάζεται Tails και είναι λειτουργικό σύστημα βασισμένο σε Linux. Πλήρης ανωνυμία, αλλά Linux, δε λέω καλά τα Linux αλλά ο περισσότερος κόσμος έχει μάθει πάνω σε Windows. Μην τρέξεις το iso σε VM διότι ότι και να κάνεις τα Windows είναι trackable.

Αν θες να χρησιμοποιήσεις proxy σε browser μόνο κατεβάζεις αυτό το οποίο ονομάζεται Tor και δεν κάνει χρήση μόνο ενός proxy αλλά μίας αλυσίδας proxy (όπως γίνεται και στο Tails απλά εδώ μιλάς για τη θωράκιση ενός browser μόνο ενώ στο Tails για όλο το data που μπαίνει και βγαίνει από το pc) για να σου προσφέρει ακόμα πιο ανώνυμη περιήγηση στο internet. Όταν θα το ανοίγεις θα σου τρέχει ένα παραθυράκι για να σε συνδέσει σε ένα relay και μετά θα σου ανοίγει Mozilla με κάποια πρόσθετα ενεργοποιημένα και όλο το setup έτοιμο για να surfάρεις ανώνυμα.

Αν έχω πεί κάτι στραβό, διορθώστε με και ελπίζω να σε βοήθησα λιγάκι με το πρόβλημά σου. :rolleyes:

αν θες ολη σου η κινηση να περναει απο αλλη ip πας σε VPN(πληρωτεα για να μη σερνεσαι) αν θες μονο το browsing μπορεις να πας και σε proxy...

σου προτεινω VPN.Υπαρχουν μαλιστα και καποια που δε κρατανε και logs.(ελαχιστα)

αν θες ολη σου η κινηση να περναει απο αλλη ip πας σε VPN(πληρωτεα για να μη σερνεσαι) αν θες μονο το browsing μπορεις να πας και σε proxy...

σου προτεινω VPN.Υπαρχουν μαλιστα και καποια που δε κρατανε και logs.(ελαχιστα)

καποιο που να έχει καλή ταχύτητα για ελλάδα?

:meeting: Ok, μια πρόταση εκανα, γιατί το χρησιμοποιώ κατα διαστήματα και με έχει ψιλοβολέψει. Δεν είπα πώς είναι μονόδρομος η λύση μου, φυσικά υπάρχουν κι άλλες. :)

Δεν θέλω όλη η κίνηση μου να περνάει απο vpn/proxy.

Θέλω 1-2 σελίδες μόνο και ίσως καποια applications

Δεν μιλάω για torrents φυσικά.

Δεν θέλω κάτι ώστε να μην "με πιάσουν"¨.

"Προσποίηση" ψάχνω όπως είπε ο [MENTION=4171]deninho[/MENTION] να χρησιμοποιώ αγγλική υπηρεσία που δεν θα είναι πια διαθέσιμη στην Ελλάδα.

"Προσποίηση" ψάχνω όπως είπε ο [MENTION=4171]deninho[/MENTION] να χρησιμοποιώ αγγλική υπηρεσία που δεν θα είναι πια διαθέσιμη στην Ελλάδα.

αν δε χρειάζεσαι μεγάλο όγκο δεδομένων, μπορείς να δεις το Overview and download of the free anonymizer. | anonymox.net Νομίζω το όριο είναι 500mb το μήνα στο δωρεάν, και είναι πολύ απλό στη χρήση του :)

Δοκίμασα κάποια απο αυτά. Και free trial είναι αρκετά γρήγορα.

ΑΛλά τα περισσότερα εκτρέπουν ΟΛΟ το traffic προς την VPN IP.

Εγώ θέλω μόνο ο browser και 2-3 το πολύ applications να βλέπουν VPN IP.

Όλα τα υπόλοιπα τα θέλω να εξέρχονται κανονικά από ISP...και με τον νόμο.

Aυτό δηλαδή: Split Tunneling | Pure VPN Split Tunneling Feature Software | VPN Tunneling

Υπάρχει τρόπος μεσα από ρυμθίσεις firewall/router να φτάσουμε στο αποτέλεσμα που θέλω;

"Προσποίηση" ψάχνω όπως είπε ο @deninho να χρησιμοποιώ αγγλική υπηρεσία που δεν θα είναι πια διαθέσιμη στην Ελλάδα.

Ο νεος νομος για τις εταιριες στοιχηματων θα τους στειλει ολους σε vpn...

Λοιπόν μετά από....στοιχειώδη έρευνα, κατέληξα εδώ.

Fast VPN | Secure Virtual Private Network Connection Setup | VPN Service

Καλές ταχύτητες, (λες και δεν υπάρχει), split-tunneling όπως ανέφερα κτλ.

Έχω όμως πρόβλημα όταν το τρέχω από το on the go της cosmote. IP πέρνει μετά από πολλές προσπάθειες και άν φιλοτιμηθεί. Μπήκε και ένας από το support τους, με teamviewer, πείραξε κάτι στις ρυθμίσεις του VPN, αλλά πάλι τίποτα. Γιατί το ασύρματο μας τα χαλάει και αντιστέκεται; Καμιά γνώμη;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.